سوفی 2026/4/29 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ayda-kz 2026/4/28 مامان منم همینه خواهرم یبار تو راهنمایی ۴ گرفت از ریاضی اشکال نداشت من تو دانشگاه ۱۱گرفتم دعوام کرد تو آزمونهای مدرسه نفر دوم یا سوم میشدم دعوام میکرد اون وقت خواهرم پنجم شد براش جایزه خرید تا کجا تبعیض
مامان منم همینه خواهرم یبار تو راهنمایی ۴ گرفت از ریاضی اشکال نداشت من تو دانشگاه ۱۱گرفتم دعوام کرد تو آزمونهای مدرسه نفر دوم یا سوم میشدم دعوام میکرد اون وقت خواهرم پنجم شد براش جایزه خرید تا کجا تبعیض
ftmhg 2026/4/28 من ۴ ساله قراره کادو قبولی تیزهوشان رو بگیرم فارغ از چیزای توی این ۴ سال که قول داده بودن
Ali pasha 2026/4/26 علی پاشا خواننده کجاییه ؟ بگو ببینم اگر اهنگاش خوب نبود، نام کاربیریم رو عوض کنم!

امتیازات: سوفی