• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
سوفی

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• واقعا قصد توهین یا چیزی ندارم
    آخوندیسم هم میگه اگه حس میکنین مشکل دارین سطح توقع رو بیارین پایین
    پایین تر اوردنش خوبه که کمالگرا نباشی ولی در تمام شرایط اگه بخوای پایین بیاری باید سکوت کنی در مقابل ظلم و ستم
    هیچی نگی و امیدوار باشی که شرایط بهتر میشع
    اگه نشدم مهم نیست چون تو راضی ای
    • دابل‌لایک
    امتیازات: سوفی
    سوفی
    سوفی
    سلام
    من با کسی بحثم شد این رو نوشتم
    حقیقتا حالم هم اصلا الان خوب نیست
    بعدا سر فرصت جوابتون رو میدم
    مرسی از وقتی ک گذاشتید
    سوفی
    سوفی
    سلام مجدد😭
    ببینید حرف شما کاملا درسته و من اینو قبول دارم
    بعضی وقت ها من خیلی از روابط دوستی سر این که توقع زیادی از طرف مقابل داشتم بهم خورده و اگه توقعم رو ازش پایین تر می اوردم رابطه پایدار میموند
    وگرنه بقیه موارد ب نظرم انتظار رو نباید پایین آورد
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    a.f
    a.f
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    سوفی
    سوفی
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Vertigo
    Vertigo
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    هروز زیباتر از دیروز بهبه چقدر زیبا و جذاب
    کی بیام خواستگاری بانوی جذاب؟
    • گریه
    سوفی
    سوفی
    وای آرمیتا😭😭
    تو همیشه لطف داری بهم
    امشب 😔
    گل و شیرینی فراموش نشه
    شیرکاکائو هم بگیر برامم
    Liminal
    Liminal
    قربون شما بانو
    من فقط حقیقتو میگم 😔
    حلهههه زن طاها رو دزدیدم یوهاهاهاها
    هرچی شما امر بفرمایید بانو
    من شب مزاحم میشم 💙
    @alone.koala خانوم زیبا تولدت مبارک باشهه💋❤️
    • خوشحال
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Hriend و alone.koala
    _Vina_
    _Vina_
    @alone.koala خیلی خیلی ناز و زیبایی ، تولدت کلی مبارک باشه ، امیدوارم یه عالمه اتفاق خوب برات بیوفته^^

طنین جونم ببخشید از بانگت استفاده کردم^^
    alone.koala
    @محو
    @_Vina_
    خیلی خیلی ممنونم. خودتون بیشترتر خوشگل و ناز و مهربونین که🫂❤️ممنونم بابت پیامتون🫶🫵
    دست خطت یه حالت درازی داره خیلی باحاله
    • دابل‌لایک
    سوفی
    سوفی
    اولین کسی هستی این حرف رو میزنی😭😭😭
    خیلی ممنونم خوشحال گردیدم😭😭😭😭😭
    کارزار خشونت علیه بچه های بزرگ را متوقف کنید ☝️ 😔
    مامان منم همینه خواهرم یبار تو راهنمایی ۴ گرفت از ریاضی اشکال نداشت من تو دانشگاه ۱۱گرفتم دعوام کرد:( تو آزمون‌های مدرسه نفر دوم یا سوم میشدم دعوام میکرد اون وقت خواهرم پنجم شد براش جایزه خرید تا کجا تبعیض
    من ۴ ساله قراره کادو قبولی تیزهوشان رو بگیرم
    فارغ از چیزای توی این ۴ سال که قول داده بودن
    سوفی
    سوفی
    تو که ۲ ماه دیگه میشه ۲۲ سالت
    اونم ۱۱ سالشه دیگه
    پنجمه
    phoenix_s9
    phoenix_s9
    عا مرسی، همیشه موقع معرفی خودم می‌گفتم بیست و اندی سالمه :))
    Hriend
    Hriend
    الان پیام فونیکس رو خوندم که داشت میگفت جیبمونو نزنن کافیه

داداشم ماهی ۵ میلیون داره قسط میده واسه لپ تاپ من تا هروقت من پول میاد دستم بهش برگردونم😔
    البته خدایی منم کمکش کردم مثلا گوشیشو خواست بخره ۴۰ تومن نزدیک ۳۰ تومنشو من دادم، بخدا جیب خالی کن نیستم😂
    باع بابات مهندسی هوافضا خونده؟!
    پشمام
    کار میکنه تو این حوزه هنوز یا نه؟!
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا