- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
درمان غیردارویی adhd چیان؟
روبیکا همون چنلی که قبلن فرستادمفیلم های پیرحاجی رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
میشه ریپلایش کنی پیداش نمیکنم🥲روبیکا همون چنلی که قبلن فرستادم
طب سوزنی اثر داره؟ ریتالین خوردنی قلبم از جا کنده میشهدرمان غیردارویی adhd چیان؟
@Backup_serverمیشه ریپلایش کنی پیداش نمیکنم🥲
یکسری کارهای کمکی که قبلا خودم از چتجیپیتی گرفته بودم، اینا بودن(مسلما تاثیر اندازه دارو رو ندارن)درمان غیردارویی adhd چیان؟
مرسییی ❤️@Backup_server
@medvideos
@Medicalexternکیوبی پاتولوژی رو دارین؟
داره اصلا؟
و اینکه گام اخر فارما و پاتو داره؟ و اگه داره دارینش؟
@Medicalextern
کیوبی پاتولوژی رو اینجا داره. پیام پین شده رو ببین راحت تر پیدا میکنی
وجود داشتن که داره ولی من تو چنلا چشمم نخوردپیدا کردم ممنون؛ میدونی گام داره پاتو و فارما یا نه؟
سلام خوبیبچه ها محل کار من یکم آلوده س زود زود سرما میخورم خوب میشم دوباره سرما میخورم ماسکم میزنم ایدهای دارین؟

حالا سرماخوردگی که خیلی خوبهبچه ها محل کار من یکم آلوده س زود زود سرما میخورم خوب میشم دوباره سرما میخورم ماسکم میزنم ایدهای دارین؟

ایشالا اونم مرحله بعدیحالا سرماخوردگی که خیلی خوبه
ایشالا چیزای بدتر سراغ تون نیاد![]()

اگر امکانات اجازه میده برو پژوهشکده ای چیزی. من دانشجوی پزشکی زیاد دیدم که میرن دانشگاه های دیگر و موسسات دیگر.سلام
من خیلی دوست دارم کاملا وارد ریسرچ بشم و این داستانا
ولی واقعا دیگه فضای دانشگاه رو نمیتونم
از طرفی تنهایی هم برام خیلی سخته
راهی هست که بشه توی یه محیط سالم و پویا (و صد درصد مطمئن) این کار رو پیگیری کنم؟
پیگیری مقاله نوشتن و ریسرچ توی دانشگاه بهم حس راکد بودن میده و اصلا پویا نیست
امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین؟ که از کجا و چجوری پیگیری کنماگر امکانات اجازه میده برو پژوهشکده ای چیزی. من دانشجوی پزشکی زیاد دیدم که میرن دانشگاه های دیگر و موسسات دیگر.
حرفم این بود که برای پژوهش محدود به دانشگاه و اساتید خودت نیستی. دوستی داشتم لیسانس دانشگاه آزاد بود ولی با استادای علوم پزشکی تهران ریسرچ کار میکرد. من نمیدونم دقیقا کجاها دسترسی داری ولی خب همون محدوده که دسترسی داری ببین پژوهشکده ای چیزی هست یا نه. دانشگاه دیگری هست یا نه. فیلدهای متفاوتی هم پرس و جو کن. محدود به رشته خودت نباش. بین رشته ای هم تست کن.امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدین؟ که از کجا و چجوری پیگیری کنم