usboy
کاربر حرفهای

پاسخ : زن ناموس مرد نیست !
اينقد عصبي نشو
درست هم حرف بزن.
بدون امثال من دهنشون باز بشه،ميان سايت رو فيلتر ميكنن
پس درست حرف بزن كه من حوصله ندارم تاپيك قفل شه
بايد بگم كه من براساس حرفهاي تو به نظريه جديدي رسيدم
شعور شير بيشتر از انسانه.چون شير ماده شعور داره كه شير نر بايد چندتا زن داشته باشه
خب بحث دزدي
ايران تمام نرم افزاراي امريكايي رو ميدزده،چون ميگه اونا كافرن و عملا فرهنگشون با ما فرق داره
اين عمل رو شماها انجام ميدين
خب پس زن ناقص العقله
مطمئني پسري؟؟؟
چون پستهاي تو اينقدر از لحاظ فكري و عقلي سطحشون پايينه كه من دارم شك ميكنم
جامعه اي كه فرهنگ همه توش يكسان باشه
خنديديم
همونطور كه گفتم به بلوغ فكري نسبي نرسيدي هنوز كوچولو
نگاه كن عزيزمبه نقل از b.a.h.a.r.r :اینجا باید عرض کنم من 13 سالم تا حالا کسیم وجود نداشته سن منو زیر سوال ببره الان این تیکه رو انداختی که کل بندازی؟؟؟ ببین بی شخصیت اونیه که تیکه و توهین میکنه.اولا که جوابات تیکه تیکس دیگه حال دست از تایپ کشیدن ندارم یه هویی همه رو میگم
جسمی که هیچی چون هی داری میگه زن بره باشگاه و اینا ولی من طبیعیشو میگم زن طبیعی ضعیف هس یانه ینی یه دختر و پسر 18 ساله رو باهم مقایسه کنی کدوم قویتر یه جواب داره اگه و اما نیار بعدش
روحیم همینو بهت بگم که اگه این درس بود و زن ناقص العقل نبود تو دادگاه شهادت دوتا زن جای یه مرد نبود یعنی واسه سه تا شاهدی که قاضی میگه اگه مرد نباشن باید جاشون دوتا زن بیاد تا شهادت قبول شه ثانیا اگه زن کامل العقل بود میکردنش قاضی نه این که فوق نهایتش وکیل میشه چون توانائیه فکر و داوری رو نداره خب این بخش اول
دوما باید بالاخره ه ملاکی واسه طرز فکر باشه ینی چی همیجوری دیمی ادم بیاد فرهنگارو ببینه بعد هر کدومو که خواس برداره مگه دنیا میدون تر باره که همینجوری بیایم هر جور دلمون خواس فک کنیم هر جور دلمون خواست عمل کنیم چون دلمون خواسته والا عجیبه اونجوری که میشه هرکی هرکی من فلانیو بکشم چون فرهنگم اینجوریه از فلانکس دزدی کنم چون فرهنگم این جوریه بابا افرین به این فرهنگ اصن من متحول شدم الان میرم به همه فحش میدم چون این فرهنگو دارم.
خنده دار نیس اینی که ادم همینجوری ادم بر اساس زندگی فردی طرز فکرشو شکل بده نمیگم یه الگو واسه تقلید میگم حتی یه الگو واسه راهنمایی داشته باشه حالا جناب عالی دقت کن. این از قسمت دوم
شما رو نمیدونم اما من افرادی روبرو شدم کهه برای لذت دزدی میکنن دزدی براشون یه نیاز روحی شده مثه این که طرف ابتدا (خیلی معذرت)واسه اینکه دماغش تمیز دستشو توش میکنه بعد کم کم این کارو میکنه چون عادت شده دزدیم همینطور عادتی که نمیتونی باحاش مقاببله کنی چون شخصیتشو شکل دادی حالا اگه دستشو بسوزونی اونم کم کم این کارو از یاد میبره هر برداشتی داشته باشی محرک فیزیکی لازمه من زن ندارم اشا ا.. نمیگیرم و این حرفای من مطمئن باش بر اثر اختلاف خانوادگی نیس این همینجا اشاره میکنم چون دو سه بار دیگه بهش اشاره داشتی و ازت میخوام هرگز از حرفای نوشته ی ادما روی صفه ی نمایشگر دربارشون قضاوت نکنمن دارم میگم باید تو جوامع فرهنگا یکی شن تا تعارض نباشه بعد تو داری میگی بدوش؟؟برو یکی عین خودتو پیدا کن ببین برو حرفامو یه دور بزن ببین اصن درباره ی بزن بزن مثنوی هفتاد من کردم یا نه مفهوم حرفام زدن نیس تو داری اشتباه تفسیر میکنی
اينقد عصبي نشو
درست هم حرف بزن.
بدون امثال من دهنشون باز بشه،ميان سايت رو فيلتر ميكنن
پس درست حرف بزن كه من حوصله ندارم تاپيك قفل شه
بايد بگم كه من براساس حرفهاي تو به نظريه جديدي رسيدم
شعور شير بيشتر از انسانه.چون شير ماده شعور داره كه شير نر بايد چندتا زن داشته باشه
خب بحث دزدي
ايران تمام نرم افزاراي امريكايي رو ميدزده،چون ميگه اونا كافرن و عملا فرهنگشون با ما فرق داره
اين عمل رو شماها انجام ميدين
خب پس زن ناقص العقله
مطمئني پسري؟؟؟
چون پستهاي تو اينقدر از لحاظ فكري و عقلي سطحشون پايينه كه من دارم شك ميكنم
جامعه اي كه فرهنگ همه توش يكسان باشه
خنديديم
همونطور كه گفتم به بلوغ فكري نسبي نرسيدي هنوز كوچولو