- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
حسن فاعلی به طور طبیعی حسن فعلی رو هم به دنبال میاره، درسته.؟
نه اصولاحسن فاعلی به طور طبیعی حسن فعلی رو هم به دنبال میاره، درسته.؟
خودمم ذهنم رفت سمت این ولی هر چی تو کتاب گشتم پیدا نکردم این دو تا کلمه روببین کلا هر جا حرف از پرستش و عبادت شد بحث توحید عملی میاد وسط.
و اینجا دو موضوع رو ترکیب کرده که غلط شده. چون "اعتقاد" به خدا به عنوان مبدا و خالق جهان توحید در خالقیتِ. و کسی که این رو بپذیره و خدارو عبادت کنه در اون صورت میشه بعد فردی توحید عملی نه توحید در خالقیت!
لزوما نهحسن فاعلی به طور طبیعی حسن فعلی رو هم به دنبال میاره، درسته.؟
ارهخ ۴۰۲
از سوالات آیه
بازتاب و نتیجه اعتقاد آیه ( مالهم من دونه من ولی و لایشرک فی حکمه احدا ) کدامیک از مراتب توحید ؟
جواب توحید ربوبیت
بخاطر بازتاب و نتیجه شد توحید در ربوبیت ؟ چون خودش توحید در ولایته
دوران وصال خودش را جست و جو میکند تا به اصل و مبدا خود برسد (خواستار بازگشت به دوران تقرب به خداست)معنی بازجوید روزگار وصل خویش چی میشه؟
این به سبب امیدواری های ما بود که مرداد ماه(فصل گرما) نامیده شد و این به سبب ناامیدی های ما بود که دی ماه(فصل سرما)نامیده شد.یا میتونیم باهم بیاریم : به سبب امیدواری و ناامیدی های ما بود که مرداد ماه(فصل گرما) و دی(فصل سرما نامگذاری شد.(علت نام گذاری مرداد ماه و دی ماه امیدواری و ناامیدی های ما بود.)دلگرمی و دم سردی ما بود که گاهی
مرداد مه و گاه دی اش نام نهادند
میشه لطفاً معنی اینو بگین؟ هرجا نگاه میکنم یه چی گفته
من دیدم اون سری از اسم هایی که بعد و میان و نقش وابسته دارن اما هسته شون قبل و اومده رو عطف میگیرن.دوستان
توی غرق غباریم و غربت، نوع واو رو خواسته
یکی گفته غرق غباریم و [غرق] غربت[یم]
یعنی غرق و یم رو حذف به قرینه لفظی گرفته، و و رو ربط در نظر گرفته
یه جا گفته غرب غبار و غربتیم
و و رو عطف گرفته، کدوم درسته؟
محسنی دیروز عطف گرفتدوستان
غرق غبار و غربتیمدوستان
جمله غلطه، مثال نقضش هم خودت زدی ولی برعکسش درسته. برعکسش ولی درسته. یعنی اگه در یک بازه مشتق f مثبت باشه قطعا در اون بازه تابع اکیدا صعودیه.یه سوال مسخره
میگه که آیا میتوان گفت هر تابع که در یک بازه صعودی اکید و مشتق پذیر باشد، در هر نقطه از آن بازه دارای مشتق مثبت است؟
خب مثلا x^3 مگه اکیدا صعودی نیست؟ و مشتق در نقطه صفر، مگه صفر نیست؟
پس جمله غلطه دیگه؟
آخه تو اینترنت هرجا رو نگاه میکنم گفته درسته 😭گفتم شاید من دارم یه چیزیو جا میندازم
مرسیجمله غلطه، مثال نقضش هم خودت زدی ولی برعکسش درسته. برعکسش ولی درسته. یعنی اگه در یک بازه مشتق f مثبت باشه قطعا در اون بازه تابع اکیدا صعودیه.