• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زن ناموس مرد نیست !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زن ناموس مرد نیست !

به نقل از b.a.h.a.r.r :
اینجا باید عرض کنم من 13 سالم تا حالا کسیم وجود نداشته سن منو زیر سوال ببره الان این تیکه رو انداختی که کل بندازی؟؟؟ ببین بی شخصیت اونیه که تیکه و توهین میکنه.اولا که جوابات تیکه تیکس دیگه حال دست از تایپ کشیدن ندارم یه هویی همه رو میگم
جسمی که هیچی چون هی داری میگه زن بره باشگاه و اینا ولی من طبیعیشو میگم زن طبیعی ضعیف هس یانه ینی یه دختر و پسر 18 ساله رو باهم مقایسه کنی کدوم قویتر یه جواب داره اگه و اما نیار بعدش
روحیم همینو بهت بگم که اگه این درس بود و زن ناقص العقل نبود تو دادگاه شهادت دوتا زن جای یه مرد نبود یعنی واسه سه تا شاهدی که قاضی میگه اگه مرد نباشن باید جاشون دوتا زن بیاد تا شهادت قبول شه ثانیا اگه زن کامل العقل بود میکردنش قاضی نه این که فوق نهایتش وکیل میشه چون توانائیه فکر و داوری رو نداره خب این بخش اول
دوما باید بالاخره ه ملاکی واسه طرز فکر باشه ینی چی همیجوری دیمی ادم بیاد فرهنگارو ببینه بعد هر کدومو که خواس برداره مگه دنیا میدون تر باره که همینجوری بیایم هر جور دلمون خواس فک کنیم هر جور دلمون خواست عمل کنیم چون دلمون خواسته والا عجیبه اونجوری که میشه هرکی هرکی من فلانیو بکشم چون فرهنگم اینجوریه از فلانکس دزدی کنم چون فرهنگم این جوریه بابا افرین به این فرهنگ اصن من متحول شدم الان میرم به همه فحش میدم چون این فرهنگو دارم.
خنده دار نیس اینی که ادم همینجوری ادم بر اساس زندگی فردی طرز فکرشو شکل بده نمیگم یه الگو واسه تقلید میگم حتی یه الگو واسه راهنمایی داشته باشه حالا جناب عالی دقت کن. این از قسمت دوم
شما رو نمیدونم اما من افرادی روبرو شدم کهه برای لذت دزدی میکنن دزدی براشون یه نیاز روحی شده مثه این که طرف ابتدا (خیلی معذرت)واسه اینکه دماغش تمیز دستشو توش میکنه بعد کم کم این کارو میکنه چون عادت شده دزدیم همینطور عادتی که نمیتونی باحاش مقاببله کنی چون شخصیتشو شکل دادی حالا اگه دستشو بسوزونی اونم کم کم این کارو از یاد میبره هر برداشتی داشته باشی محرک فیزیکی لازمه من زن ندارم اشا ا.. نمیگیرم و این حرفای من مطمئن باش بر اثر اختلاف خانوادگی نیس این همینجا اشاره میکنم چون دو سه بار دیگه بهش اشاره داشتی و ازت میخوام هرگز از حرفای نوشته ی ادما روی صفه ی نمایشگر دربارشون قضاوت نکنمن دارم میگم باید تو جوامع فرهنگا یکی شن تا تعارض نباشه بعد تو داری میگی بدوش؟؟برو یکی عین خودتو پیدا کن ببین برو حرفامو یه دور بزن ببین اصن درباره ی بزن بزن مثنوی هفتاد من کردم یا نه مفهوم حرفام زدن نیس تو داری اشتباه تفسیر میکنی
نگاه كن عزيزم
اينقد عصبي نشو
درست هم حرف بزن.
بدون امثال من دهنشون باز بشه،ميان سايت رو فيلتر ميكنن
پس درست حرف بزن كه من حوصله ندارم تاپيك قفل شه
بايد بگم كه من براساس حرفهاي تو به نظريه جديدي رسيدم
شعور شير بيشتر از انسانه.چون شير ماده شعور داره كه شير نر بايد چندتا زن داشته باشه

خب بحث دزدي
ايران تمام نرم افزاراي امريكايي رو ميدزده،چون ميگه اونا كافرن و عملا فرهنگشون با ما فرق داره
اين عمل رو شماها انجام ميدين

خب پس زن ناقص العقله
مطمئني پسري؟؟؟
چون پستهاي تو اينقدر از لحاظ فكري و عقلي سطحشون پايينه كه من دارم شك ميكنم

جامعه اي كه فرهنگ همه توش يكسان باشه
خنديديم

همونطور كه گفتم به بلوغ فكري نسبي نرسيدي هنوز كوچولو

به نقل از b.a.h.a.r.r :
اینجا باید عرض کنم من 13 سالم تا حالا کسیم وجود نداشته سن منو زیر سوال ببره الان این تیکه رو انداختی که کل بندازی؟؟؟ ببین بی شخصیت اونیه که تیکه و توهین میکنه.اولا که جوابات تیکه تیکس دیگه حال دست از تایپ کشیدن ندارم یه هویی همه رو میگم
جسمی که هیچی چون هی داری میگه زن بره باشگاه و اینا ولی من طبیعیشو میگم زن طبیعی ضعیف هس یانه ینی یه دختر و پسر 18 ساله رو باهم مقایسه کنی کدوم قویتر یه جواب داره اگه و اما نیار بعدش
روحیم همینو بهت بگم که اگه این درس بود و زن ناقص العقل نبود تو دادگاه شهادت دوتا زن جای یه مرد نبود یعنی واسه سه تا شاهدی که قاضی میگه اگه مرد نباشن باید جاشون دوتا زن بیاد تا شهادت قبول شه ثانیا اگه زن کامل العقل بود میکردنش قاضی نه این که فوق نهایتش وکیل میشه چون توانائیه فکر و داوری رو نداره خب این بخش اول
دوما باید بالاخره ه ملاکی واسه طرز فکر باشه ینی چی همیجوری دیمی ادم بیاد فرهنگارو ببینه بعد هر کدومو که خواس برداره مگه دنیا میدون تر باره که همینجوری بیایم هر جور دلمون خواس فک کنیم هر جور دلمون خواست عمل کنیم چون دلمون خواسته والا عجیبه اونجوری که میشه هرکی هرکی من فلانیو بکشم چون فرهنگم اینجوریه از فلانکس دزدی کنم چون فرهنگم این جوریه بابا افرین به این فرهنگ اصن من متحول شدم الان میرم به همه فحش میدم چون این فرهنگو دارم.
خنده دار نیس اینی که ادم همینجوری ادم بر اساس زندگی فردی طرز فکرشو شکل بده نمیگم یه الگو واسه تقلید میگم حتی یه الگو واسه راهنمایی داشته باشه حالا جناب عالی دقت کن. این از قسمت دوم
شما رو نمیدونم اما من افرادی روبرو شدم کهه برای لذت دزدی میکنن دزدی براشون یه نیاز روحی شده مثه این که طرف ابتدا (خیلی معذرت)واسه اینکه دماغش تمیز دستشو توش میکنه بعد کم کم این کارو میکنه چون عادت شده دزدیم همینطور عادتی که نمیتونی باحاش مقاببله کنی چون شخصیتشو شکل دادی حالا اگه دستشو بسوزونی اونم کم کم این کارو از یاد میبره هر برداشتی داشته باشی محرک فیزیکی لازمه من زن ندارم اشا ا.. نمیگیرم و این حرفای من مطمئن باش بر اثر اختلاف خانوادگی نیس این همینجا اشاره میکنم چون دو سه بار دیگه بهش اشاره داشتی و ازت میخوام هرگز از حرفای نوشته ی ادما روی صفه ی نمایشگر دربارشون قضاوت نکنمن دارم میگم باید تو جوامع فرهنگا یکی شن تا تعارض نباشه بعد تو داری میگی بدوش؟؟برو یکی عین خودتو پیدا کن ببین برو حرفامو یه دور بزن ببین اصن درباره ی بزن بزن مثنوی هفتاد من کردم یا نه مفهوم حرفام زدن نیس تو داری اشتباه تفسیر میکنی
خب تضاد فرهنگ تو جامعه و رفعش چه ربطی به تاپیک داره؟!!
سعی میکنم با کسایی که ادب و شخصیت سرشون نمیشه بحث نکنم ایشالا بزرگتر میشی درک میکنی

به نقل از كيان :
نگاه كن عزيزم
اينقد عصبي نشو
درست هم حرف بزن.
بدون امثال من دهنشون باز بشه،ميان سايت رو فيلتر ميكنن
پس درست حرف بزن كه من حوصله ندارم تاپيك قفل شه
بايد بگم كه من براساس حرفهاي تو به نظريه جديدي رسيدم
شعور شير بيشتر از انسانه.چون شير ماده شعور داره كه شير نر بايد چندتا زن داشته باشه

خب بحث دزدي
ايران تمام نرم افزاراي امريكايي رو ميدزده،چون ميگه اونا كافرن و عملا فرهنگشون با ما فرق داره
اين عمل رو شماها انجام ميدين

خب پس زن ناقص العقله
مطمئني پسري؟؟؟
چون پستهاي تو اينقدر از لحاظ فكري و عقلي سطحشون پايينه كه من دارم شك ميكنم

جامعه اي كه فرهنگ همه توش يكسان باشه
خنديديم

همونطور كه گفتم به بلوغ فكري نسبي نرسيدي هنوز كوچولو
با همه اینا اون ماده شیره رو درس گفتی یه تصحیحم بکنم من میخواستم بنویسم 13 سالم نیس متاسفانه چون نگاه به صفه نکردم ذکر نشد اره خیلیم بزرگتر از این حرفایم در ضمن من تو 13 سالگی بیشتر از خیلیای دیگه بلوغ فکری داشتم اصن بلوغ فکریو باید کسی مقایسه کنه که تعریفشو خونده باشه اره در ضمن تو فکر میکنی حضرت مهدی میخواد بیاد چیکار کنه الکی ظهور کنه عدالتیم برپاشد شد نشد 70 سال حکومت کنه بره نه اقا عدالت وقتی عالم گیر میشه که همه تصور یکسانی از عدالت داشته باشن همه فکر و طرز فکر یکسانی داشته باشن پس برو به جای دیگه ای بخند جنالعالی که حتی مفهوم یه جامعه ی ارمانیو درک نکردی اره
کوچولو اینارم اینجا نوشتم تا فرق پیام خصوصیو با تایپیک بفهمی از هرجا کینه داری اینجارو کثیف نکنی

دوست عزيز فك كنم با پستايي كه دادي از اسلام طرفداري نكني بهتره :-"
قهوه اي كردي اسلامو رفت :))

هر چقدرم تونستي توهين كردي به جنس زن جالبه هيچكيم نيومد ساكتت كنه

به نقل از b.a.h.a.r.r :
با همه اینا اون ماده شیره رو درس گفتی یه تصحیحم بکنم من میخواستم بنویسم 13 سالم نیس متاسفانه چون نگاه به صفه نکردم ذکر نشد اره خیلیم بزرگتر از این حرفایم در ضمن من تو 13 سالگی بیشتر از خیلیای دیگه بلوغ فکری داشتم اصن بلوغ فکریو باید کسی مقایسه کنه که تعریفشو خونده باشه اره در ضمن تو فکر میکنی حضرت مهدی میخواد بیاد چیکار کنه الکی ظهور کنه عدالتیم برپاشد شد نشد 70 سال حکومت کنه بره نه اقا عدالت وقتی عالم گیر میشه که همه تصور یکسانی از عدالت داشته باشن همه فکر و طرز فکر یکسانی داشته باشن پس برو به جای دیگه ای بخند جنالعالی که حتی مفهوم یه جامعه ی ارمانیو درک نکردی اره
کوچولو اینارم اینجا نوشتم تا فرق پیام خصوصیو با تایپیک بفهمی از هرجا کینه داری اینجارو کثیف نکنی
شما خودت داري به تمام زنان توهين مي كني من طرفدارنه حقوق زنانم و نه از اين بحث خوشم مياد ولي داري به دين و ... لطمه مي زني حالا من يه سوال دارم ديگه مثال از اين واضح تر پيدا نكردم:حديث قدسي هست كه اي محمد اگر تو نبودي اين جهان را خلق نمي كردم و اگر علي نبود تو و اين جهان را خلق نمي كردم و اگر فاطمه نبود نه تو نه علي و نه اين جهان رو خلق مي كردم حالا چرا بايد خدا واسه يه عقل نصفه يا يه موجود ضعيف اين جهان رو خلق نكنه . ديگه از اين واضح تر استدلال پيدا نكردم

• لایک
امتیازات: NiXi

به نقل از b.a.h.a.r.r :
جمع كن بساطتو
من مذهبي نيستم ولي ميدونم كه داري گند ميزني به دينو مذهب
يكم تعادل داشته باش
اينقدر حرف مفت نزن
اصن خودت ميفهمي چي ميگي؟؟؟
امام زمان چه ربطي داشت؟؟؟
قاطي كه ميكني ديگه كلا قاطي كردي

جناب با اين حرفات مذهبيارو هم داري ميروني
كجاي مذهب سطح آدمو به شير تنزل داده

خجالت بكش
تاپيكو به گند كشيدي

يك بچه دوساله كه تازه حرف زدن ياد گرفته،از تو بهتر بحث ميكنه
حداقل بلده دفاع كنه
نمياد زنان رو به گند بكشه

وامیاید اینجا شخصیتتون رو نشون بدید؟ یا خودنمایی کنید؟ اینجا جایی واسه رفع عقده حقارت نیست! باید عقایدتون رو بسنجید اگه با عقل جور بود بیانش کنید!

دوستان تاپیک باز میشه،لطفا اتفاقاتی که قبلا افتاده بود رو ادامه ندین!

در مورد این اقا پسر سیزده ساله باید بگم زیاد ناراحت نشین از حرفاش
پسرا تو این سن احساس قدرت بهشون دس میده فک میکنن خیلی شاخن
دوست عزیز اسلام میدونی مالِ کیه؟ 1400سال پیش...1400سال پیش میدونی ینی چی؟
ینی ی تفکرات بسیار جاهلی ...مخصوصن درمورد زنا ....اصن ی چیزی نوزاد دختر اصن بد...دختر اصن بد...اینا انقد اونموقع شعور نداشتن ک پیش خودشون فک کنن اون نوزاد دختر پاک و بیگناه هس ....نمیکشیده عقلشون...بیخود نیس ک میگن عصر جاهلییت...دوست عزیز یکی از ضعف های بزرگ زنان احساسات اوناس ک البته همیشه بد نیس ولی همین احساسات باعث شده زنان از قضاوت محروم شن چون اسلام نمیخواد در حق کسی ظلم بشه...ک البته من خودم ب شخصه قبول ندارم زنا از قضاوت ب خاطر احساسات منع بشن چون تو کشورا ی خارجی زنای قاضی هستن هیییییییییییچ مشکلیم پیش نیومده
در مورد شهادت زنان همین قضیه س
میگن شهادت مرد اندازه ی دوتا زنه ....چون زن ممکنه احساساتی بشه و برای نجات کسی یا هر دلیل دیگه ای بیاد شهادت دروغ بگه
ک البته باز هم ب نظر من توجیه خوبی نیس...بعدشم پسر جان یاد بگیر ب دیگران توهین نکنی تو پُستات همش توهین ب زنا بود... بعدشم تو خودت هر چی داری از ی زن داری ...تمام وجودت از مادرته...اگه زنا ناقص العقل باشن تو هم ناقص ا لعقل هستی ...چون تمام وجود و ریشه ت از مادرته... پسر جان یادت باشه اگه همین ناقص العقل از نگه داری نمیکرد و بزرگت نمیکرد تو الان معلونم نبود کدوم جهنم دره ای بودی...اگه قرار ب توهین باشه ما هم میتونیم ی چیزایی بگیم کلن بلاک شیم......در مورد ناقص العقل بودنی ک حضرت علی گفته باید بگم دلیلش این بوده ک زنا حق تحصیل نداشتن...از حضور تو جامعه محروم بودن...
افتاد پسر جان؟یا باس تو ضیح بدم باز؟

ببینید دوستان من بحث تاپیک رو روشن کنم اول

ما در قرن ۲۱ زندگی میکنیم

در قرن ۲۱ زن ها طلا ۱ المپیاد های جهانی رو کسب میکنن

با موشک از کره زمین خارج میشن

نخست وزیر و رییس جمهور میشن

برنده جوایز نوبل میشن

و...

حالا در جوامعی مثل ایران چرا دختر ها و زنها آزادی نداشته باشند؟

قسمت دردناک و جالب قضیه این جاست که بعضی از دختر ها هم این محدودیت رو میپذیرن!!!

البته دلیلش اینه ک جامعه ی ما افکار دختران رو محدود مبکته و بهشون میقبولونه ک ذات بشر این طوریه

درست عین سیاه پوستی که چون توی جامعه همه میگفتن سیاه بده و بدبخته هر وقت خودشو میدیده چندشش میشده و فکر میکرده واقعا سفید پوست چیزی داره ک سیاه پوست نداره چون از بچگی بهش این طور گفته شده :)
......

چرا یک دختر نمیتونه به صورت مستقل ازدواج کنه ؟

چرا یک زن نمیتونه بدون اجاژه شوهر از خونه خارج شه؟

چرا یک دختر نمیتونه بره هتل یا مسافرخونه؟

چرا یک زن حتی توی پوشش خودش آزاد نیست؟

میدونید من فکر میکنم به اسم ناموس داره از زن ها سوء استفاده میشه

و تنها راه اینه ک دختر ها و زن ها اژ محدودیت ها آگاه بشن! و اعتراض کنن به وضع موجود

زن ها انسان های بیشعوری نیستن که نتونند برای زندگیشون تصمیم بگیرن
همین دختر هایی که اغلب دم از احساساتی بودنشون میزنن به گفته سازمان سنجش بیشتر از ۷۰٪ صندلی دانشگاه رو تشکیل میدادن قبل از اعمال سهمیه های جنسیتی ، حالا چطور شده که زنی که میتونه درس بخونه ، لیسانس بگیره ، فوق بگیره ، دکتر بشه و... باید حتما" با اجازه شوهر اژ خونه خارج بشه؟

چرا نتونه مثلا با پسری که دوست داره رابطه دوستانه ای داشته باشه ؟

جدا" حس نمیکنید داره به خاطر زن بودن به زن ها خیانت میشه و به حقوقشون تجاوز میشه؟

و طبق تعریف همه ی دوستان میگن که ناموس و غیرت برای اینه ک به زن ها تجاوز نشه!!
ولی دقیقا با بیان کردن همچین واژه هایی داره به جزیی ترین بخش های زندگی زن ها تجاوز میشه!!!!

چون ناموس مردند !!!

من واقعا درک نمیکنم لدفا" یکی که میدونه توضیح بده!

آیا ماجرای قتل های ناموسی گریه آور نیست؟ اگر ما واقعا از هر مردی که زن یا دختر یا خواهر خود را با مرد دیگری می بیند انتظار نداریم که دست به جنایت بزند، چرا به جوک های رشتی می خندیم؟ وقت آن نرسیده که از خود بپرسیم فرهنگ خشونت ناموسی را چرا پذیرفته ایم؟

آیا بهتر نیست آرزو کنیم .. هیچ زن و دختری قربانی خشونت ناموسی نشود؟

منبع

چه توصیه هایی برای ریشه کن کردن این فرهنگ های غلط دارید؟ :)

به نظر شما ناموس چه معنایی میده؟

در صورتی که ما در کشور سیستم قضایی داریم که از زن و مرد به طور یکسان حمایت میکنه چه دلیلی داره که واژه ی ناموس به کار بره؟

علاوه بر این که هر گونه اقدام خشونت آمیز و توهین آمیزی خارج از چارچوب قانونی میتونه مصداق تخلف باشه چه دلیلی داره که ما هنوز واژه ی ناموس داشته باشیم؟

یا حتی فحش های ناموسی و... چرا به کار میره؟

× به سوال هایی که توی متن پررنگ شدند جواب بدید :)

شما خیلی ناراحتید :(

Back
بالا