sepehr_a
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- تهران
- شهر
- تهران
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
این صحبت های که میشه معمولا قضاوت از روی "ظاهر" هست. مثلا یه دانش آموز دبیرستانی میره شریف و دانشکده مکانیک رو میبینه که از نظر ساختمون و فضای فیزیکی محدودیت داره. بعد میاد دانشگاه تهران و دانشکده مکانیک رو میبینه که دو تا ساختمون بزرگ داره که یکیش 10 طبقه است. بعد با خودش میگه مکانیک تهران قوی تر از شریفه.
بازهم تاکید می کنم که از نظر "علمی" تفاوت زیادی وجود نداره. با این که اصولا در مقطع کارشناسی هم قرار نیست کار علمی سطح بالایی انجام بشه و دانشجوها مباحث پایه ای اون رشته رو یاد میگیرن. این بحث ها بیشتر در مقاطع ارشد و دکتری اون هم به تفکیک گرایش ها و حوزه های خاص موضوعیت داره.
خودتون باید بررسی کنید. الان هر کدوم از دانشکده ها سایت های کاملی دارند. میتونید برید مثلا رزومه اعضای هیات علمی رو ببینید. این که مثلا چندتا استادتمام تو اون دانشکده وجود داره. یکی از معبارها میتونه رتبه فارغ التحصیلای اون دانشکده در کنکور ارشد باشه، البته معیار کاملی نیست چون بعضی ها اپلای می کنن، بعضی ها با معدل الف مستقیم وارد ارشد میشن، بعضیا اصلا کنکور ارشد نمیدن و ... .به نقل از توکلی :این صحبتها که درباره قوی بودن فلان رشته تو فلان دانشگاه میشه کشکه؟
این صحبت های که میشه معمولا قضاوت از روی "ظاهر" هست. مثلا یه دانش آموز دبیرستانی میره شریف و دانشکده مکانیک رو میبینه که از نظر ساختمون و فضای فیزیکی محدودیت داره. بعد میاد دانشگاه تهران و دانشکده مکانیک رو میبینه که دو تا ساختمون بزرگ داره که یکیش 10 طبقه است. بعد با خودش میگه مکانیک تهران قوی تر از شریفه.
بازهم تاکید می کنم که از نظر "علمی" تفاوت زیادی وجود نداره. با این که اصولا در مقطع کارشناسی هم قرار نیست کار علمی سطح بالایی انجام بشه و دانشجوها مباحث پایه ای اون رشته رو یاد میگیرن. این بحث ها بیشتر در مقاطع ارشد و دکتری اون هم به تفکیک گرایش ها و حوزه های خاص موضوعیت داره.

داوطلبان گرامی بدانند که این نظراتی که بچهها (از جمله خودم) میدن، لزومن خودشون همه با هم روشون توافق ندارنا!