• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وای یعنی چی مگه میشه ؟! میشه ازش فیلم ترسناک ساخت ، چطوری یه آدم به اینجا می‌رسه ، روانیه روانیه😭
توصیه ای نداری چطوری بخونم چیکار کنم پاس شم؟
بذار بیای تو بالین، نسخه‌ی آپگرید شده‌شو تو داخلی داریم به حدی که خاطرات ایشون فراموشت می‌شه :‌))))
ببین من یادمه ویساشو گوش میدادم، و یه دورم سرسری گری رو میخوندم، نکات اضافه‌ش رو هایلایت می‌کردم، شب امتحان همینارو مرور کردم، ماکس شدم، ولی خب یه سری سوال میده که هیچکس جوابشو نمی‌دونه، اونارو کاریش نمی‌شه کرد

بذار بیای تو بالین، نسخه‌ی آپگرید شده‌شو تو داخلی داریم به حدی که خاطرات ایشون فراموشت می‌شه :‌))))
ببین من یادمه ویساشو گوش میدادم، و یه دورم سرسری گری رو میخوندم، نکات اضافه‌ش رو هایلایت می‌کردم، شب امتحان همینارو مرور کردم، ماکس شدم، ولی خب یه سری سوال میده که هیچکس جوابشو نمی‌دونه، اونارو کاریش نمی‌شه کرد
ایشالا منم تلاشم رو میکنم
حالا ما از روی ویدئو های دوران کروناش جزوه داریم ولی گری هم گفته بخونین

ایشالا منم تلاشم رو میکنم
حالا ما از روی ویدئو های دوران کروناش جزوه داریم ولی گری هم گفته بخونین
جزوه های مهر ۹۷؟ اگه اوناس ما نوشتیم :‌))
اخی چه قدر زود کذشت
اره بخون، حتی من یادمه از اون کادرهای «بالینی» اسنل هم سوال داده بود لعنتی

جزوه های مهر ۹۷؟ اگه اوناس ما نوشتیم :‌))
اخی چه قدر زود کذشت
اره بخون، حتی من یادمه از اون کادرهای «بالینی» اسنل هم سوال داده بود لعنتی
یکسری ویدئو داره که گویا مال دوران کروناست این جزوه ها عیناً حرف های اوناست

• لایک
امتیازات: Endo
یه پرانول بخور،خواستی ادامس هم بنداز دهنت😂بعدش با نهایت پررویی برو بالا و شروع کن به حرف زدن، واضح و پرقدرت هم صحبت کن در حدی که میخکوب کنی بقیه رو...حالا میخواد ارائه باشه یا پرسش پاسخ....پزشکی تا تهش همینه...تبدیل به روتین کن برا خودت....
متاسفانه انقد اعتماد بنفسم کم بود ک فقط گریه نکردم جلوشون😂 ایشاللع از این. ببعد پرانول و توصیه هاتون 💕

فکر کنم تا جایگزین نتونی برای خودت پیدا کنی اجازه ندن، چندین مورد اینطوری دیدم، البته اونا اورژانس بودن
نه اتفاقا اینو میدونم که شبکه این حرفو میزنه که اذیت کنه، مسئولیتی نداری در قبال پیدا کردن جایگزین، یه ماه بعد اینکه نامه زدی میتونی بری

سلام
دوستان چند تا سوال
جز ۲.۵ درصد برتر علوم پایه شدن و رینگ، دیگه چجوری میشه استریت شد؟

بعد توی دفترچه انتخاب رشته کنکور گفته بود ما باید به اندازه سال‌های تحصیلمون توی ایران کار کنیم. بعد آیا این ۷ سال میشه یعنی کل دوره تحصیل محاسبه میشه؟
بعد همین برای رزیدنتی هم هست؟ مثلا اگه رزیدنتیمون ۵ ساله باشه ۵ سال هم به ازای اون تعهد خدمت داریم؟

سلام
دوستان چند تا سوال

بعد توی دفترچه انتخاب رشته کنکور گفته بود ما باید به اندازه سال‌های تحصیلمون توی ایران کار کنیم. بعد آیا این ۷ سال میشه یعنی کل دوره تحصیل محاسبه میشه؟
بعد همین برای رزیدنتی هم هست؟ مثلا اگه رزیدنتیمون ۵ ساله باشه ۵ سال هم به ازای اون تعهد خدمت داریم

1- افرادی که جزء ۲.۵ درصد برتر امتحان علوم‌ پایه و پیش‌کارورزی پزشکی (حداقل ۳ نفر و حداکثر ۴۰ نفر در هر آزمون)
2-رتبه‌های زیر ۵۰۰ کشوری کنکور تجربی
3-دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی
4- رتبه‌های اول تا سوم کشوری جشنواره رازی و جشنواره‌های خوارزمی و جوان خوارزمی در زمینه‌‌ی علوم پزشکی
5-کسانی که در زمینه علوم پزشکی ابداء یا اختراعی به اسمشان ثبت شده
6-رینگ استریت (ازدواج)
7- ۱۰% برتر فارغ التحصیلان هر ورودی مشترک در دانشگاه (حداقل یک نفر) با کسب معدل کل حداقل ۱۷
8-دانشجویان پژوهشگر برجسته به تأیید شورای پژوهشی دانشگاه
◀️ البته نکته بسیار مهمی که باید اینجا به آن توجه کنید شرط معدل برای استریتی ها است ، یعنی این افراد باید معدل کل دوره عمومی ( توجه کنید عمومی نه علوم پایه!) 16 به بالا داشته باشند و در کل دوره عمومی فقط سه بار اجازه دارند معدل کمتر از 15 داشته باشند و در غیر اینصورت متاسفانه نمره علوم پایه در استریتی به کارشان نمی آید.
◀️ مورد ششم شرط معدل ندارد .

سلام
دوستان چند تا سوال

بعد همین برای رزیدنتی هم هست؟ مثلا اگه رزیدنتیمون ۵ ساله باشه ۵ سال هم به ازای اون تعهد خدمت داریم؟
منطقه1 یک برابر و 2و3 یک و نیم تا 2ونیم سه برابر تعهد خدمت دارن و بعد فارغ‌التحصیلی حساب میشه
برا همه دوره ها هستش فکر کنم
خریدش هم از سالی360 370 میلیون پارسال، کردن 400 میلیون تومن گویا دقیقش دستم نیست🚶‍♀️

1- افرادی که جزء ۲.۵ درصد برتر امتحان علوم‌ پایه و پیش‌کارورزی پزشکی (حداقل ۳ نفر و حداکثر ۴۰ نفر در هر آزمون)
2-رتبه‌های زیر ۵۰۰ کشوری کنکور تجربی
3-دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی
4- رتبه‌های اول تا سوم کشوری جشنواره رازی و جشنواره‌های خوارزمی و جوان خوارزمی در زمینه‌‌ی علوم پزشکی
5-کسانی که در زمینه علوم پزشکی ابداء یا اختراعی به اسمشان ثبت شده
6-رینگ استریت (ازدواج)
7- ۱۰% برتر فارغ التحصیلان هر ورودی مشترک در دانشگاه (حداقل یک نفر) با کسب معدل کل حداقل ۱۷
8-دانشجویان پژوهشگر برجسته به تأیید شورای پژوهشی دانشگاه
◀️ البته نکته بسیار مهمی که باید اینجا به آن توجه کنید شرط معدل برای استریتی ها است ، یعنی این افراد باید معدل کل دوره عمومی ( توجه کنید عمومی نه علوم پایه!) 16 به بالا داشته باشند و در کل دوره عمومی فقط سه بار اجازه دارند معدل کمتر از 15 داشته باشند و در غیر اینصورت متاسفانه نمره علوم پایه در استریتی به کارشان نمی آید.
◀️ مورد ششم شرط معدل ندارد .
منطقه1 یک برابر و 2و3 یک و نیم تا 2ونیم سه برابر تعهد خدمت دارن و بعد فارغ‌التحصیلی حساب میشه
خریدش هم از سالی360 370 میلیون پارسال، کردن ترمی 400 میلیون تومن گویا دقیقش دستم نیست🚶‍♀️
خیلی ممنون🙏

خریدش هم از سالی360 370 میلیون پارسال، کردن ترمی 400 میلیون تومن گویا دقیقش دستم نیست🚶‍♀️
بستگی به رتبۀ قبولی کنکور داره. اگه با همون رتبۀ کشوریت قبول میتونستی بشی، 1 برابر مدت تحصیله در هر صورت. ولی اگه با رتبۀ منطقه 2 یا 3 قبول شدی، 2 برابر میشه. در ضمن اینترنی جزو مدت تحصیل حساب نمیشه، یعنی 5.5 سال تحصیله و حالا تعهد خدمت بسته به اینکه چه ضریبی بخوره 5.5 یا 11 سال میشه.
الآن دیگه نمیفروشن. اون قیمت‌ها برای وثیقه گذاشتنه فعلاً کاربردش.

نه بابا ترمی ۴۰۰ خیلی زیاده
فکر نمیکنم
کلا غیرقابل خرید و فروشه متاسفانه

بستگی به رتبۀ قبولی کنکور داره. اگه با همون رتبۀ کشوریت قبول میتونستی بشی، 1 برابر مدت تحصیله در هر صورت. ولی اگه با رتبۀ منطقه 2 یا 3 قبول شدی، 2 برابر میشه. در ضمن اینترنی جزو مدت تحصیل حساب نمیشه، یعنی 5.5 سال تحصیله و حالا تعهد خدمت بسته به اینکه چه ضریبی بخوره 5.5 یا 11 سال میشه.
یعنی باید وثیقه ای معادل ۱۴ در ۴۰۰ میلیون قرار بدی؟!😐

یعنی باید وثیقه ای معادل ۱۴ در ۴۰۰ میلیون قرار بدی؟!😐
تا جایی که من میدونم این 400 میلیون برای هر سال هست نه ترم. یعنی برای 5.5 سال، فعلاً 2.2 میلیارده وثیقه.

اره دیگه هدف همینه🚶‍♀️
پارسال سالی 360 رو من رفتم از دانشکده پرسیدم
منتها نامحسوس کردنش ترمی این حدود(دوستان میگفتن )
مدرک چیه به من ترمی ۴۰۰ بدن فردا میرم انصراف میدم :))

تا جایی که من میدونم این 400 میلیون برای هر سال هست نه ترم. یعنی برای 5.5 سال، فعلاً 2.2 میلیارده وثیقه.
اره این باز منطقی تره
و خب وثیقه بزاری خدمت ندی درواقع برمیدارن و اوکی میشه؟ یا نه هم برمیدارن هم باز زوری باید خدمت بدی؟

اخه این جزو مدت تحصیل حساب شدن اینترنی میگفتن بسته به هر دانشگاه متفاوته،یا اینطور نیست؟🤔

اره این باز منطقی تره
و خب وثیقه بزاری خدمت ندی درواقع برمیدارن و اوکی میشه؟ یا نه هم برمیدارن هم باز زوری باید خدمت بدی؟
اینا صرفا برا ازادسازی مدرک هستن و مهاجرت اینا والا داخل کشور کاربرد دیگه نداره فک کنم، نگه دارن برا خودشون اصلا🤦‍♀️

• لایک
امتیازات: Leo
اره این باز منطقی تره
ببین خدمت رو که مجبور نیستی بدی. اصلاً سر کار نرو :)) پوینتش اینه که تو اگر میخوای مدرکت رو آزاد کنی و با این مدرک مهاجرت کنی، باید چند سال تحت یک شرایطی تو ایران کار کنی، وگرنه مدرکت گیرِ دانشگاهه. وثیقه رو برای این میذاری که برای یک مدت محدودی مدرکت دستت باشه حالا مثلاً اگه میخوای بری فلوشیپی چیزی بگیری خارج از کشور و برگردی.
من یه پرس و جویی کردم گویا نه اوکی نمیشه. یعنی صرفاً وثیقه نمیذاری که مدرکت رو قرض بگیری، بلکه یه قرارداده که با دانشگاه میبندی کلاً، اگه بزنی زیرش جریمه‌ش فراتر از صرفاً برداشتنِ وثیقه‌ست. وگرنه خب همه وثیقه میذاشتن بعد مهاجرت میکردن دیگه عملاً خرید غیرمستقیم میشد.
اخه این جزو مدت تحصیل حساب شدن اینترنی میگفتن بسته به هر دانشگاه متفاوته،یا اینطور نیست؟🤔
من تا حالا نشنیدم تعهد خدمت 7 سال باشه نمیدونم دیگه. همین 5.5 سال شنیدم فقط.

Back
بالا