• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ساینا ؛ مسنجر ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Deleted member 20552
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

در صورت مناسب بودن ساینا ؛ ایا نرم افزار های دیگر مانند وایبر و ...را رها کرده و از آن استفاده میکن

• رای‌دهندگان
    56
پاسخ : نرم افزار ساینا ؛ رقیب ایرانیه وایبر و...

خب برای من که تقویم گوشیم میلادی هس همون اول برنامه دِیت ارور داد و هر کاری کردم وارد برنامه نشد
پس تنها چیزی که میتونم دربارش نظر بدم لوگوی برنامس :|که خوبه

برا منم اول همینجوری شد یه ذره الکی بهش ور رفتم الان واردش شدم ولی خب هیشکی توش نیست و من نمیتونم این قابلیت شکلکای خعععلی خوبو که میگن ببینم پس منم دربارش نظری ندارم

به‌شخصه استفاده نخواهم کرد. ؛؛)‌ چون تا بیابم ملّت رو راضی کنیم کوچ کنند اون‌جا موهامون سفید شده.

خب، کسایی رو ک تو ایران هستنم به فرض راضی کنیم، اونایی ک خارجن ک دیگه عمرا راضی بشن! :-"
بعدش کنترلش مسلما از وایبر و واتس اپ و اینا باید راحت تر باشه براشون باشه.
+اصلا چ دلیلی داره استفاده کنیم؟ :|

• لایک
امتیازات: h@di

پس ارق ملی کجا رفته ؟؟

اگه اینا فیلتر شدن ما از اون استفاده میکنیم

# دلیلای کاملا منطقی :-"

تازه نسخه دسکتاپم نداره! وایبر کلی بخاطر دسکتاپش محبوبه

لابد قسمت امر به معروف نهی از منکر هم داره حتی : )))

به نقل از hamed.yas :
به هر حال فرق مردم کشورای دیگه با ما همینه که اونا حامی کشورشونن ولی اینجا...
شما استفاده از نرم‌افزار داخلی را حمایت از کشور می‌دونید؟ من به‌شخصه نمی‌دونم. حتی اگر هم باشه دلیلی نمی‌بینم این طوری از کشور حمایت کنم.
به هر حال سؤال ایلیا که سؤال منم هست هنوز باقیه.
این نرم‌افزار به‌جز ایرانی‌بودن دقیقاً چه مزایای دیگه‌ای نسبت به مشابه‌‌های دیگه‌ش (وایبر، واتس‌اپ، تلگرام،...) داره؟
یک جواب احتمالی هم اینه که مثلاً مکالمات وایبر را اسرائیلی‌ها کنترل می‌کنند. جدا از این که چنین چیزی حقیقت داره یا نه، سخصاً ترجیح می‌دم مکالماتم را خارجی‌ها کنترل کنند تا برادران :-" داخلی؛ چون چیزایی که می‌نویسم برای اسرائیلی‌ها مفید نیست، ولی دوستان داخلی ممکنه از بعضی‌هاش خوششون نیاد. (هر چند حالا که فکر می‌کنم چیز خاصی هم نمی‌نویسم...)
زبان فارسی هم دیگه تو همهٔ این نمونه‌های پرطرفدار ساپورت می‌شه.

به نقل از h@di :
شما استفاده از نرم‌افزار داخلی را حمایت از کشور می‌دونید؟ من به‌شخصه نمی‌دونم. حتی اگر هم باشه دلیلی نمی‌بینم این طوری از کشور حمایت کنم.
به هر حال سؤال ایلیا که سؤال منم هست هنوز باقیه.
این نرم‌افزار به‌جز ایرانی‌بودن دقیقاً چه مزایای دیگه‌ای نسبت به مشابه‌‌های دیگه‌ش (وایبر، واتس‌اپ، تلگرام،...) داره؟
یک جواب احتمالی هم اینه که مثلاً مکالمات وایبر را اسرائیلی‌ها کنترل می‌کنند. جدا از این که چنین چیزی حقیقت داره یا نه، سخصاً ترجیح می‌دم مکالماتم را خارجی‌ها کنترل کنند تا برادران :-" داخلی؛ چون چیزایی که می‌نویسم برای اسرائیلی‌ها مفید نیست، ولی دوستان داخلی ممکنه از بعضی‌هاش خوششون نیاد. (هر چند حالا که فکر می‌کنم چیز خاصی هم نمی‌نویسم...)
زبان فارسی هم دیگه تو همهٔ این نمونه‌های پرطرفدار ساپورت می‌شه.

اگه اون نرم افزار داخلی به راحتی بتونه نیازای شما رو برطرف کنه چرا که نه

شاید مزایای دیگه ای نباشه اما خب شرایط بدتری هم نسبت به اونا نداره ... من توصیه میکنم اول اینستال کنین اینو بعد نظر بدین

گزینه ها رو برگردونین به حالت قبل
مسوولین در سطح کلان هم همینکارا رو میکنن :D

تا وقتی از امنیت و حریم خصوصی تو این نرم افزار های داخلی خبری نباشه سمتش نمیرم!منم ترجیح میدم اونوریا پیامامو بخونن تا این ک داداشای گلم اینور همه رو ارشیو کنن دو روز دیگه خواستیم یه نونی در بیاریم بگن به علت اون جوکی اون موقع به فلانی فرستادی...اون حرفی ک زدی... :-L

• لایک
امتیازات: Lorca

خب برای اینکه ساینا بخواد جای وایبر رو بگیره باید بهتر از اون کار کنه و فیدبک بده و خب این حق مصرف کنندس که نرم افزاری رو انتخاب کنه که کارایی بهتری داشته باشه و کارش رو راه بندازه
از طرفی ملی بودن و حمایت از تولید داخلی هم فشار میاره به آدم خب
حالا باید ببینیم که ملیت میتونی با کارایی مقابله کنه؟؟
البته اگه باهم برابری کنن از نظر کارایی خب اونموقعه که ملیت برتری حساب میشه

پ.ن: اون گزینه های نظرسنجی هم عوض نکنین :)

تقدیر از یک محصول ایرانی خودش قابل تقدیره =D>
اگه بتونه احتیاجات حداقلی رو هم برآورده کنه استفاده ازش ضرر نداره چون بالاخره باید اجازه بدیم هر کسی از یه جایی شروع کنه و اینجوری این اجازه رو به شرکت ایرانی دادیم
یه نکته ظریف: نکنه فکر میکنید وایبر و سایر کنترل نمیشن؟؟
در هر صورت من به شخصه کنترل شدن توسط کشور خودمو(تازه اگه همچین اتفاقی بیفته) به کنترل شدن توسط غریبه در شرایط خاص شاید ترجیح بدم...
چون از داخل شاید محدودم کنن ولی تهدید برام نیس...

به نقل از PlusME :
تقدیر از یک محصول ایرانی خودش قابل تقدیره =D>
اگه بتونه احتیاجات حداقلی رو هم برآورده کنه استفاده ازش ضرر نداره چون بالاخره باید اجازه بدیم هر کسی از یه جایی شروع کنه و اینجوری این اجازه رو به شرکت ایرانی دادیم
یه نکته ظریف: نکنه فکر میکنید وایبر و سایر کنترل نمیشن؟؟
در هر صورت من به شخصه کنترل شدن توسط کشور خودمو(تازه اگه همچین اتفاقی بیفته) به کنترل شدن توسط غریبه در شرایط خاص شاید ترجیح بدم...
چون از داخل شاید محدودم کنن ولی تهدید برام نیس...
شما اگر بدونید به دلیل پخش جوک توی وایبر ، یه عده رو اطلاعات دستگیر کرده ، این حرف رو نمی زنید
اگر نرم افزار داخلی باشه که دیگه هیچی دیگه
کنترل شدن توسط غریبه به مراتب بهتر از کنترل شدن توسط خودیه
هر چند داستان کنترل برای من و شمایی که کاربر معمولی هستیم اهمیتی نداره

قطعا جرم اون افراد جوک نبوده :D
وگرنه از این لحاظ همین الان هممون رو باید دستگیر کنن [-o<
تنها جرم اینترنتی که به شدت باهاش مقابله میشه جرایم سیاسیه حتی غیر اخلاقی ها هم خیلی برخورد نمیشه :|

به نقل از Adam vizly :
خب برای اینکه ساینا بخواد جای وایبر رو بگیره باید بهتر از اون کار کنه و فیدبک بده و خب این حق مصرف کنندس که نرم افزاری رو انتخاب کنه که کارایی بهتری داشته باشه و کارش رو راه بندازه
از طرفی ملی بودن و حمایت از تولید داخلی هم فشار میاره به آدم خب
حالا باید ببینیم که ملیت میتونی با کارایی مقابله کنه؟؟
البته اگه باهم برابری کنن از نظر کارایی خب اونموقعه که ملیت برتری حساب میشه

پ.ن: اون گزینه های نظرسنجی هم عوض نکنین :)

مسلما این حق هر کسیه که از هرچیزی که پاسخگوی نیازاش باشه استفاده کنه و این اولین باری نیست که از این نرم افزارا ساخته میشه ولی خب به دلایلی هرکدوم نقص هایی داشته که کسی حاضر نبوده استفاده کنه

بحث من اینه که چرا وقتی نرم افزاری هست که میتونه نیازاتونو " مثل بقیه " برطرف کنه ازش استفاده نمیکنید؟؟؟

تنها مشکل شما کنترل کردن چت هاست ؟؟؟

Back
بالا