• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۶

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نمیدونم این درسی حساب میشه یا غیر درسی ولی:
پیشنهادی برای بهتر کردن حل مساله شیمی دارین؟
فوبیای سوالات شیمی گرفتم
روتین حل مسئله تا ابد جوابه: )))
روزی ۵ تا مسئله تا موقع کنکورت حل کنی واقعاً کلی پیشرفت می‌کنی و هرچی بری جلوتر سرعتت می‌ره بالا و می‌تونه تعداد سوالات در هر روز هم افزایش پیدا کنه. باید سعی کنی هر روز با یه سری سوال خودت رو درگیر کنی و مدل سوالات رو بشناسی. بدونی کدوم مباحث یه تیپ سوال ثابت دارن و تو چقدر می‌تونی اینا رو حل کنی و کدوم مباحث هم سوالاتشون متنوعه و ذهنت چقدر برای اینا خلاقیت به خرج می‌ده. اینا مثلاً اینطوریه که تو یکی دو هفته اول وقتی حلشون می‌کنی واقعاً ممکنه هیچ ایده‌ای نداشته باشی و هی بخوای بری سراغ پاسخنامه. اما کم کم که سعی کنی فکر کنی روی این مدل سوال‌ها ذهنت راحت‌تر می‌تونه برای سوالات بعدی ایده بده و راه میوفتی. نکته بعدی اینکه حتما نمی‌خواد از همون اول کار ۵ تا سوال بذاری جلوت و بگی تو ۵ دقیقه حل کنم و زمان بگیرم و فلان. یه نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه می‌تونی تایم بدی و کامل با سوالا درگیر بشی بعدش بعد از مثلا هر ۷ روز میای ۱۵ تا مسئله میاری و یه تایم حدودی برای خودت تعیین می‌کنی که جواب بدی تا یکم تو بحث سرعت هم قوی‌تر بشی.

موضوع دیگه اینه که بدونی تو کدوم قسمت‌ها قوی‌تری و مسائل اون رو در آزمون اولویت بذاری. مثلاً من مسائل محلول‌های فصل سه دهم هرچقدر هم که ازش سوال حل می‌کردم برام اذیت کننده بود و سر آزمون نمی‌تونستم جواب بدم ولی مسائل آنتالپی و سینتیک رو واقعاً خوب حل می‌کردم. و خب اولویت داده بودم بهشون تا زیاد ازشون حل کنم و سر آزمون با یه احتمال بالایی سوالاش رو درست حل می‌کردم.

و موضوع بعدی هم بالا بردن سرعت تو محاسباته. منظورم اون فرمولای عجیب و غریب نیست البته. یه سری چیزای پایه‌ای مخصوصاً توی ساده کردن عددا خیلی می‌تونه کاربردی باشه توی سرعت و دقتت که معمولاً نکاتش توی درسنامه‌ها یا توسط استادها گفته میشه.
کلا خیلی بحث آموزش تو حل مسئله مهمه و اگه انتخاب استادت با خودته می‌تونی یکم پرس‌و‌جو کنی که چه کسی بهتر و قوی‌تره تو این موضوع.
باز اگه چیزی به ذهنم برسه اضافه می‌کنم اینجا

نمیدونم این درسی حساب میشه یا غیر درسی ولی:
پیشنهادی برای بهتر کردن حل مساله شیمی دارین؟
فوبیای سوالات شیمی گرفتم
اول یه آموزش خوب ترستو میریزه
بعدش فقط روتین مسلطت میکنه. شبی ۵ تا بیشتر هم نزن خسته نشی ولی همیشه روتینتو داشته باش
من زیر مسائلی که روتین میزدم دلیل اشتباهمم مینوشتم که دقیق کجارو اشتباه رفتم. خیلی کمکم گرد

سلام بچه ها برای منبع دوم چه وقتی مناسبه؟ موازی با اولی بصورت مبحثی یا اینکه بزارید با تدریس استاد همون بهمن اسفند کتاب اولیتونو بزنید بعد از عید منبع دوم رو کار کنید؟

سلام بچه ها برای منبع دوم چه وقتی مناسبه؟ موازی با اولی بصورت مبحثی یا اینکه بزارید با تدریس استاد همون بهمن اسفند کتاب اولیتونو بزنید بعد از عید منبع دوم رو کار کنید؟
هر دوش با توجه به سطح درسی سرعت و زمانی که دانش آموز داره میتونه درست باشه

هر دوش با توجه به سطح درسی سرعت و زمانی که دانش آموز داره میتونه درست باشه
واسه دومی وقت میشه که تو فاصله عید تا کنکور یه کتاب تست جامع تموم کرد ؟ چون ازاونور نهایی هم جدی تر میشه

به نظرم بستگی به خودت داره کاملاً، اگه منبع اول رو می‌زنی و حس می‌کنی جای تست بیشتر و زمانش رو داری موازی پیش ببر

واسه دومی وقت میشه که تو فاصله عید تا کنکور یه کتاب تست جامع تموم کرد ؟ چون ازاونور نهایی هم جدی تر میشه
منطقاً بعد عید که یه کتاب تستو تموم کردی سرعتت بیشتره و دیگه درگیر آموزش و درسنامه نیستی و با خلاصه ها پیش میری در نتیجه بله می‌شه ولی این هم و در کل همه چی بستگی به خودت داره

به نظرم بستگی به خودت داره کاملاً، اگه منبع اول رو می‌زنی و حس می‌کنی جای تست بیشتر و زمانش رو داری موازی پیش ببر
مشکلم با این روش اینه که میخوام سطح دوتا کتابی که میزنم فرق داشته باشه و یکیو زمان دار بزنم یکیو اموزشی ولی الان که اولشه حس میکنم نمیتونم اینکارو بکنم و اگه همون منبع اولو خوب وقت بزارم و یاد بگیرم بهتره تنها ترسم اینه که زمان کم بیارم بعدا و نرسم سوالای سخت تر حل کنم مثلا برای شیمی همه پیشنهاد کردن نردبامو یه نگاه بندازم ولی نمیدونم از بهمن به بعد وقت میشه یا نه

یه هفته هایی هست که بودجه ی آزمون کمتر یا آسون تره یا مثلاً تسلط تو روی درس بیشتره، یا مثلاً نزدیک امتحانای نوبت اول یک ماه آزمون نداری و یکم کارت سبک تره، تو این ایام هم میتونی از منبع دومت استفاده کنی، چون به قول بچه ها دیگه بحث آموزش هم نیست و سریع تر میتونی پیش بری

مشکلم با این روش اینه که میخوام سطح دوتا کتابی که میزنم فرق داشته باشه و یکیو زمان دار بزنم یکیو اموزشی ولی الان که اولشه حس میکنم نمیتونم اینکارو بکنم و اگه همون منبع اولو خوب وقت بزارم و یاد بگیرم بهتره تنها ترسم اینه که زمان کم بیارم بعدا و نرسم سوالای سخت تر حل کنم مثلا برای شیمی همه پیشنهاد کردن نردبامو یه نگاه بندازم ولی نمیدونم از بهمن به بعد وقت میشه یا نه
درست میگی الان اولشه نگران نباش منبع اولو پیش ببر کم کم دستت میاد و حس می‌کنی جای تست بیشتر و وقتش هست اونموقع برو سراغ منبع دوم چه منبع اول تموم شده بود یا نه

من خودم وسواس داشتم همه چیو از اول راه شروع کنم، ولی وسطای سال هم شد که منبع عوض کنم هم منبع جدید شروع بکنم و... همین نردبام شیمی هم من از وسطای سال شروعش کردم، یا منبع دوم فیزیک رو توی فرجه ی امتحانای نوبت اولم زدم
کلا یکم که بگذره تسلطت روی منابع و کارایی که باید بکنی بیشتر میشه و راحت تر میتونی برنامه بریزی، نگران هم نباش دیر نمیشه(یعنی حتما قرار نیست منبع دومت رو دقیقا موازی باهاش پیش ببری)
یا حتی حساس بودم که حتما همه ی تستای منبعم رو دونه دونه بزنم، ولی از یه جایی دیدم نیاز نیست، و مثلا برای اینکه هم منبع اول رو بزنم هم دوم اول یکی درمیون تستاشونو کار میکردم، بعد اگه وقت داشتم برمی‌گشتم کاملشون میکردم

آخرین ویرایش:
سلام
برای منبع دوم درس ریاضی بین نشرالگو و نردبام کدوم رو توصیه میکنین؟
برای شیمی چطور؟جامع خیلی سبز یا نردبام؟چون کتاب امسال کامل ویرایش شده و مثل کتاب جامع سال های قبل نیست

یه هفته هایی هست که بودجه ی آزمون کمتر یا آسون تره یا مثلاً تسلط تو روی درس بیشتره، یا مثلاً نزدیک امتحانای نوبت اول یک ماه آزمون نداری و یکم کارت سبک تره، تو این ایام هم میتونی از منبع دومت استفاده کنی، چون به قول بچه ها دیگه بحث آموزش هم نیست و سریع تر میتونی پیش بری

درست میگی الان اولشه نگران نباش منبع اولو پیش ببر کم کم دستت میاد و حس می‌کنی جای تست بیشتر و وقتش هست اونموقع برو سراغ منبع دوم چه منبع اول تموم شده بود یا نه
مرسییی

سلام
برای شیمی چطور؟جامع خیلی سبز یا نردبام؟چون کتاب امسال کامل ویرایش شده و مثل کتاب جامع سال های قبل نیست
منبع اول چی زدی

سلام
هیچکدوم
منبع دوم فقط آزمون های موسسات

برای زیست کیوبی اول بزنم یا خیلیییی سبززززززز

ببخشید کیوبی می‌شه از کجا تهیه کرد؟😭

Back
بالا