• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درباره ادیت هم من هیچ وقت جز یکبار ح ب ای رو ادیت نزدم، اگر این رو من باب اتهام یا سوال مطرح کردید، تمام ح ب ها یا پاک میشن یا میمونن، اصلاح نمیشن

بازم اگر احساس بدی گرفتید کلا عذرمیخوام
درباره‌ی ادیت چیزی گفتم مگه؟ 🙄

@Admin2
درود

تقاضای داریم که مدیر ارشد داخلی سایت @Sina باشن.(شخص اول بعد از شما)

با سپاس
همچین چیزی قبلا نداشتیم، الان هم به نظر خودم نیازی نیست، اتفاقا شورایی اداره کردن اینجا باعث میشه دیکتاتوری نباشه یا حتی امکان تولیدش هم وجود نداشته باشه، همیشه دو فکر از یک فکر بهتره

حنا من مکالمه‌ای با شما رو بخاطر نمیارم؛
از طرفی آیا شما به کل فعالیت‌های مدیر داخلی دسترسی دارید و می‌بینید؟!
البته که نه. محتوایی رو می‌بینم که برای هر یوزر عادی دیگه قابل مشاهده و بازگو کردنه، به همین خاطر می‌گم احتمالاً بار مدیریت روی دوشتون سنگینی می‌کنه چون همین بخش کوچکی که ازش می‌بینیم هم به درستی و محترمانه اجرا نمی‌شه.
تا جایی که ببینم بله انجام میدم؛ توی این وضعیت سایت که عملا سرچ خرابه، اگر شما هم موردی برخورد کردید میتونید گزارش بزنید تا بررسی بشه
۱. تاپیک معرفی فیلم و سریال یک نسخه‌ی پیشین داره: پیشنهاد فیلم
۲. سه تاپیک مجزا برای عکس از سفره‌ی هفت‌سین داریم، در حالی که بدیهتاً نیازی نیست برای هفت‌سین هر سال یک تاپیک جدا ایجاد بشه، چون پست‌ها بای دیفالت شامل تاریخ و قابل تمایز هستن:
عکس از سفره هفت سین
عکس هفت‌سین- ۱۴۰۱
عکس هفت‌سین هامون - ۱۴۰۵

البته که نه. محتوایی رو می‌بینم که برای هر یوزر عادی دیگه قابل مشاهده و بازگو کردنه، به همین خاطر می‌گم احتمالاً بار مدیریت روی دوشتون سنگینی می‌کنه چون همین بخش کوچکی که ازش می‌بینیم هم به درستی و محترمانه اجرا نمی‌شه.

۱. تاپیک معرفی فیلم و سریال یک نسخه‌ی پیشین داره: پیشنهاد فیلم
۲. سه تاپیک مجزا برای عکس از سفره‌ی هفت‌سین داریم، در حالی که بدیهتاً نیازی نیست برای هفت‌سین هر سال یک تاپیک جدا ایجاد بشه، چون پست‌ها بای دیفالت شامل تاریخ و قابل تمایز هستن:
عکس از سفره هفت سین
عکس هفت‌سین- ۱۴۰۱
عکس هفت‌سین هامون - ۱۴۰۵
تاپیک کنکور سالیان سال هست هر سال بخاطر هر کنکور خاص تاپیک خاص همون کنکور رو میزنن بچه ها، چرا به اون نمیگید تکراری

توی مورد اول که حرفی نیست، حق با شماست، من ادغامش کردم با تاپیک قدیمی تر

قبول دارم محتوای کلی این ها عکس سفره هفت سین هستن، ولی خب حداقل تا جایی که من میبینم تاپیک هایی که عکس دار هستن همین الان ۹۰ درصد عکس ها باز نمیشه، بعد هر بار رفرش هم باید بیای صفحه اول

هی عکس یافت نشد ببینی فایده ای نداره اونقدر

من درباره تاپیک تکراری میپذیرم چیزی که میگید رو ولی درباره یک سلسه روتینی که رخ میده، اینطوری هم میشه نگاه کرد

تاپیک کنکور رو چطور با عکس هفت سین مقایسه می‌کنید وقتی برای کنکور یک انجمن جدا داریم؟
الان عکس هفت سین نوروز ۹۲ اصلا عکسی توش نمونده، این محتوا چیزی نیست که لزوما باید ادامه پیدا کنه
من باب پیوستگی موضوع گفتم

اینکه بدتره که، با زدن تاپیک های متعدد و موازی هفت سین باعث میشید چندسال بعد ده تا تاپیک باشه که هیچ محتوایی نمونده توشون ((:
بحث من این بود اگر بیایم سفره هفت سین رو هم موضوع بندی به نسبت سال هاش کنیم محتوای تکراری نخواهیم دید، سفره هفت سینی که توی ۹۲ پهن شده قطعا تو ۱۴۰۵ همون محتوا پهن نمیشه

دوستان یه نفر ح.ب من رو به خاطر اینکه بیشتر از سهمیه‌م بوده پاک کرده. دم دقتتون گرم و خسته نباشید :دی

دوستان یه نفر ح.ب من رو به خاطر اینکه بیشتر از سهمیه‌م بوده پاک کرده. دم دقتتون گرم و خسته نباشید :دی
مطمئنی؟

چون اینجا توی ۳ ۴ روز اخیر چیزی ازت پاک نشده، ولی خب روی ۳ مانور نداریم، این ۳ بشه ۴ ۵ اوکیه

ولی ۱۰ تا دیگه نه

درسته. تصمیم بر تقسیم‌بندی انجمن‌ها با من نیست و سلیقه‌ی مدیریته. اگه تقسیم‌بندی نوروز داشته باشیم که خیلی هم بامزه و جالب‌. پوینت مکالمه من با تو سر این بود که توجیه اشتباه میاری برای مسائل، مثلا در همین زمینه، همون‌طور که گفتی تاپیک‌های قبلی عکس‌هاشون می‌پره و ما بعد چند وقت تاپیک پر از عکس‌های سفید و این محتوا موجود ندارد خواهیم داشت، خب میخوای توجیه کنی تاپیک‌زدن رو از این دلیل استفاده نکن((:
چشم

نمی‌خوام وارد جزئیات بشم و اشاره به شخص کنم و به نظرم اشاره‌ی کلی کافیه و صرفا یه یادآوریه،
مدیرها طبیعتا به اطلاعات بیشتری نسبت به کاربران عادی دسترسی دارن، و گاهی می‌بینم که اون حریم خصوصیه رعایت نمیشه و برا من یکی اگه اتفاق بیفته به شخصه برام ناراحت‌کننده‌ست.
از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.) / پست گذاشتن درمورد اینکه چرا فلان گزارشو می‌زنید ولی فلان پستو لایک می‌کنید/ فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...

نمی‌خوام وارد جزئیات بشم و اشاره به شخص کنم و به نظرم اشاره‌ی کلی کافیه و صرفا یه یادآوریه،
مدیرها طبیعتا به اطلاعات بیشتری نسبت به کاربران عادی دسترسی دارن، و گاهی می‌بینم که اون حریم خصوصیه رعایت نمیشه و برا من یکی اگه اتفاق بیفته به شخصه برام ناراحت‌کننده‌ست.
از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.) / پست گذاشتن درمورد اینکه چرا فلان گزارشو می‌زنید ولی فلان پستو لایک می‌کنید/ فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...
دقیقا اینو منم می‌خواستم بگم چند وقت پیش گفتم ولش کن. یه مدیری توی ح.ب گفته بود همه گزارش‌هایی که ح.ب هاتون پاک می‌شه رو زینب‌گل می‌زنه. حالا این چیز خاصی نیست ولی فاش کردن این اطلاعات هم کار درستی نیست.

اقا من اعتراض دارم ح ب من دقیقا به کی اشاره داشته که زدید پاکش کردید ؟
@Sina
@Becoming
@Admin2

از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.)
سلام
این رو بگم این ایپی تو ۴۶ روز اخیر اصلا سایتش باز نشده بخوای استفاده کنی ازش یا نکنی، سوای اینکه ایپی همتون تقریبا شده ایپی های CDN سایت

فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...

این رو هم من خودم مشکل دارم واقعیت، چون هیچ ساختاری نیست بفهمم کی هاید کرده کی نکرده، اگرم بوده، سهوا بوده و من از طرف خودم عذرمیخوام

دقیقا اینو منم می‌خواستم بگم چند وقت پیش گفتم ولش کن. یه مدیری توی ح.ب گفته بود همه گزارش‌هایی که ح.ب هاتون پاک می‌شه رو زینب‌گل می‌زنه. حالا این چیز خاصی نیست ولی فاش کردن این اطلاعات هم کار درستی نیست.

این رو هم بگم به گزارش ها همه مدیر ها دسترسی دارن، صرفا مدیران داخلی میتونن توی همه موارد ترتیب اثر بدن

بقیه مدیر ها در حد ارجاع هستن یا صرفا انجمن خودشون

سلام

من پاک کردم، یکی از کاربر ها گزارش زد گفت منظور منم، ولی اگر تو میگی منظورت شخص خاصی نیست، اوکی هست بر میگردونم
منظور شخص خاصی نیست لطفا برگردون

Back
بالا