katayoun.mir.f
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشکی ایران
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
به نظر میاد براتون سوال پیش اومده که چهطوری؟ من به شما میگم. آدمهای غیرمتعصب و غیر دگم میتونن در بحثهای منطقی خودشون رو جای طرف مقابل بگذارند و با منطقش پیش برن و اون رو به چالش بکشند. همونطور که رادیکال گفت پیشفرضهای تو رو قبول داره پس الآن میتونی (توی تاپیک خودش) به بحث راجع به چرا اسلام بپردازی. :)
با تمام حرفهایی که شما زدی هنوز توی دنیا یکسری آدم بیخدا با یکسری آدم باخدا خیلی علمی مباحثه میکنند. نمیگن چون ما در اصل تفاهم نداریم بحث نمیکنیم.به نقل از razie95 :1.چرا توی تاپیک زن ناموس مرد نیست ،بحث عرف و شرع و دین و خدا و خیلی چیزای دیگه پیش اومده؟
چون کسی دنبال نتیجه درین مورد نیست ،همه فقط میخوان بحث کنن
من وقتی با یه نفر در مورد یه چیزی بحث میکنم و برام مهمه که برسم به نتیجه،به هر جایی که کشیده بشه اون بحث،برش میگردونم سر نقطه اول
پس شما دنبال نتیجه نیستی،هدفت بحث کردنه ،نه به نتیجه رسیدن!
2.اتفاقا خیلی خوبه که آدم بحث کنه و اعتقادات خودش رو هم به چالش بکشونه ،اما باکی؟
ببینید پیش نیاز بحث در مورد اسلام اعتقاد به وجود یک دین واحد و درسته
پیش نیاز اعتقاد به دین اعتقاد به خداست
شما وقتی به خدا اعتقاد نداری،چطور میخوای در مورد اسلام بحث کنی؟
شما وقتی با این منطق به بی خدایی رسیدید که جوامع پیشرفته بی خدان و خیلی از دانشمندا به خدا اعتقاد ندارند،حالا من برای بحث با تو باید وارد آمار و ارقام بشم،چیزی که برای من اصلا ملاک نیست!
پس ببین که برای بحث کردن باید یه تفاهم ابتدایی وجود داشته باشه که بعد بر سر اختلافای بعدی بحث بشه
به نظر میاد براتون سوال پیش اومده که چهطوری؟ من به شما میگم. آدمهای غیرمتعصب و غیر دگم میتونن در بحثهای منطقی خودشون رو جای طرف مقابل بگذارند و با منطقش پیش برن و اون رو به چالش بکشند. همونطور که رادیکال گفت پیشفرضهای تو رو قبول داره پس الآن میتونی (توی تاپیک خودش) به بحث راجع به چرا اسلام بپردازی. :)

مثالش همین قسمت پست کیان: