• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
پوریا

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• با این احساسات شدید چطور کنار میای؟
    دقیقا همون عدم تعادلی که توی زندگی ادم ایجاد میکنه دغدغه‌ی منه. هنوز نتونستم راه حلی براش پیدا کنم
    F@RN@Z
    F@RN@Z
    مرسی از توضیحت.
    مورد اول خب یه باگی داره، احساسات شدید میتونن تعهد به مسیر رو مخدوش کنن، و خب من برعکس حس کردم باید خودم رو در یک چارچوب محکم قرار بدم که امکانی تخطی ازش نداشته باشم. کار آزاد بهم فرصت میده تا هرچقدر دلم میخواد اون تعهد رو مخدوش کنم و این بنظرم ایجاد مشکل میکنه در بلند مدت.
    نظرت در اینباره چیه؟
    پوریا
    پوریا
    جوابت به این در مورد سوم اومده
    من تجربه ی خودمو بگم، ببین من تحت فشار افتضاحم. از میانگین هم خیلی پایینترم. ولی وقتی بهم فضا میدن یه جوری شکوفا میشم که خودم هم تصورشو نداشتم. تقریبا تمام زندگیم همین بوده. ساختار برای من همیشه خفه کننده بوده، نه موجب نظم.
    F@RN@Z
    F@RN@Z
    خب پس برعکس منه عملکردت. من فقط تحت فشار شدید شکوفا میشم: ))
    از میانگین خیلی میام بالاتر
    دکتر پرتفوی زیر رو خوب بستم قبل جنگ ؟
    وبملت1
    غبشهر1
    شبندر1
    وپاسار1
    غکورش1
    شپاکسا1
    وبشهر1

طبیعتا جز شبندر
    • خوشحال
    امتیازات: پوریا
    Sina
    Sina
    بدبخت شدم که

حتی اگر بازار روزی باز که صلح خوبی شده باشه و از خلا در بیایم؟
    پوریا
    پوریا
    نه خب جنگ که دست تو نیست. باید با اختصاص درصد خوبی از پورتفوی به طلا کاور شه این ریسک همیشه مخصوصا تو ایران
    ممکنه بازار اوکی تر باز شه ولی برو ببین همون جنگ چسکی ۱۲ روزه هم ۱۰ ۱۵ درصد زد تو سر بازار!!
    Sina
    Sina
    تروخدا همینقدر باشه

لطفا چیزای خوب
    اقا سلام
    به نظر شما قیمت کالای دیجیتال و دلار بعد اتش بس یا توافق چه تغیری خواهد کرد؟ الان بخریم یا صبر کنیم؟
    اَبریشمْ
    سلامم
    عذرخواهی وسط بحثتون سوال میکنم .
    بین طلا و ماشین چی ؟ بنظرتون منطقیه الان طلا رو تبدیل به ماشین کنیم یا نه صبر کنیم
    پوریا
    پوریا
    نه بذار طلا بمونه. من کلا بازار ماشین رو برا سرمایه گذاری توصیه نمیکنم. سودی که بازار ماشین میداد تا یکی دوسال اخیر بود که به سبب اختلاف قیمت کارخونه و بازار واقعی ایجاد میشد. این اختلاف رو مدام دارن کم میکنن. برا مصرف شخصی بگیر هروقت خواستی ولی اگر برات ضروری نیست فعلا طلا بمون
    اَبریشمْ
    خیلی ممنونم
    گربه کارش اینه موش بگیره.
    D3runk3n
    D3runk3n
    اون روباهه والا گربه های ما نهایتا سوسک بگیرن
    پوریا
    پوریا
    گربه های شما گربه های ما نخواهند بود
    • لایک
    امتیازات: _Hani_
    دنبه هر موقع بگی خوبه

الان من فقط ۸کیلو ذخیره جنگی دارم
    ۲۵ کیلو ذخیره عیرجنگی

یعنی تا ۱ سال اینده اب بدی بم اوکیه
    • خوشحال
    پوریا
    پوریا
    همون دیگه. مشکل آبه. دمبه آب میخواد.
    با اسنپ شتر از دمبه های خود کوهان بسازید.
    چون زیاد اونجا حرف میزدم گفتم دسترسیم رو به اونجا ببندن :))
    سلام پوریا حالت چطوره؟
    چیا می‌خونی؟
    +راستی عیدت هم مبارک
    پوریا
    پوریا
    بیار تو هم نثرش کن به نظرم اگه حوصله ت کشید. یکم لکان رو توضیح دادن سخته ولی اگه بتونی واقعا یه امتی رو رها میکنی:)) ببینیم آخر سر این زن کسکش وجود دارد یا نه
    • خنده
    امتیازات: ili
    ili
    پوریا حینش ازت سوال می پرسم اگر مشکلی نداری.__. الان مثلا شروعش با این بود که سوژه و ابژه و من فقط یه تعریف ابتدایی دم‌و دستی داشتم که سوژه فاعل شناسنده و ابژه می شه چیزی که شناخته می شهه
    امیدوارم پیش نیازش این نباشه که توی مفاهیم این بخش از فلسفه عمیق شد
    پوریا
    پوریا
    من که کیف میکنم در موردش گپ بزنیم فقط یادت باشه دانش من از تمام این ها بسیار سطحیه. دوست ندارم الکی ناامید شی:)) خودت لحاظ کن دیگه یه ADHD کتاب نیچه رو باز میکنه، میبینه درباره ی زرتشت میبافه تا ص ۳۰ میخونه بقیه شو از خودش میگه:))
    • دابل‌لایک
    امتیازات: ili
    خوشبحال شما که بدون هوش مصنوعی MVP میتونید بدین بیرون من دستشویی هم نمیتونم برم
    • خوشحال
    • خنده
    امتیازات: əlireza و پوریا
    پوریا
    پوریا
    به خدا هوش طبیعیم انقدر زیاده پدرمو در آورده..
    D3runk3n
    D3runk3n
    بخدا ک فلج شدم هیچ‌کار نمیتونم بکنم تازه به اکانت پلاسم عادت کرده بودم الان پرو مین شدم
    دیدید مسلمون ها اصرااااار که آقا فلان کشف قبلا تو قرآن بوده ببین فلان جا فلان آیه ست
    ترک ها هم هرچیییی هرچییییی بگی میگن این مال ما بوده ببین اینم سند تاریخیش 😂 😂
    واییی هزاران دبل‌لایک😂😂😂😂😂
    • خوشحال
    azymandias
    نیست مگه؟:(
    پوریا
    پوریا
    آقا چک کردم تو هم مال اردبیلی، بیا بگو چیه داستان مرداتون دهن ما رو سرویس کردن؟:))
    Aynazi
    نمیدونم بخدا من گردن نمیگیرم :))
    ما دست پایینش رو گرفتیم ۴
    وگرنه معمولا ۶ میخوابیم
    من اونجا یه چیزایی دیدم خداشاهده یک هفته غذا نمیتونستم بخورم تا میومدم غذا بخورم یادم میومد استفراغ میکردم😂😂😂
    • خنده
    امتیازات: نسیيم
    dinsiora
    dinsiora
    بعد کامران چند تا گیف داشت رندملی میفرستاد با این سن بهشون فکر میکنن مجدد عق میزنم😂
    پوریا
    پوریا
    یه چیز سم بگم بت حالا، اون جمع انقدر عجیب بود که یسری الیت خودگوز پندار اومدیم گفتیم خیلی زیادن و حال نمیکنیم رفتیم یه جمعی زدیم به اسم فوق سری:)) بعد هم فوق فوق سری:)))))
    که البته من راضیم چون پارتنرمو از همونجا پیدا کردم
    dinsiora
    dinsiora
    سم نیست بابا تو جمع های سمپادیا این حرکت اجتناب ناپذیره😂
    چرا خوشحال اخه؟:))
    دوست داری جمعیت سایت به سمت پیری بره و احساس تنهایی نکنی؟:))
    پوریا
    پوریا
    دقیقااااااا
    و اینکه بابا ارتباط با آدم کوچکتر راحتتره از آدم بزرگتر. جلو آدم بزرگتر از خودت نباید پاتو دراز کنی:))
    Endo
    Endo
    عجبببب :)))
    یه سر به مهدکودک بزن قطعاً روحت جلا میاد :))
    پس اپوزسیون و این جریانا چی؟ اونا هم میخوابن و سرکوب میشن ؟
    پوریا
    پوریا
    روز اول جنگ وقتی دیدم ترامپ اسم رضا پهلوی رو نیاورد شک کردم. روزای بعدی هربار اسمشو آورد قضیه رو بدتر کرد.
    من همچنان شک دارم اینا ریسک رژیم چنج رو بندازن تو دامن منطقه.
    black holes
    black holes
    @پوریا
    درود آقا پوریا
    یعنی احتمالش هست که رژیم تسلیم خواسته های ترامپ بشه و دیگه شاخ و شونه نکشه؟
    آخه من فکر میکنم این همه هزینه که ترامپ کرده تا تهدید رو بر نداره قانع نمیشه
    پوریا
    پوریا
    ببین من واقعا خودم شروع این جنگ رو نفهمیدم. هرچقدر جنگ قبلی قابل درک بود این یکی واقعا عجیب بود. تو نشونه های ریسک کردن غرب رو رژیم چنج رو نمیدیدی، اینکه ترامپ بخواد رو مردم معترض ایران سرمایه گذاری کنه رو بیشتر بهونه برا فشار میدیدی و ..
    ولی شروع شد. الان تنها حدسی که دارم اینه که اینا نه رژیم چنج میخوان نه توافق با ایران. ج.ا میشه آدم بده ی روابط خارجه ی دنیا، امریکا هم هزینه ی اضافی نمیده.
    ممکنه مثل شروع جنگ درباره ی پایانش هم اشتباه کنم. احتمالشم زیاده گمونم
    عرضه همیشه خودش رو اندازه تقاضا می‌کنه، اگه تقاضایی نباشه عرضه هم صفر میشه
    • ناراحت
    manimonji
    manimonji
    چون کشور ما اقتصاد نداره از این قاعده مستثنا هستیم. مثلا صدا و سیما تقاضا نداره ولی عرضه داره.
    mastermind81
    mastermind81
    قوانین عرضه و تقاضا مربوط به بازار آزاد هستند. صدا سیما کالای عمومیه که توسط حکومت داره عرضه میشه و از این قوانین پیروی نمیکنه.
    @manimonji
    کاش بیای این اروپاییا رو نصیحت کنی
    عمه ی ترامپ
    عمه ی ترامپ
    من بطور کلی گفتم نه فقط ایران. هر جا شما برابری رو اولویت اول گذاشتی بعد ازادی رو بردی اولویتای بعد بدون هر دو رو باختی! نیازها برابر نیستند که انتخاب ها و گزینه ها برابر باشند.

مسئله ی بعدی من توی بحث مالیات، دادن پول و قدرت همزمان به دولته، یکی از پرریسک ترین کارهای ممکنه از نظر من
    پوریا
    پوریا
    من یکسری تحلیل جالب سال ها قبل خونده بودم با این سرنخ که اروپا این مسیر رو انتخاب نکرد چون میخواست یا مثلا زمینه ی فرهنگی داشت. انتخاب کرد چون بعد ج.ج دوم چاره ی دیگه ای نداشت و رفتن به این سمت محتمل ترین گزینه برای بازسازی و دریافت وام های کلان براش بود. خواستی برو سرچ بزن ببین چیزی گیرت میاد
    (کلا اومانیستی ندیدن دنیا و مکانیکی و ریاضی دیدنش برا من خیلی کار کرده)
    عمه ی ترامپ
    عمه ی ترامپ
    جالبه اره حتما میرم دنبالش
    بالاخره یه موافق بازار آزاد یافتم.
    پوریا
    پوریا
    تاثیر سن هم هست. آدم جوونه محدودیت های دنیا رو کمتر میبینه آرمانگراعه و براش میک سنس میکنه ریشه کن کردن فقر و دولت رفاه و ..
    برا خود من تا ۲۴ ۲۵ کشید این چپ بودن. چپ افراطی حتی.
    • لایک
    امتیازات: Hriend
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا