• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک

به نقل از علی کوچولو! :
دست و دلم لرزید اون موقع، حالا که فکر میکنم میبینم موفق ترم تو کامپیوتر، حالا از بد روزگار هم ترم افزار ما با 1300 ماکزیمم پر شده،ای تی حتی با 2300، یه وضعی... مجبورم یه سخت افزار اکتفا کنم یا برم یه جا دیگه، حالا موندم.
خب امسال که تو دفترچه نرم و سخت و عای تی جدا نیست. ینی بزنی کامپ، بعدش انتخاب میکنی که کدومو بخونی فک کنم :-?

به نقل از Niam :
کلا نمیکنن یا فیزیکو نمیکنن؟

سفارت که کلا عن شده اما اره ، فیزیکو اینا رشته های حساسن و به اونا سخت میگیرن :-؟

به نقل از ـفـاتــــ :
خب امسال که تو دفترچه نرم و سخت و عای تی جدا نیست. ینی بزنی کامپ، بعدش انتخاب میکنی که کدومو بخونی فک کنم :-?

فک کنم میخواد تغییر رشته بده الان دانشجوعه :-؟ فک کنم :-"

به نقل از کوزت :

اره اون زیر عکس نوشته صنعتی اصفهان :-" ما اشتباه اومدیم این تاپیک؟

رشته یا رشته هایی که هم جنبه پژوهشی خوبی داشته باشن و هم شرایط اپلای کردنش خوب باشه چیه؟ البته با توجه به اینکه اگر اپلای نشد، شرایط کارش برای یک خانم در ایران مناسب باشه.

+ ممنون میشم جواب بدید، سوالات یکی از دوستان ریاضیمه.

یکی ب من بگه علوم کامپیوتر بهشتی برم یا نرم افزار رجایی یا ن م افزار قزوین ؟ :-" :D
رجایی چند نفر گفتن افتضاحه :-?
علوم کامپیوترم نمیدونم چجوریه
من برنامه نویسی دوس دارم

به نقل از ـفـاتــــ :
چرا میگن الزهرا رو نزنیم؟ ^-^
ضمن اینکه گفتن بخاطر روابط اجتماعی، جو و بعضا پدیده‌های چندش آوری که توی دبیرستان های دخترونه مشاهده می‌شه رو تصور کن در افراد ۲۰ سال به بالا اتفاق بیافته. :-"
به شخصه حاضرم برم شهر دیگه ولی الزهرا نرم. :))

خوارزمی چرا نزنیم؟ 8-|

ببخشیدا ما یکم رتبه هامون داغونه :-<

سلام
به نظرتون موندن تو تهران و خوندن تو دانشگاهی مثه شاهد ( :-" ) یا رجایی بهتره یا بری سمت اصفهان یه دانشگاه سطح بالاتر.

3200 منطقه 1 برای مهندسی کامپ.

+کسی از وضعیت رجایی خبر داره؟آیدی تلگرامی از دانشجو هاش دارید بدید بهم؟به نظرتون می ارزه شبانه اش رو بزنم؟
++پردیس دانشگاه تهران فارابی قم چه طوریاست؟

به نقل از Desperate :
+کسی از وضعیت رجایی خبر داره؟آیدی تلگرامی از دانشجو هاش دارید بدید بهم؟

من یه دونه رجایی دارم تعهد به آموزش پرورش رجایی عه که امسال دیگه تعهدی نداره.
اگه میخوای درباره جو و اینا بپرسی بیا بدم آیدیشو

به نقل از ـفـاتــــ :
خوارزمی چرا نزنیم؟ 8-|

ببخشیدا ما یکم رتبه هامون داغونه :-<
رتبه ات تو بازه ی قبولی های خوارزمیه؟
نیشابوری بودی دیگه؟
چرا میخوای این همه راه رو بکوبی بیای کرج به خاطر خوارزمی در حالی که فردوسی مشهد به اون عظمت نزدیکته؟ :D

به نقل از ـفـاتــــ :
من یه دونه رجایی دارم تعهد به آموزش پرورش رجایی عه که امسال دیگه تعهدی نداره.
اگه میخوای درباره جو و اینا بپرسی بیا بدم آیدیشو
خیلی ممنون!پ.خ کنش لطفن!

به نقل از Desperate :
رتبه ات تو بازه ی قبولی های خوارزمیه؟
نیشابوری بودی دیگه؟
چرا میخوای این همه راه رو بکوبی بیای کرج به خاطر خوارزمی در حالی که فردوسی مشهد به اون عظمت نزدیکته؟ :D

من واسه علوم پایه تهرانم میکوبم میام تهران :))

به نقل از ـفـاتــــ :
من واسه علوم پایه تهرانم میکوبم میام تهران :))
اگه بحث سر سطح علمی دانشگاه و این حرفاست.فردوسی مشهد و صنعتی اصفهان از بعضی دانشگاه های تهران سرترن.
اگه بحث پایتخت نشین شدن و این جور صحبت هاس که کلن موضوع مختومه ست.هر چی دوس داشتی تو تهران بزن :D

×آیدی چی شد؟ :-"

به نقل از Desperate :
اگه بحث پایتخت نشین شدن و این جور صحبت هاس که کلن موضوع مختومه ست.هر چی دوس داشتی تو تهران بزن :D

نمیدونم چرا مخالفم با این حرکت :))
ایندتو رشتتو فلان :)) بخاطر تهران نشینی عوض کنی :))
اما خیلی خیلی خیلی آدم دیدم که کرده اینکارو

بچه ها من اگه برگردم به گذشته که بتونم باز انتخاب کنم
اولا که کنکور هنر میدم :دی کلا هنر میخوندم #هق_هق
دوما که توی مهندسیا ، آی تی میرفتم یا سی اس

به نقل از کوزت :
نمیدونم چرا مخالفم با این حرکت :))
ایندتو رشتتو فلان :)) بخاطر تهران نشینی عوض کنی :))
اما خیلی خیلی خیلی آدم دیدم که کرده اینکارو
همین دوستان ما تهرانیا رو اواره شهرستان های مختلف کردن :)) هرکی بشینه تو شهر خودش درس بخونه دیگه :D
منتظر جواب...
به نقل از Desperate :
سلام
به نظرتون موندن تو تهران و خوندن تو دانشگاهی مثه شاهد ( :-" ) یا رجایی بهتره یا بری سمت اصفهان یه دانشگاه سطح بالاتر.

3200 منطقه 1 برای مهندسی کامپ.

+کسی از وضعیت رجایی خبر داره؟آیدی تلگرامی از دانشجو هاش دارید بدید بهم؟به نظرتون می ارزه شبانه اش رو بزنم؟
++پردیس دانشگاه تهران فارابی قم چه طوریاست؟

به نقل از کوزت :
سفارت که کلا عن شده اما اره ، فیزیکو اینا رشته های حساسن و به اونا سخت میگیرن :-؟

پ چی :D
قیافم به صفری جماعت میخوره؟ :))
الان صنایع میخونم!
به نقل از ـفـاتــــ :
اره اون زیر عکس نوشته صنعتی اصفهان :-" ما اشتباه اومدیم این تاپیک؟
چه بچه خوبی!
اسپم ندیده تا حالا! (:|

به نقل از علی کوچولو! :
پ چی :D
قیافم به صفری جماعت میخوره؟ :))
الان صنایع میخونم!

من الان این تاپیکو به سوی اپلای نبرم :دی
اما
تو توی اپلای بورد چک کن ، این یک
دو اینکه ، توی دانشگاهای خارجی قسمت major گرایشاتو ببین دارن و اینا :-؟
میدونم که شدنیه اما دانشگاهای کمی فک کنم رشته رو دارن
بازم برو اپلای بورد چک کن

به نقل از کوزت :
من الان این تاپیکو به سوی اپلای نبرم :دی
اما
تو توی اپلای بورد چک کن ، این یک
دو اینکه ، توی دانشگاهای خارجی قسمت major گرایشاتو ببین دارن و اینا :-؟
میدونم که شدنیه اما دانشگاهای کمی فک کنم رشته رو دارن
بازم برو اپلای بورد چک کن
اسم صنایع رو شاید نداشته باشن بعضا، ولی زیر شاخه ها رو دارن مثلا تحقیق در عملیات رو یا مهندسی سیستم ها، یا مهندسی مالی.
چون توی شاخه های مدیریتی و مالی هست رشته پذیرش کمی سختتره.

سلام بر همگی...
دوستان من چند تا سوال داشتم که واقعا دیوونم کرده.
من امروز پیش شخص ایکسی بودم وقتی ازش در مورد رشته متالوژی پرسیدم گفت که بازار کار خوبی نداره و باید کنار کوره های با دمای چهارصد وپنجاه درجه کار کنی و کلا رشته مردونه اییه!! میخواستم ببینم واقعا اینطوره؟
من رتبم طوری شده که میتونم مهندسی متالوژی شریف قبول شم ولی همون فرد ایکس به من میگفت اگه مکانیک خواجه نصیر بخونی خیلی بهتره برات.
من خودم علاقه خاصی ندارم ینی اولویت دانشگاه برام اهمیت بیشتری داره ...(هر چند غلط)
ینی پیشنهاد شما چیه بنظر شما متالوژی همونقدر بده؟
ینی مکانیک خواجه نصیر بهتره یا متالوژی شریف؟؟؟؟

به نقل از Shakila Eslami :
سلام بر همگی...
من امروز پیش شخص ایکسی بودم وقتی ازش در مورد رشته متالوژی پرسیدم گفت که بازار کار خوبی نداره و باید کنار کوره های با دمای چهارصد وپنجاه درجه کار کنی و کلا رشته مردونه اییه!! میخواستم ببینم واقعا اینطوره؟
من رتبم طوری شده که میتونم مهندسی متالوژی شریف قبول شم ولی همون فرد ایکس به من میگفت اگه مکانیک خواجه نصیر بخونی خیلی بهتره برات.
من خودم علاقه خاصی ندارم ینی اولویت دانشگاه برام اهمیت بیشتری داره ...(هر چند غلط)

کلا من چیزی از شرایط کاری متالورژی نمیدونم، فقط راجع ب خواجه نصیر بگم بهت.
خواجه نصیر دانشگاه متمرکزی نیست، یعنی مثل شریف و امیرکبیر و تهران و بهشتی و... همه ساختمون هاشون ی جایی نیست، دانشکده برق و کامپیوترش تو سید خندان ه، عمران ش ی جا دیگه س و... واسه همین ممکن خیلی حس دانشگاه بودن و اون تعاملی ک ممکنه بین بچه ها باشه و تو گروه های مختلف ب وجود نیاد و بعد ی مدت خسته شی از دانشگاه ت.

به نقل از Shakila Eslami :
سلام بر همگی...
اون شخص ایکس همین ک گفته مکانیک بخون یعنی کلا هیچ دیدی نسبت ب رشته های دانشگاهی نداره
اولا وقتی میخای مشاوره بگیری انتخاب رشته باید بیای بگی که اقا من علاقه هام ایناس اولویت هام ایناس از ی رشته اینو میخام از فلان دانشگاهم اینو میخام
دوما:دررابطه با اینکه دانشگاه برات اهمیت بیشتری داره تا ی حدی درسته تا ی حدی غلط
هدف نهایی تو از درس خوندن چیه این مهمه تا بتونی راجع ب اینکه دانشگاه بهتر باشی یا بدتر تصمیم بگیری
سوما:الان متالورژی توی این دانشگاه ها اصولا رشته ایه ک دختر توش زیاده ولی بحث بازار کار پیش میاد مکانیک بازار کار نداره اگرم توی ایران بخایم درنظر بگیریم بیشتر پسرونس
متالورژی هم بازار کارش مثل بقیه رشته ها خوب نیست اینجوری راجت بهت بگم.و اینکه بازار کار اصلا یعنی چی یعنی جایی ک بخای ازش پول در بیاری دیگه؟اصولا پول دراوردن به خودت و خلاقیتت ربط داره وگرنه خوب همه بهرحال هر رشته ای باشن میرن یجا کار میکنن برجی 1-2 تومنم میدن بهشون و اینکه حالا میخای به همین اکتفا کنی نمیشه اونقدر گفت ک متالورژی دخترونه نیست گرایش های رشته رو ببینی متوجه میشی ک حرفش اونقدار هم درست نیست و حالا برو گرایش های مکانیک رو ببین متوجه میشی پسرونه تره

Back
بالا