• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

پوریا
پوریا
همین ایران تو رفیقای خودم موندم بابا. گاییدن ما رو انقدر از بچه های فقیر آفریقا و حل شدن مشکلشون با کسری از سرمایه ی ایلان ماسک لکچر دادن.
əliza
مالیات طبقه متوسط از چه زمانی شده اقتصاد چپی؟ حتما بازار هم جمع شده ما خبر نداریم. سوسیالیسم یه تعریف ساده و مشخصی داره: لغو مالکیت خصوصی بر ابزار تولید. تنها بعضی از خدمات مثل درمان و تحصیل در بعضی از کشورهای اروپایی از مالیات طبقه کارگر و متوسط اون کشورها تامین میشه. آیا این اسمش سوسیالیسم یا اقتصاد چپیه؟
پوریا
پوریا
نه نیست. این رفیقای من افراطی تر از مدل اجرایی در اروپا مدنظرشونه. تعریفت از سوسیالیسم رو تمام و کمال آرمان خودشون قرار دادن و وقتی هم درباره ی ضربه به نوآوری و انگیزه بهشون میگی، اولویت مهمتر فقرزدایی رو یادآور میشن.
əliza
سوالم از تو نبودا و منظورم @Melechesh بود.
دوستات هم جالبن، خیلی وقته لنینیست و مائوئیست ندیده بودم. من چندان موافق ایده سوسیالیسم در ایران نیستم، با اینکه طرفدار سوسیالیسم هستم ولی بنظرم در ایران جواب نمیده. درسته که فقر گسترده در کشور وجود داره ولی این فقر بخاطر صنعت و اقتصاد سرمایه‌داری نیست.

بنظر ایده‌های اقتصادی‌ دنگ شو پنگ در ایران بهتر جواب بده.
عمه ی ترامپ
عمه ی ترامپ
من درمورد مارکت ازاد صحبت کردم چه ربطی داشت به مالیات؟
این بخش مالیات طبقاتی و تعریف سقف درامد آزادی انتخاب رو از انسان میگیره، فرصت پیشرفت رو محدود میکنه و در عوض فرصتی برای تن پروری یه عده فراهم میکنه که بدون زحمت از حقوق و سوبسیدهای دولتی استفاده کنند، قطعا که همه ی قشر ضعیف اینطور نیستند. اما ما طبیعت طمعکار انسان رو با محدود کردنش نادیده میگیریم. در عمل هم سیستم خرابه بهرحال! شرکت ها دارن ورشکست میشن و توان رقابت با شرکت های بازار ازاد رو هم از دست میدن. ایده جالبه اما در عمل مشکل زیاد داره.
Back
بالا