• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

۱. روی تغییر رشته حساب نکنید.
۲. روی دو رشته‌ای حساب نکنید.
۳. دانشگاه مهم‌تر از رشته‌ست.
۴. هر چی دانشگاه بزرگ‌تر باشه بهتره.
۵. شهر بزرگ رو در اولویت قرار بدید.
۶. شما علاقه‌تون رو نمی‌شناسید. در نتیجه رشته اونقدرها هم مهم نیست.
۷. رشته خوب و بد نداریم. آدم احمق رشته خوب رو خراب می کنه و آدم با هوش رشته بد رو خوب.
۸. رشته هیچ تاثیری در سرنوشت نداره. ولی دانشگاه داره.
۹. دانشگاه هایی که تعداد رشته های متنوع تری دارن در اولویت هستن.
۱۰. مجبور نیستید برید دانشگاه و دانشگاه تنها راه موفقیت نیست. به نظرم دانشگاه اصلا راه موفقیت نیست.

b741b70d_5819_4f99_8b5f_aaf9aece453d.jpg
من اینرو دیدم تو کانال دانشگاه و گفتم شما هم ببینید ، نکته ی مهمی که هست اینه که عموم افراد آگاهی مناسبی ندارند در مورد رشته فلذا به نظرم این قبیل نظرسنجی ها میتونن معیار مناسبی باشن برای یک دانش آموز دبیرستانی (نگاه کنید عموم دانش آموزا مطالعات خارج از دروس دبیرستانی ندارن و در نتیحه انتظاراتشون شاید نزدیک باشه به هم ، البته بدیهتا در دانشگاه های مختلف اختلاف خیلی زیادی دارن ! ( یکبار دیگه هم همچین نظرسنجی شده بود که نتایجش خیلی نزدیک بود به همین نظرسنجی . )

پی نوشت :‌من عمیقا مخالف هستم با اظهار نظر هایی قطعی در مورد اینکه دانشگاه مهمتر هست از رشته یا بالعکس (و به نظرم درست نیست که اینقدر بدیهی نگاه بشه مساله ها ) ، به نظرم حتما سعی کنید که تا حد ممکن در مورد رشته و دانشگاه مد نظرتون تحقیق کنید با تعداد معقولی از افراد که در اون زمینه اطلاعات دارن ، و در نهایت خودتون میتونید به نظرم به نتیجه ی منطقی برسید . و البته این چیزهایی که بالا نوشتم هم شاید در همین گزاره ها جای میگیره !

آخرین ویرایش:
آمار الزهرا و م.کامپ آزاد
مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد قطعا بهتره. واسه آمار فرصت‌های شغلی بسیار اندک است و برای مهندسی کامپیوتر بی نهایت فرصت شغلی هست. میتونی برای ارشد بخونی دانشگاه بهتری قبول بشی. ولی آمار الزهرا قدرت انتخاب های آیندت خیلی محدود میشه.

مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد قطعا بهتره. واسه آمار فرصت‌های شغلی بسیار اندک است و برای مهندسی کامپیوتر بی نهایت فرصت شغلی هست. میتونی برای ارشد بخونی دانشگاه بهتری قبول بشی. ولی آمار الزهرا قدرت انتخاب های آیندت خیلی محدود میشه.
برای اپلای چه طور؟ آزاد رفتن مشکلی پیش نمیاره؟
مرسی از شما که وقت گذاشتین *___*

نه برای اپلای مشکلی پیش نمیاره. کلاً از هر دانشگاهی می‌شه برای اپلای اقدام کرد این دیگه با خود دانشجو هست که رزومه خوبی بسازه. جز چند تا دانشگاه تاپ تهران بقیه دانشگاه‌ها اسمشون تاثیر خاصی نداره.

در مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.

در مقایسه با الزهرا فرقی نمیکنه. مهمتر از دانشگاه معدله. حالا رفتی ثبت نام کردی بیا صحبت کنیم بهت میگم چیکار کنی که هم پول دربیاری هم اپلای کنی.
به ما هم میشه بگی :-":D

تو برق واقعا میشه کارای خفنی کرد؟
به جز استخدام کارمندی , کارش چطوریه؟
برق رو هم میشه اپلای کرد باهاش، هم مثلا گرایش الکترونیک، کنترل و رباتیک و ایناش میدونم خیلی کارای خفنی میکنن تو دانشگاه ما. و حداقل این بخش هاش خیلی به کامپیوتر نزدیکه. رو هوش مصنوعی، دیپ لرنینگ، ماشین لرنینگ، پردازش تصویر و سیگنال و دیتا ماینینگ جدیدا خیلی کار میشه و کلی از ازمایشگاه های دانشگاه رو این موضوعات تمرکز دارن. و آره رشته خیلی خفنیه، به شرطی که اهل سخت کار کردن باشی، و جدای از دانشگاه بری دنبال مهارت های لازم. خیلی از چیزایی که گفتمو اگر درس هم داشته باشن، فکر کنم تو مایه های زبان انگلیسی مدرسه‌ست. باید خودت بری دنبالش، کلاس بری یا دنبال کورس انلاین باشی.

خیلی منونم از شما، لطف کردین.
بعد از ثبت نام هم پس میتونم سوال بپرسم؟ مرسی *_*

• لایک
امتیازات: Sep
به ما هم در مورد پول درآوردن راهنمایی کن...!

این که کامپیوتر و آمار رو انقدر دور می بینید عجیبه. اتفاقا فرصت های شغلی تاپ و خصوصا پژوهش محور طور بیش تر برای کسی فراهمه که درک آمار و احتمالاتیه بالاییه داره و زیبایی آمار اینه که با یه ماینور تو رشته دیگه (+ پایه برنامه نویسی خوب) کلی فرصت انجام کار های بین رشته ای رو فراهم می کنه . کد زدن حقیقتا بدون دانشگاهم میشه توش ماهر شد اون چیزی که تفاوت و ارزشه فهم بیس های ریاضی داستانه از نظر من. انقدر برای همه نسخه کامپیوتر نپیچید تا ده سال دیگه اینم اشباع میشه ....

این که کامپیوتر و آمار رو انقدر دور می بینید عجیبه. اتفاقا فرصت های شغلی تاپ و خصوصا پژوهش محور طور بیش تر برای کسی فراهمه که درک آمار و احتمالاتیه بالاییه داره و زیبایی آمار اینه که با یه ماینور تو رشته دیگه (+ پایه برنامه نویسی خوب) کلی فرصت انجام کار های بین رشته ای رو فراهم می کنه . کد زدن حقیقتا بدون دانشگاهم میشه توش ماهر شد اون چیزی که تفاوت و ارزشه فهم بیس های ریاضی داستانه از نظر من. انقدر برای همه نسخه کامپیوتر نپیچید تا ده سال دیگه اینم اشباع میشه ....
اینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!
موضوع فقط کدزدن نیست. مهندسی کامپیوتر درس‌های مهم زیاد داره مثل ساختمان داده و دیتابیس و حتی گسسته.
نکته بعدی اینکه همین الانش در کشور آمریکا برای مهندسی کامپیوتر کمبود نیرو هست! اونقدر تکنولوژی‌های کامپیوتری جدیدی تو این ۵ سال اخیر اومده که همین الانش نیرو کمیابه. هیچ خبری از اشباع شدن نیست. نگاه نکن که حالا چهارتا بچه یه اپلیکیشن اندروید میزنن. شما الان برو بگرد ببین چند نفر تو ایران میتونن کار فنی خوب تو حوزه بلاکچین انجام بدن؟ چند نفر میتونن تکنولوژی های کلاود پیاده سازی کنن؟ کدوم شرکتی تونسته SaaS پیاده سازی کنه؟
الان همه رشته ها هجوم آوردن به سمت ابزارهای کامپیوتری. از معماری گرفته تا پزشکی و این بازار کار داره به شدت بزرگ میشه.
من خودم مهندسی مخابرات خوندم و الان شرکت‌های مخابراتی بیشتر از اینکه مهندس مخابرات بخوان مهندس نرم‌افزار میخوان!

اینایی که میگی رو من هم میدونم. ولی در عمل این اتفاقات نمیافته و مسیر اونجوری پیش نمیره. اینایی که میگی یه سری ایده آل های دانشگاهیه! حتی میگن اگر میخواید اقتصاددان قوی باشید اولش آمار و ریاضی بخونید و بعد بیاید ارشد اقتصاد. ولی چند نفر تو ایران اینکارو کردند؟ حتی تو همون خارج!
موضوع فقط کدزدن نیست. مهندسی کامپیوتر درس‌های مهم زیاد داره مثل ساختمان داده و دیتابیس و حتی گسسته.
نکته بعدی اینکه همین الانش در کشور آمریکا برای مهندسی کامپیوتر کمبود نیرو هست! اونقدر تکنولوژی‌های کامپیوتری جدیدی تو این ۵ سال اخیر اومده که همین الانش نیرو کمیابه. هیچ خبری از اشباع شدن نیست. نگاه نکن که حالا چهارتا بچه یه اپلیکیشن اندروید میزنن. شما الان برو بگرد ببین چند نفر تو ایران میتونن کار فنی خوب تو حوزه بلاکچین انجام بدن؟ چند نفر میتونن تکنولوژی های کلاود پیاده سازی کنن؟ کدوم شرکتی تونسته SaaS پیاده سازی کنه؟
الان همه رشته ها هجوم آوردن به سمت ابزارهای کامپیوتری. از معماری گرفته تا پزشکی و این بازار کار داره به شدت بزرگ میشه.
من خودم مهندسی مخابرات خوندم و الان شرکت‌های مخابراتی بیشتر از اینکه مهندس مخابرات بخوان مهندس نرم‌افزار میخوان!
وقتی یاد گرفتن برنامه نویسی انقدر راحت شده و هرکسی میتونه خودآموز یاد بگیره
و تو این شغل میتونی مهندس مواد پیدا کنی ٬ روانشناس پیدا کنی ، حتی افراد دبیرستانی...
تو چند سال اینده برنامه نویسی شغل اشباعی نمیشه؟ ( به نظرم همین الانم نیمه اشباعه )

Back
بالا