• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از razie95 :
1.چرا توی تاپیک زن ناموس مرد نیست ،بحث عرف و شرع و دین و خدا و خیلی چیزای دیگه پیش اومده؟
چون کسی دنبال نتیجه درین مورد نیست ،همه فقط میخوان بحث کنن
من وقتی با یه نفر در مورد یه چیزی بحث میکنم و برام مهمه که برسم به نتیجه،به هر جایی که کشیده بشه اون بحث،برش میگردونم سر نقطه اول
پس شما دنبال نتیجه نیستی،هدفت بحث کردنه ،نه به نتیجه رسیدن!

2.اتفاقا خیلی خوبه که آدم بحث کنه و اعتقادات خودش رو هم به چالش بکشونه ،اما باکی؟
ببینید پیش نیاز بحث در مورد اسلام اعتقاد به وجود یک دین واحد و درسته
پیش نیاز اعتقاد به دین اعتقاد به خداست
شما وقتی به خدا اعتقاد نداری،چطور میخوای در مورد اسلام بحث کنی؟
شما وقتی با این منطق به بی خدایی رسیدید که جوامع پیشرفته بی خدان و خیلی از دانشمندا به خدا اعتقاد ندارند،حالا من برای بحث با تو باید وارد آمار و ارقام بشم،چیزی که برای من اصلا ملاک نیست!
پس ببین که برای بحث کردن باید یه تفاهم ابتدایی وجود داشته باشه که بعد بر سر اختلافای بعدی بحث بشه
با تمام حرف‌هایی که شما زدی هنوز توی دنیا یک‌سری آدم بی‌خدا با یک‌سری آدم باخدا خیلی علمی مباحثه می‌کنند. نمی‌گن چون ما در اصل تفاهم نداریم بحث نمی‌کنیم.
به نظر میاد براتون سوال پیش اومده که چه‌طوری؟ من به شما می‌گم. آدم‌های غیرمتعصب و غیر دگم می‌تونن در بحث‌های منطقی خودشون رو جای طرف مقابل بگذارند و با منطقش پیش برن و اون رو به چالش بکشند. همون‌طور که رادیکال گفت پیش‌فرض‌های تو رو قبول داره پس الآن می‌تونی (توی تاپیک خودش) به بحث راجع به چرا اسلام بپردازی. :‌)

به نقل از razie95 :
1.چرا توی تاپیک زن ناموس مرد نیست ،بحث عرف و شرع و دین و خدا و خیلی چیزای دیگه پیش اومده؟
چون کسی دنبال نتیجه درین مورد نیست ،همه فقط میخوان بحث کنن
من وقتی با یه نفر در مورد یه چیزی بحث میکنم و برام مهمه که برسم به نتیجه،به هر جایی که کشیده بشه اون بحث،برش میگردونم سر نقطه اول
پس شما دنبال نتیجه نیستی،هدفت بحث کردنه ،نه به نتیجه رسیدن!

2.اتفاقا خیلی خوبه که آدم بحث کنه و اعتقادات خودش رو هم به چالش بکشونه ،اما باکی؟
ببینید پیش نیاز بحث در مورد اسلام اعتقاد به وجود یک دین واحد و درسته
پیش نیاز اعتقاد به دین اعتقاد به خداست
شما وقتی به خدا اعتقاد نداری،چطور میخوای در مورد اسلام بحث کنی؟
شما وقتی با این منطق به بی خدایی رسیدید که جوامع پیشرفته بی خدان و خیلی از دانشمندا به خدا اعتقاد ندارند،حالا من برای بحث با تو باید وارد آمار و ارقام بشم،چیزی که برای من اصلا ملاک نیست!
پس ببین که برای بحث کردن باید یه تفاهم ابتدایی وجود داشته باشه که بعد بر سر اختلافای بعدی بحث بشه
بايد بگم كه اصلا ما نيومديم كه بحث كنيم كه به نتيجه برسيم!
چون ما ايرانيا يه مشت آدم بي منطقيم

اين تاپيك هم خودش نتيجه رو گفته
زن ناموس مرد نيست!

هركيم اعتقاد بخدا داره خوش بحالش هركيم نداره بازم خوش بحالش
به ما چه

به عنوان آخرین پستم،

در جواب مازیمون و ردیکال(که جدیدا شده رادیکال !):
در همین ریاضیات ،هیچ قانونی با آمار پذیرفته نیست ،بلکه اثبات لازمه
میلیون ها هم که مثال صدق وجود داشته باشه،تنها یک مثال نقض همه چیز رو رد میکنه!(هرچند که قبل از مثال نقض هم چیزی پذیرفته نشده اصلا بدون اثبات!)
و تنها چیزی که ما داریم آمار نیست!
آمار و ارقام هم از چیزهایی هست که ما داریم و میتونم ازش استفاده بکنیم
(البته منطق ،فلسه ،ریاضیات و جامعه شناسی ،متاسفانه ربطی به هم ندارند،چون علم های متفاوتی هستند
همونطور که ما میبینم خیلی از چیز های ثابت و واحد،در علوم مختلف تعارف مختلفی دارند و خیلی از دانشمند ها دنبال علمی هستند که واحد باشه و بتونه همه علم ها رو در بربگیره )

در جواب Houx:
حرفت منطقیه و من نمیتونم نپذیرم،
البته در مورد پاراگراف اولت صحبت میکنم،کاری به دومیش ندارم !

و در پاسخ به کیان:
با همه حرفات تقریبا موافق جز اینکه ما ایرانی ها آدمای بی منطقی هستیم!
ما ایرانی ها بی منطق نیستیم!
ما ایرانی ها هیچ فرقی با آدمای دیگه نداریم و هیچ وجه مشترک خاصی (در مورد منطق) هم با هم نداریم
هر کس منطق خودش رو داره و سطح فهم و درک خودش رو

به نقل از razie95 :
به عنوان آخرین پستم،

در جواب مازیمون و ردیکال(که جدیدا شده رادیکال !):
میلیون ها هم که مثال صدق وجود داشته باشه،تنها یک مثال نقض همه چیز رو رد میکنه!(هرچند که قبل از مثال نقض هم چیزی پذیرفته نشده اصلا بدون اثبات!)
آمار و ارقام هم از چیزهایی هست که ما داریم و میتونم ازش استفاده بکنیم
(البته منطق ،فلسه ،ریاضیات و جامعه شناسی ،متاسفانه ربطی به هم ندارند،چون علم های متفاوتی هستند
همونطور که ما میبینم خیلی از چیز های ثابت و واحد،در علوم مختلف تعارف مختلفی دارند و خیلی از دانشمند ها دنبال علمی هستند که واحد باشه و بتونه همه علم ها رو در بربگیره )

در جواب Houx:
حرفت منطقیه و من نمیتونم نپذیرم،
البته در مورد پاراگراف اولت صحبت میکنم،کاری به دومیش ندارم !

و در پاسخ به کیان:
با همه حرفات تقریبا موافق جز اینکه ما ایرانی ها آدمای بی منطقی هستیم!
ما ایرانی ها بی منطق نیستیم!
ما ایرانی ها هیچ فرقی با آدمای دیگه نداریم و هیچ وجه مشترک خاصی (در مورد منطق) هم با هم
هر کس منطق خودش رو داره و سطح فهم و درک خودش رو

من خیلی به خودم فشار اوردم!

من حتا به این جوکر هم دیسلایک نمی دم. ولی تو واقعن حقته!

اخه این حرفا اصلن چه ربطی به هم دارن ؟ الان اینا دلیل چی بودن ؟

چپ راست و راست چپ در نهایت هم به درک!

خب که چی ؟‌ الان چی کارت کنیم ؟ این حرفا الان چین ؟ مخالفه این بحثی ؟ موافقی ؟ چی هستی دقیقن ؟

مشکل از همین استفاده از قید ها و درک اون ها ناشی میشه بله یک مثال نقض می تونه یه جمله ای مثل " همه ی x ها y هستند" رو نقض کنه به طور کامل و در اصل اون رو به صورت تصحیح شده ی " اکثر x ها y هستند" در بیاره. و این جمله ی دوم ه که در اکثر علم ها وجود داره و اگه مثال نقضی پیدا بشه (در صورت کم بودن در تعداد) به عنوان استثناء عنوان میشه مثلا "هیچ یک از پستانداران پرواز نمی کنند به جز خفاش"
و نکته جالب تر اینه که بدونید علم های خاصی هستند که دنبال چرایی (اثبات) می گردند مثل علم فلسفه. اکثر علوم علی الخصوص علوم تجربی دنبال چگونگی پدیده ها هستند نه چرایی. و این چگونگی هست که برای انسان ها کاربردی بوده و هست. و در این راه آمار وسیله خیلی مناسبی است مثلا برای سوال " چگونه می توان برای بیماری سل واکسن ایجاد کرد؟" یک جواب درست می تونه این باشه که " از میکروب ضعیف شده استفاده می کنیم" حالا برای تایید این نظریه میایم آزمایش انجام می دیم و آمار به ما میگه که 99% کسایی که از این سیستم استفاده کردند مشکلی نداشتند و 1% بیمار شدند. اینجا 2 نکته حائز اهمیت ه 1.همون طور که می بینید با وجود مثال نقض این واکسن رد نمی شود بلکه به دنبال دلیل بیمار شدن اون 1% میرن به طور مثال اون افراد همگی آسم داشته اند. حال این خودش یه سوال میشه که آیا این واکسن برای کسایی که آسم دارن بیماری زاس که خودش به ورطه آزمایش گذاشته میشه و به کمک آمار جواب سوال پیدا میشه و الی آخر ... 2. این که چرا این واکسن عمل می کند اصلا مهم نیست بلکه چیزی که مهمه اینه که آمار به ما نشون می ده که در صورت استفاده از این واکسن ما می تونیم نتیجه بگیریم.
پس همون طور که می بینید آمار یکی از ابزار های مهم پیشرفت بشریه و بدون آمار و قدرت مقایسه نمی شه هیچ چیزی رو پذیرفت یا رد کرد.
در علومی مثل جامعه شناسی هم همین موضوع صدق می کنه که موضوع بحث تاپیک به نوعی به این علم بر می گرده.

از ابزار های دیگه غیر آمار می تونید چیزی نام ببرید؟

سعی کنید به قومیتو اینا توهین نکنین :-" مثالش همین قسمت پست کیان:
چون ما ايرانيا يه مشت آدم بي منطقيم
اگه بازم چنین مواردی باشه قفل میشه.

به نقل از ایلیا :
سعی کنید به قومیتو اینا توهین نکنین :-"

کلا سعی کنید تو بحث به طرفین توهین نکنید. صرفا تصور فرد مقابل ازتون خراب میشه.

ای بابا بحث به کجآ رسید دوستان ما اینجا صرفا نظر شخصی خودمون رو می گیم و نباید عقایدمون رو به بقیه تحمیل کنیم با یه مسئله موافقیم یا مخالف دلیل مخالفت یا موافقت خودمون رو می گیم
لطفا الان که به اصطلاح قشر فرهیخته به شمار میاید بهتر برخورد کنید

نگاه كنين ما داريم سره يه چيزايي بحث ميكنيم كه كه توي بيش از ٨٠٪ كشورها جزئي از حقوقه
مثلا ميايم بحث ميكنيم كه بي حجابي جرمه؟؟؟
چيزي كه قرن هاست بحثش بسته شده رفته
يا ميايم سره يك چيزهايي بحث ميكنيم كه ديگه واقعا زندگي خصوصي افراده
مثلا مشروب
خب يارو دوست داره بخوره
به ماها چه!!!؟!
يا فيسبوك
يا ماهواره
يا دوچرخه سواري دخترا
يا نداشتن حق طلاق خانم ها
اين از حقوقه افرداه كه بتونن برن تو يك رستوران خوك بخور
يا هزارتا چيزه ديگه
ببينين اينا يك سري حقوق مسلمه كه افراد بايد داشته باشن
و اينكه يك عده اينجا ميگين نه ماهواره بده يا طرف نبايد مشروب بخوره يا ....
بايد بهشون بگم اين طرز فكر فسيل شد رفت :|

و بايد دوباره تاكيد كنم اين مثالهاي كوچكي كه بالا زدم جزئي از حقوق افراد است و امتياز نيست

به نقل از كيان :
نگاه كنين ما داريم سره يه چيزايي بحث ميكنيم كه كه توي بيش از ٨٠٪ كشورها جزئي از حقوقه
مثلا ميايم بحث ميكنيم كه بي حجابي جرمه؟؟؟
چيزي كه قرن هاست بحثش بسته شده رفته
يا ميايم سره يك چيزهايي بحث ميكنيم كه ديگه واقعا زندگي خصوصي افراده
مثلا مشروب
خب يارو دوست داره بخوره
به ماها چه!!!؟!
يا فيسبوك
يا ماهواره
يا دوچرخه سواري دخترا
يا نداشتن حق طلاق خانم ها
اين از حقوقه افرداه كه بتونن برن تو يك رستوران خوك بخور
يا هزارتا چيزه ديگه
ببينين اينا يك سري حقوق مسلمه كه افراد بايد داشته باشن
و اينكه يك عده اينجا ميگين نه ماهواره بده يا طرف نبايد مشروب بخوره يا ....
بايد بهشون بگم اين طرز فكر فسيل شد رفت :|

و بايد دوباره تاكيد كنم اين مثالهاي كوچكي كه بالا زدم جزئي از حقوق افراد است و امتياز نيست

کیان ببین من هر چند شاید تا حدی موافق حرفات باشم. ولی به نظرم کمی تند میری.

یه نفر حق تصمیم گیری داره.
یه نفر حق داره مسلمون باشه و نخواد خوک بخوره. یا مشروب بخوره. یا هر چی. یا اصلن دوست داره چادر سر کنه. به خودش ربط داره.

در عین حال افرادی هستن که مسلمون نیستن و این حق رو دارن که مسلمون نباشن و زندگی خودشون رو داشته باشن.

مساله داشتن ازادی هست. یعنی هم افرادی که مسلمونن باید ازادی داشته باشن هم غیر مسلمون ها.

ما تو تقریبن تمام کشور ها درست کنار گوشت حلال پورک داریم.

خب شما می خوای پورک بگیر، نمی خوای هم نگیر.
( من با وجود اینکه مسلمون نیستم پورک دوست ندارم چون چرب هست و مزش رو من دوست ندارم. ولی خب افرادی هستن که دوست دارن. )

دیگه الان مساله کثیف بودن حیوانات و بیماری های انگلی دیگه مطرح نیست.

یا یه نفر حق داره با دوچرخه سواری کردن مشکل داشته باشه ( خودش این کارو انجام نده ) ولی خب باید عقیدشو برا خودش نگه داره. به دیگرون کاری نداشته باشه

این ادم ها فسیل نیستن چون مخالف نظر تورو دارن. این افراد عقیده ی خودشون رو دارن.

شاید من هم لحن مناسبی نداشته باشم. چیزی که من دنبالشم چیزی هست که ازادی هر دو طرف رو تامین می کنه. نه افراطی گری.

Back
بالا