- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- ماه
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
خیلیی ممنون از توجهتون 🙏 ✨چشم، اینم بررسی میکنم الان
خیلیی ممنون از توجهتون 🙏 ✨چشم، اینم بررسی میکنم الان
اینا همش وظیفست، حالا میخواید منتقل کنم؟اقا اولش من یکم ناراحت شدم که جا به جا کردی پستا رو ، ولی اینقد خوب و با حوصله جواب میدی که پشمام ریخته ❤️
من فرقی نداره برام واقعااینا همش وظیفست، حالا میخواید منتقل کنم؟
به نظر خودمم از همون اول جاش تو UCL بوو
این رو اول من روشن کنم، من همواره برای حذف هر پستی دلیل رو برای مخاطب مینویسمعلاوه بر تفسیر، سلیقه هم برام قابلدرکه. بارها دیدم دو تا پست که محتوای شبیه هم داشتن و هر دو تقریباً یه اندازه شاید از دید شما از چهارچوب قانون زده باشن بیرون، یکی حذف شده و دیگری نه. ولی خب مدیر هم آدمیزاده. ربات نیست که. ولی خب مشکل من کاملاً اینهکه این الگو رو ادامه میدید همچنان و بنظرتون حذف پست صرفاً با محتوای مشترک اوکیه.
بهنظر من، حذف/ انتقال پست باعث ناراحتی میشه چون آدم احساس عدم کنترل میکنه روی نوشتههایی که نوشته و شیر کرده. هرج و مرج هم همینطور. اما بنظرم باز هم کفه سمت حذف و منتقل نکردن پستها سنگینتره! چون این مسئله ناراحتکنندهتره.
حنا من مکالمهای با شما رو بخاطر نمیارم؛من از برخورد شخص شما با دیگران و خودم این برداشت رو میکنم که به هر دلیلی مسئولیت مدیریت براتون آزاردهندهست یا روی دوشتون سنگینی میکنه. لحن خوبی رو برای پاسخ دادن انتخاب نمیکنید، گاهی حتی پاسخ نمیدید، تاپیکهای جدیدی که نسخهی پیشینشون وجود داره رو حذف یا ادغام نمیکنید و الخ. برام سوال شده که آیا سیستم مدیریت داخلی این سایت خروج/استراحتناپذیره؟ +__+
درباره ادیت هم من هیچ وقت جز یکبار ح ب ای رو ادیت نزدم، اگر این رو من باب اتهام یا سوال مطرح کردید، تمام ح ب ها یا پاک میشن یا میمونن، اصلاح نمیشنبهنظر من، حذف/ انتقال پست باعث ناراحتی میشه چون آدم احساس عدم کنترل میکنه روی نوشتههایی که نوشته و شیر کرده. هرج و مرج هم همینطور. اما بنظرم باز هم کفه سمت حذف و منتقل نکردن پستها سنگینتره! چون این مسئله ناراحتکنندهتره
راست میگید اصلا چیزی ننوشتید، چرا فکر کردم گفتید، پوزشدربارهی ادیت چیزی گفتم مگه؟ 🙄
همچین چیزی قبلا نداشتیم، الان هم به نظر خودم نیازی نیست، اتفاقا شورایی اداره کردن اینجا باعث میشه دیکتاتوری نباشه یا حتی امکان تولیدش هم وجود نداشته باشه، همیشه دو فکر از یک فکر بهتره
البته که نه. محتوایی رو میبینم که برای هر یوزر عادی دیگه قابل مشاهده و بازگو کردنه، به همین خاطر میگم احتمالاً بار مدیریت روی دوشتون سنگینی میکنه چون همین بخش کوچکی که ازش میبینیم هم به درستی و محترمانه اجرا نمیشه.حنا من مکالمهای با شما رو بخاطر نمیارم؛
از طرفی آیا شما به کل فعالیتهای مدیر داخلی دسترسی دارید و میبینید؟!
۱. تاپیک معرفی فیلم و سریال یک نسخهی پیشین داره: پیشنهاد فیلمتا جایی که ببینم بله انجام میدم؛ توی این وضعیت سایت که عملا سرچ خرابه، اگر شما هم موردی برخورد کردید میتونید گزارش بزنید تا بررسی بشه
تاپیک کنکور سالیان سال هست هر سال بخاطر هر کنکور خاص تاپیک خاص همون کنکور رو میزنن بچه ها، چرا به اون نمیگید تکراریالبته که نه. محتوایی رو میبینم که برای هر یوزر عادی دیگه قابل مشاهده و بازگو کردنه، به همین خاطر میگم احتمالاً بار مدیریت روی دوشتون سنگینی میکنه چون همین بخش کوچکی که ازش میبینیم هم به درستی و محترمانه اجرا نمیشه.
۱. تاپیک معرفی فیلم و سریال یک نسخهی پیشین داره: پیشنهاد فیلم
۲. سه تاپیک مجزا برای عکس از سفرهی هفتسین داریم، در حالی که بدیهتاً نیازی نیست برای هفتسین هر سال یک تاپیک جدا ایجاد بشه، چون پستها بای دیفالت شامل تاریخ و قابل تمایز هستن:
عکس از سفره هفت سین
عکس هفتسین- ۱۴۰۱
عکس هفتسین هامون - ۱۴۰۵
الان عکس هفت سین نوروز ۹۲ اصلا عکسی توش نمونده، این محتوا چیزی نیست که لزوما باید ادامه پیدا کنهتاپیک کنکور رو چطور با عکس هفت سین مقایسه میکنید وقتی برای کنکور یک انجمن جدا داریم؟
بحث من این بود اگر بیایم سفره هفت سین رو هم موضوع بندی به نسبت سال هاش کنیم محتوای تکراری نخواهیم دید، سفره هفت سینی که توی ۹۲ پهن شده قطعا تو ۱۴۰۵ همون محتوا پهن نمیشهاینکه بدتره که، با زدن تاپیک های متعدد و موازی هفت سین باعث میشید چندسال بعد ده تا تاپیک باشه که هیچ محتوایی نمونده توشون ((:

مطمئنی؟دوستان یه نفر ح.ب من رو به خاطر اینکه بیشتر از سهمیهم بوده پاک کرده. دم دقتتون گرم و خسته نباشید![]()
چشمدرسته. تصمیم بر تقسیمبندی انجمنها با من نیست و سلیقهی مدیریته. اگه تقسیمبندی نوروز داشته باشیم که خیلی هم بامزه و جالب. پوینت مکالمه من با تو سر این بود که توجیه اشتباه میاری برای مسائل، مثلا در همین زمینه، همونطور که گفتی تاپیکهای قبلی عکسهاشون میپره و ما بعد چند وقت تاپیک پر از عکسهای سفید و این محتوا موجود ندارد خواهیم داشت، خب میخوای توجیه کنی تاپیکزدن رو از این دلیل استفاده نکن((:
پس ح.ب من کجاستمطمئنی؟
چون اینجا توی ۳ ۴ روز اخیر چیزی ازت پاک نشده، ولی خب روی ۳ مانور نداریم، این ۳ بشه ۴ ۵ اوکیه
ولی ۱۰ تا دیگه نه

شاید برای بیش از ۳ روز اخیرهپس ح.ب من کجاست![]()

دقیقا اینو منم میخواستم بگم چند وقت پیش گفتم ولش کن. یه مدیری توی ح.ب گفته بود همه گزارشهایی که ح.ب هاتون پاک میشه رو زینبگل میزنه. حالا این چیز خاصی نیست ولی فاش کردن این اطلاعات هم کار درستی نیست.نمیخوام وارد جزئیات بشم و اشاره به شخص کنم و به نظرم اشارهی کلی کافیه و صرفا یه یادآوریه،
مدیرها طبیعتا به اطلاعات بیشتری نسبت به کاربران عادی دسترسی دارن، و گاهی میبینم که اون حریم خصوصیه رعایت نمیشه و برا من یکی اگه اتفاق بیفته به شخصه برام ناراحتکنندهست.
از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.) / پست گذاشتن درمورد اینکه چرا فلان گزارشو میزنید ولی فلان پستو لایک میکنید/ فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...