• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با آزادی زن ها مشکل ندارم ولی ازجنس پرستی خوشم نمیاد نباید بین دو جنس مخالف درگیری و تفاوت های عظیم قائل شدن مخالفم با فمینیستی ب شدت مخالفم چون فمنیستا دارن افراطی میشن زن ها برده مرد ها نیستن اصن همچین چیزیو قبول ندارم ولی طوری رفتار نکنید که از هم زده شن و حتی اینکه یه پسر یه دخترو دوست داره و یا برعکس انکار کنیم

به نظر من ناموس به معنای حفاظت و حمایت زن توسط خانواده اش نه محدودیت و اجبار اون در هر حالی و دور کردن اون از خواسته هاش
توی جامعه ی من مرد سالاری چنان رشد کرده که از بین بردنش خیلی سخت شده من خودم مرد سالاری رو دوس دارم اما نه اینطوری که اینا دارن اجرا و تعریفش میکنن
به نظر من مرد سالاری همینه که اجازه ندی غرور و غیرت مردت شکسته بشه همین و بس
توی جامعه ی ما زن ها رو فقط برای تبلبغات میخوان برخلاف حرف خودشون
فقط میخوان از زن ها سوءاستفاده ی جنسی کنن این امر چنان رواج پیدا کردن که بعضیی از دخترا باورشون شده و خودشونو به مردای عوضی میفروشن
واقعا تفاوت دختر و پسر چیه؟؟؟
این سوالیه که منو همش درگیر میکنه و به جواب قانع کننده ای هم نمیرسم
واقعا اینطوری که میگن خانوما حجاب بگیرن اگر نگیرن مردها تحریک میشن؟؟؟ چه سوال مزخرفی این چه سوالیه اخه اگر من تحریک میشه پس زن هم تحریک میشه پس باید همه روسری و مانتو یا حتی چادر بزنن
به نظر من این جامعه چنان در دین اسلام سلیقه های شخصی وارد کردن که یه دین جدید ابداع کردن برا خودشون و من در این جامعه ای که بر روی تبعیض جنسی چرخش داره نمیمونم و به هیچ عنوان خدمت نمیکنم
اگر بخوام با این امر مبارزه کنم سعی میکنم در خارج کشور باشه تا بتونم راحت حرفمو بزنم...

Back
بالا