• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخه رابطه پدر با فرزند اصلا قابل مقایسه اس با دو نفر که حتی به قول شما تو یه لول مالی نباشن دیگه تو یه لول فکری هستن؟ فرزند واقعا چیز خاصی به اون پدر نمیده ولی یه خانوم خانه دار باید همه زحماتش تو خونه پایین تر باشه چون مرد "پول" رو میاره؟ یعنی حرف من اینه هنوز: ۱-لزومی نداره حتما مرد درآمد بیشتر رو داشته باشه، اینکه حتی اون مرده اکثر خانه داری رو کنه چون زن اکثر اوقات سرکاره چیز غیرطبیعی و وحشتناکی نیستش، چیزی نیست که فعلا به طور معمول ببینیم درسته ولی بهرحال یه حالته و کسی نمیگه زن انتخاب اشتباه کرده/خودش به این قضیه باور نداره.

۲- مرد از نظر روحی/مالی حمایت کنه پس نقش زن کجاست خب؟ حرفاتون راستش خیلی بوی تفکر سنتی رو میده، "زن برای آرامش تو خونه اس" ، چنین وایبی، قطعا اگه مالی زن کمک نکنه پس خونه رو میچرخونه و از نظر روحی حامی مرده، پس باز برتری خاصی معنی نمیده.

۳-اینکه میگین مرد "تصمیم" میگیره به خانواده اش فشار نیاره خودش یه اعمال قدرته رو موافقم، و بشدت متنفرم از این واقعیتی که داریم زندگی میکنیم، اگه مرد خانواده به سادگی میخواست آزار برسونه و سرکوب کنه دستش خیلی باز بود، حالا من وزنه رو خوشبینانه میذارم رو کفه ایرانی بودن واسه این یکی، میگم شاید این داینامیک و این قدرت تو جوامع دیگه اینطوری نباشه‌. از طرفی اگه زن هر نوع کوتاهی ای کنه انگار اجازه آزادی به مرد رو میدن. این واقعا احمقانه و ناعادلانه اس بنظرم، نظر شما چیه؟
۱- من نگفتم زن پایینتر یعنی زن خانه‌دار
۲-فرزند بنظرم خیلی چیزا میده ولی خب اینو کاری ندارم، موضوعیت نداره اینجا
۳- برای مرد اون حالتی که ترسیم کردید از کار خونه کردن قابل پذیرش نیست مگر مردی که در موضع ضعف باشه (نمیگم مرد کار خونه نمیکنه ولی اینکه مثلا ۲۰ سال مرد کار خونه بیشتری نسبت به همسرش انجام بده رو هیچ مرد نرمالی قبول نمیکنه) (اگر هست مثال بزنید)
۳-علت اینکه مرد میتونه اعمال قدرت کنه اینه که در خانواده "معمولا" مرد دست بالاتر رو داره (برای قسمتی که گفتید نظرم چیه)

برای مرد اون حالتی که ترسیم کردید از کار خونه کردن قابل پذیرش نیست مگر مردی که در موضع ضعف باشه (نمیگم مرد کار خونه نمیکنه ولی اینکه مثلا ۲۰ سال مرد کار خونه بیشتری نسبت به همسرش انجام بده رو هیچ مرد نرمالی قبول نمیکنه) (اگر هست مثال بزنید)
هستش ، توی فامیل ما یه مردی هست که کار نداره و سر کار نمیره ولی به جاش کار خونه رو انجام میده و همسرشون میرن سر کار
و این حرف شمارو نقض میکنه که میگین" خانوما با مردی که از خودشون "بالاتر" باشه ازدواج میکنن"

لطفا هکسره عنوان تاپیک رو اصلاح کنید

هستش ، توی فامیل ما یه مردی هست که کار نداره و سر کار نمیره ولی به جاش کار خونه رو انجام میده و همسرشون میرن سر کار
و این حرف شمارو نقض میکنه که میگین" خانوما با مردی که از خودشون "بالاتر" باشه ازدواج میکنن"
اولا گفتم معمولا، اون یک استثناست
و گفتم ممکنه مردی در موضع ضعف باشه

من به نظرم مرد ناموس زنه 🙏🏻(بی نمک خودتونید)

من به نظرم مرد ناموس زنه 🙏🏻(بی نمک خودتونید)
b471694_Screenshot_20260602_163340_ChatGPT.jpg

(ChatGPT)
صرفا این‌ سوال رو از چت جی پی تی پرسیدم اینو گفت.

آخرین ویرایش:
ناموس چیست؟
۲۰ نمره

به نظر من بحث ناموس و اینکه زن باید برای بیرون رفتن از مرد اجازه بگیره(!) و زن باید اینجوری باشه اونجوری باشه و غیره، خیلی وقته که از حالت بحران جمعی خارج شده و حضورش در جامعه فقط به صورت بحران فردی حس می‌شه.
یعنی ما الان تو دهه چهل پنجاه نیستیم که دختر رو سر ۱۵ ۱۶ سالگی شوهر بدن(البته لفظ شوهر دادن هم اصلا لفظ درستی نیست و مختص همون زمان‌هاست واقعا) و عرف جامعه این باشه.
الان آگاهی جمعی خیلی بالاتر رفته، چه مرد چه زن توی جامعه‌ی امروزی‌مون نسبت به بلوغ عقلی زن واقف شدن و دیگه مایندست رایج جامعه اون‌ جمله‌ی "اجازه زن دست شوهرشه" نیست.
نمونه‌هایی که می‌بینیم(و چه‌قدر تلخ و اذیت‌کننده‌ هم هستن این دست از اخبار) کلانِ جامعه رو تشکیل نمی‌دن و جزئی هستن که وزنه‌ی سنگین‌ترِ رسیدگی بهشون میفته رو شونه‌ی قانون. (استثناً اینجا دارم درباره‌ی یه جامعه نمونه صحبت می‌کنم و کاری به قوانین موجود فعلی ندارم، بحثش جداست.) وزنه‌ی سبک‌تر هم‌میفته رو دوش افراد جامعه که باید اون زن‌ستیزی صورت گرفته رو نکوهش کنن. درست مثل بقیه‌ی خوب و بدهای رایج در جامعه.
الان عمدتاً آدم‌ها عقیده و ایده‌آل خودشون از یک زندگی عاطفی رو دارن. و چیزی که مشخص و در عموم مردم رایجه اینه که دو نفر وقتی ازدواج می‌کنن، به این معناست که صرفاً تصمیم گرفتن مسیر زندگی‌شون رو از اون نقطه به بعد در کنار کسی دیگه که اصطلاحاً "شریک زندگی" بهش می‌گیم طی کنن.
و این طبیعتاً به معنای محدود کردن، تصمیم‌گیری‌ برای همدیگه و در کل عقب کشیدن همدیگه نیست.

الان ابعاد دیگه‌ای از حقوق طبیعی اما پایمال شده‌ی زنان باید مورد بحث باشه واقعا!
ابعادی مثل توجه به اینکه آی مردم، توی جامعه‌ی ما زن‌ها هنوز که هنوزه به خاطر "زن بودن"، جدی گرفته نمی‌شن!
مثلا چی؟ مثلا مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان می‌گه حتا بودجه‌ای که فقط برای یک بازیکن تیم ملی آقایان هزینه می‌شه قابل مقایسه با کل بودجه‌ای که به تیم ملی بانوان اختصاص داده می‌شه نیست.
درصورتیکه هردو تیم دارن یک فعالیت یکسان رو در یک چهارچوب‌های یکسان و شرایط یکسان انجام می‌دن و چه بسا حتا می‌شه تیم بانوان رو جاهایی موفق‌تر دونست. همین اخیرا کلی افتخار کسب کرده بودن هم تیم هم خود خانم جعفری.
می‌بینید؟ به نظرم الان چیزهای خیلی مهمتری داریم برای گفت و گو کردن و آگاهی‌بخشی و حتا اعتراض یا درخواست یا یک جهش فکری عظیم در سطح جامعه.
به نظرم این تاپیک فقط برای زمانی که زده شده مناسب بوده نه الان. :‌))

آخرین ویرایش:
به نظر من بحث ناموس و اینکه زن باید برای بیرون رفتن از مرد اجازه بگیره(!) و زن باید اینجوری باشه اونجوری باشه و غیره، خیلی وقته که از حالت بحران جمعی خارج شده و حضورش در جامعه فقط به صورت بحران فردی حس می‌شه.
یعنی ما الان تو دهه چهل پنجاه نیستیم که دختر رو سر ۱۵ ۱۶ سالگی شوهر بدن(البته لفظ شوهر دادن هم اصلا لفظ درستی نیست و مختص همون زمان‌هاست واقعا) و عرف جامعه این باشه.
الان آگاهی جمعی خیلی بالاتر رفته، چه مرد چه زن توی جامعه‌ی امروزی‌مون نسبت به بلوغ عقلی زن واقف شدن و دیگه مایندست رایج جامعه اون‌ جمله‌ی "اجازه زن دست شوهرشه" نیست.
نمونه‌هایی که می‌بینیم(و چه‌قدر تلخ و اذیت‌کننده‌ هم هستن این دست از اخبار) کلانِ جامعه رو تشکیل نمی‌دن و جزئی هستن که وزنه‌ی سنگین‌ترِ رسیدگی بهشون میفته رو شونه‌ی قانون. (استثناً اینجا دارم درباره‌ی یه جامعه نمونه صحبت می‌کنم و کاری به قوانین موجود فعلی ندارم، بحثش جداست.) وزنه‌ی سبک‌تر هم‌میفته رو دوش افراد جامعه که باید اون زن‌ستیزی صورت گرفته رو نکوهش کنن. درست مثل بقیه‌ی خوب و بدهای رایج در جامعه.
الان عمدتاً آدم‌ها عقیده و ایده‌آل خودشون از یک زندگی عاطفی رو دارن. و چیزی که مشخص و در عموم مردم رایجه اینه که دو نفر وقتی ازدواج می‌کنن، به این معناست که صرفاً تصمیم گرفتن مسیر زندگی‌شون رو از اون نقطه به بعد در کنار کسی دیگه که اصطلاحاً "شریک زندگی" بهش می‌گیم طی کنن.
و این طبیعتاً به معنای محدود کردن، تصمیم‌گیری‌ برای همدیگه و در کل عقب کشیدن همدیگه نیست.

الان ابعاد دیگه‌ای از حقوق طبیعی اما پایمال شده‌ی زنان باید مورد بحث باشه واقعا!
ابعادی مثل توجه به اینکه آی مردم، توی جامعه‌ی ما زن‌ها هنوز که هنوزه به خاطر "زن بودن"، جدی گرفته نمی‌شن!
مثلا چی؟ مثلا مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان می‌گه حتا بودجه‌ای که فقط برای یک بازیکن تیم ملی آقایان هزینه می‌شه قابل مقایسه با کل بودجه‌ای که به تیم ملی بانوان اختصاص داده می‌شه نیست.
درصورتیکه هردو تیم دارن یک فعالیت یکسان رو در یک چهارچوب‌های یکسان و شرایط یکسان انجام می‌دن و چه بسا حتا می‌شه تیم بانوان رو جاهایی موفق‌تر دونست. همین اخیرا کلی افتخار کسب کرده بودن هم تیم هم خود خانم جعفری.
می‌بینید؟ به نظرم الان چیزهای خیلی مهمتری داریم برای گفت و گو کردن و آگاهی‌بخشی و حتا اعتراض یا درخواست یا یک جهش فکری عظیم در سطح جامعه.
به نظرم این تاپیک دقیقا برای زمانی که زده شده مناسب بوده نه الان. :‌))
البته فوتبال به صورت کلی خیلی به نظرم مثال جالبی نیستا
چون فوتبال آقایون بیشتر بیننده و بیشتر درآمد داره تا فوتبال زنان بیشتر هم فک کنم براش هزینه بکنند

نظر شخصی: طبیعتا یه زوج "متقابلا" یه حساسیتی رو هم دارن که تا یه حدی منطقیه. حالا این حد رو هر زوجی برای خودشون تعریف میکنن.

امانت داری یعنی ناموس داری
نتونی بداری...
*اون اقاهه که میگفت تو تا دیروز بچه همدان بودی*

(ChatGPT)
بچه ها جون چرا انقدر دیس لایک پس ...
من احساس میکنم سر تاپیک اسلام و اینا نسبت به آرمان گارد داشته باشید
ولی عقاید آرمان چیزی نیست که نشون داده
پسر واقعا منطقی و متعادلیه من بهتون قول میدم :)
سمت کم طرفدار بحث ها رو میگیره که تو اون بحث بالانس ایجاد شه حتی اگر به اون باور نداشته باشه همین (آدمای مهربون الکی الکی جاج میشن🥲)

رفع اسپم؟ بیاید بگیم که همه ناموس همیم و خوشحال باشیم 🙏🏻🙏🏻😂😂

(ChatGPT)
قبول داری که بدیهتا جی‌پی‌تی اون عقیده سنتی و خشک مردای ایرانی رو نداره و نمی‌آد به تو بگه ناموس فلانه و بهمانه
کل نکته‌ش اینه که هر چقدر تعریفشو قشنگ کنی
تهش در عمل چی میشه

زنی که از تو بالاتر باشه، احمق نیست که بیاد با تو.

جنس مذکر یا نر، انتخاب نمیکنه، انتخاب میشه.
وقتی پایین تر باشی انتخاب نمیشی. طرف نادان نیست که پایین تر از خودشو انتخاب کنه تو هر سایدی چه مالی چه خانوادگی چه مدرک و....
مردی که بالاتره چرا احمقه که بیاد با یکی پایینتر؟
منطقی نیست حرفات
صرفا داری عرف رو به عنوان قانونون تعریف میکنی

Back
بالا