• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فیلم های پیرحاجی رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

درمان غیردارویی adhd چیان؟
یکسری کارهای کمکی که قبلا خودم از چت‌جی‌پی‌تی گرفته بودم، اینا بودن(مسلما تاثیر اندازه دارو رو ندارن)

فعالیت بدنی منظم و شدید:
ورزش ایروبیک (مثل دویدن، شنا، دوچرخه) حداقل ۳۰ دقیقه در روز به طور چشمگیری دوپامین و نوراپی‌نفرین را افزایش می‌دهد و علائم بیش‌فعالی را کاهش می‌دهد.
بهترین ورزش‌ها: هنرهای رزمی، شنا، تنیس.

مدیریت خواب و تغذیه:
خواب: بی‌خوابی در ADHD شایع است. روال ثابت خواب و حذف صفحه نمایش ۱ ساعت قبل از خواب
تغذیه: حذف رنگ‌های مصنوعی کمی مؤثر است. هیچ رژیم خاصی (مثل کم‌شکر یا بدون گلوتن) برای همه مؤثر نیست، اما تخم‌مرغ، آجیل، سبزیجات برگ سبز و اسیدهای چرب امگا‑۳ (مکمل روزانه ۱-۲ گرم EPA+DHA) شواهد متوسطی دارند.

اصلاح محیط کار و زندگی:
این یک «درمان» است اما از هر دارویی برای عملکرد روزانه مؤثرتر است:
. قانون یک نگاه: هر وسیله‌ای که می‌بینید باید فقط یک بار لمس شود (نامه را باز، عمل کن، بایگانی کن – نه اینکه بذارید برای بعد)
. جعبه زمان: برای کارهای مزاحم (مثل پاسخ به پیام‌ها) یک بازه ۱۵ دقیقه‌ای در روز مشخص کنید.
. حذف محرک‌های مزاحم بصری: میز کار خالی، فقط یک کار در معرض دید باشد.
. اپلیکیشن‌های کمکی مثل: Todoist، Forest، Freedom (مسدودکننده سایت‌ها)

کیوبی پاتولوژی رو دارین؟
داره اصلا؟
و اینکه گام اخر فارما و پاتو داره؟ و اگه داره دارینش؟

کیوبی پاتولوژی رو دارین؟
داره اصلا؟
و اینکه گام اخر فارما و پاتو داره؟ و اگه داره دارینش؟
@Medicalextern

کیوبی پاتولوژی رو اینجا داره. پیام پین شده رو ببین راحت تر پیدا میکنی

بچه ها محل کار من یکم آلوده س زود زود سرما میخورم خوب میشم دوباره سرما میخورم ماسکم میزنم ایده‌ای دارین؟

بچه ها محل کار من یکم آلوده س زود زود سرما میخورم خوب میشم دوباره سرما میخورم ماسکم میزنم ایده‌ای دارین؟
سلام خوبی
ماسک معمولی هر دو ساعت باید عوض کنی یا دو لایه بزنی و هر دو ساعت عوض کنی+تهویه مناسب و به حداقل رسوندن تماس های حفاظت نشده
شست و شو دست و ژل ضدعفونی کننده و ترجیحا نخوردن چیزی تا وقتی دستات نشستی
واکسن هم توی فصل خودش عالیه

و در نهایت هم تعدد و برخورد های زیاد توی محیط آلوده مثل خربزه ای می‌مونه که خوردین و باید پای لرزش هم بشینید :))

حالا سرماخوردگی که خیلی خوبه
ایشالا چیزای بدتر سراغ تون نیاد :))

سلام
من خیلی دوست دارم کاملا وارد ریسرچ بشم و این داستانا
ولی واقعا دیگه فضای دانشگاه رو نمیتونم
از طرفی تنهایی هم برام خیلی سخته
راهی هست که بشه توی یه محیط سالم و پویا (و صد درصد مطمئن) این کار رو پیگیری کنم؟
پیگیری مقاله نوشتن و ریسرچ توی دانشگاه بهم حس راکد بودن میده و اصلا پویا نیست

سلام
من خیلی دوست دارم کاملا وارد ریسرچ بشم و این داستانا
ولی واقعا دیگه فضای دانشگاه رو نمیتونم
از طرفی تنهایی هم برام خیلی سخته
راهی هست که بشه توی یه محیط سالم و پویا (و صد درصد مطمئن) این کار رو پیگیری کنم؟
پیگیری مقاله نوشتن و ریسرچ توی دانشگاه بهم حس راکد بودن میده و اصلا پویا نیست
اگر امکانات اجازه میده برو پژوهشکده ای چیزی. من دانشجوی پزشکی زیاد دیدم که میرن دانشگاه های دیگر و موسسات دیگر.

اگر امکانات اجازه میده برو پژوهشکده ای چیزی. من دانشجوی پزشکی زیاد دیدم که میرن دانشگاه های دیگر و موسسات دیگر.
امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین؟ که از کجا و چجوری پیگیری کنم

مثلا من وقتی میبینم اساتید فقط و فقط از ما کار میکشن و خودشون حاضر نیستن حتی فایل ها رو دانلود کنن که بگن چک شده واقعا دل زده میشم.
از طرفی دانشجو هایی که توی دانشگاه باهاشون یکم همکاری کردم هم بهم حس آدمای خلاق رو نمیدن و هرچیزی که استاد بهشون بده کار میکنن و اصلا براشون مهم نیست که چی باشه. برای مثال case Report ای که دارن مینویسن از هیچ نظر novelty نداره یا نکته آموزشی و حتی approach خاصی نسبت به بیماری هم نداره‌ و کلا به اندازه کافی هدفمند به نظر نمیان

فقط بعضی از کسایی که میشناسم که خواهر یا برادر بزرگتر فعال در این زمینه دارن و راهنماییشون میکنه یکم مسیر جالب‌تری رو طی میکنن. ولی متاسفانه نمیتونم آدم جوونی رو پیدا کنم که حداقل ازش یکم الگو بگیرم توی مسیر

آخرین ویرایش:
امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین؟ که از کجا و چجوری پیگیری کنم
حرفم این بود که برای پژوهش محدود به دانشگاه و اساتید خودت نیستی. دوستی داشتم لیسانس دانشگاه آزاد بود ولی با استادای علوم پزشکی تهران ریسرچ کار میکرد. من نمیدونم دقیقا کجاها دسترسی داری ولی خب همون محدوده که دسترسی داری ببین پژوهشکده ای چیزی هست یا نه. دانشگاه دیگری هست یا نه. فیلدهای متفاوتی هم پرس و جو کن. محدود به رشته خودت نباش. بین رشته ای هم تست کن.

Back
بالا