- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
من فیزیکو دوس دارم و خب به خاطر علاقم به فلسفه و ریاضی فهمیدن جهان فیزیکو انتخاب کردم
ولی خب گرایشای کارشناسی فیزیک همه کاربردی و خارج از علاقه ی منن ولی خب مجبورم یه سری واحد دوست نداشتنی بگذرونم تا بتونم به جاهای قشنگش برسم
از مهندسیا کامپیوتر دوس داشتم که اندازه ی فیزیک نیس علاقم بهش
ولی اگه می خای بیای فیزیک قبلش خوبه بفهمی از چی فیزیک خوشت میاد
از کوانتوم؟ نجوم آماتوری؟ نسبیت خاص؟ چیزایی از این قبیلو میتونی با چن تا کتاب یا کورس آنلاین یا کارگاه یاد بگیری!
اگه با خوندن کتابایی مثل کتابای نشر مازیار از فیزیک خوشت اومده و به سختی و یا محاسبات طولانی و سخت علاقه نداری نیا فیزیک! همون کتابارو بخونی خوشحال تری؛ درسته که یه فیزیکی درحالت ایده آلش باید بتونه بدون محاسبات پدیده ها رو برای دیگران توضیح بده ولی ما تو دانشگاه قصه نمی گیم و حتا نباید فیزیک و ریاضی رو از هم جدا کنیم!
نکته ی بعدی شغل و درآمده من وقتی اومدم این رشته پی بی پولی رو به تنم زدم ولی الان واقن برام معضله که نمی تونم کار کنم باهاش!
البته پول باعث نمی شه من تحصیل فیزیکو بذارم کنار به هرحال فک کن ببین 5 سال دیگه پشیمون نمی شی که اومدی فیزیک و کلی سختی کشیدی و کار نداری در حالی که می تونستی بری صنایع و خیلی راحت درساتو با نمره ی خوب بگذرونی و آخرشم بیش تر از هر رشته ای بازار کار داشته باشی؟
درواقع محال نیست کار کردن با فیزیک اما اگر چیزی به جز تدریس مد نظرت باشه فک نکنم تا قبل فراغت از دکترا بهش برسی در حالی که رشته های مهندسی این داستانو ندارن! و خب نیاز کشور به نسبت بقیه ی رشته ها تو فیزیک کم تره
ممنون از اینکه جواب دادی
راستش نه من با کتابای نشر مازیار و به هوای نجوم آماتوری نیومدم
برا المپیاد فیزیک می خونم و کاملا با معادلات پوس کن ریاضی آشنام و خوب عاشق همه جوره ی فیزیک
یکم ترسم از این بود که مثلا این عشق در حال فوران تو دانشگاه کور بشه و ...
دوس داشتم تجربه ی کسایی که وارد رشته فیزیک شدنو بدونم که آیا علاقشونو از دست دادن یا نه