Deleted member 20552
مهمان
.

که خوبه

شما استفاده از نرمافزار داخلی را حمایت از کشور میدونید؟ من بهشخصه نمیدونم. حتی اگر هم باشه دلیلی نمیبینم این طوری از کشور حمایت کنم.به نقل از hamed.yas :به هر حال فرق مردم کشورای دیگه با ما همینه که اونا حامی کشورشونن ولی اینجا...
داخلی؛ چون چیزایی که مینویسم برای اسرائیلیها مفید نیست، ولی دوستان داخلی ممکنه از بعضیهاش خوششون نیاد. (هر چند حالا که فکر میکنم چیز خاصی هم نمینویسم...)به نقل از h@di :شما استفاده از نرمافزار داخلی را حمایت از کشور میدونید؟ من بهشخصه نمیدونم. حتی اگر هم باشه دلیلی نمیبینم این طوری از کشور حمایت کنم.
به هر حال سؤال ایلیا که سؤال منم هست هنوز باقیه.
این نرمافزار بهجز ایرانیبودن دقیقاً چه مزایای دیگهای نسبت به مشابههای دیگهش (وایبر، واتساپ، تلگرام،...) داره؟
یک جواب احتمالی هم اینه که مثلاً مکالمات وایبر را اسرائیلیها کنترل میکنند. جدا از این که چنین چیزی حقیقت داره یا نه، سخصاً ترجیح میدم مکالماتم را خارجیها کنترل کنند تا برادرانداخلی؛ چون چیزایی که مینویسم برای اسرائیلیها مفید نیست، ولی دوستان داخلی ممکنه از بعضیهاش خوششون نیاد. (هر چند حالا که فکر میکنم چیز خاصی هم نمینویسم...)
زبان فارسی هم دیگه تو همهٔ این نمونههای پرطرفدار ساپورت میشه.

شما اگر بدونید به دلیل پخش جوک توی وایبر ، یه عده رو اطلاعات دستگیر کرده ، این حرف رو نمی زنیدبه نقل از PlusME :تقدیر از یک محصول ایرانی خودش قابل تقدیره
اگه بتونه احتیاجات حداقلی رو هم برآورده کنه استفاده ازش ضرر نداره چون بالاخره باید اجازه بدیم هر کسی از یه جایی شروع کنه و اینجوری این اجازه رو به شرکت ایرانی دادیم
یه نکته ظریف: نکنه فکر میکنید وایبر و سایر کنترل نمیشن؟؟
در هر صورت من به شخصه کنترل شدن توسط کشور خودمو(تازه اگه همچین اتفاقی بیفته) به کنترل شدن توسط غریبه در شرایط خاص شاید ترجیح بدم...
چون از داخل شاید محدودم کنن ولی تهدید برام نیس...

به نقل از Adam vizly :خب برای اینکه ساینا بخواد جای وایبر رو بگیره باید بهتر از اون کار کنه و فیدبک بده و خب این حق مصرف کنندس که نرم افزاری رو انتخاب کنه که کارایی بهتری داشته باشه و کارش رو راه بندازه
از طرفی ملی بودن و حمایت از تولید داخلی هم فشار میاره به آدم خب
حالا باید ببینیم که ملیت میتونی با کارایی مقابله کنه؟؟
البته اگه باهم برابری کنن از نظر کارایی خب اونموقعه که ملیت برتری حساب میشه
پ.ن: اون گزینه های نظرسنجی هم عوض نکنین :)