• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وقتی سیگار نمیکشم سرگیجه میگیرم، دوتا بازوهام درد میکنه، زیر پتو میرم گرممه عرق میکنم بیرون پتو سردمه، کف دست و پاهام میخاره. یه مدته صبح زود بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره.

مثل مریضای داهات طرحم شرح حال دادم خدمتتون و الان خودمم نمیدونم چمه.

وقتی سیگار نمیکشم سرگیجه میگیرم، دوتا بازوهام درد میکنه، زیر پتو میرم گرممه عرق میکنم بیرون پتو سردمه، کف دست و پاهام میخاره. یه مدته صبح زود بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره.

مثل مریضای داهات طرحم شرح حال دادم خدمتتون و الان خودمم نمیدونم چمه.
علائم و نشانه های زودرس سندرم محرومیت از نیکوتینه دیگه...‌میخوای ترک کنی؟

پس نذار فاصله بیفته بین نخ هایی که میکشی.😂
اگه پلن ترک داری من نظرم رو بوپروپیونه...واسه هرکی تجویز کردم مشتری شده😂
اره اصلا رو بوپروپیون و داروی روانپزشکی بودم، جدیدا داروهامو اروم اروم گذاشتم کنار، شاید علائمم به خاطر ترک اونه.

محاسبه افزایش سرعت PSA در سال،و دانسیته PSAکه درواقع نسبت PSAبه حجم پروستات هست،بیشتر در تعیین اندیکاسیون کاربرد داره که میخوایم برای بار اول بیمار رو بیوپسی سیستماتیک ۱۲ نمونه ای کنیم، یا در فردی که بیوپسی سیستماتیک ۱۲ نمونه ای اولیه منفی بوده ولی شک کلینیکال و ازمایشگاهی همچنان بالاس مفیده
تو این بیمار که کیس شناخته شده کنسر پروستات هست،بهترین کار انجام یه سونوگرافی ترانس رکتال پروستات و یک MRI مولتی پارامتریک پروستات هستش که ببینیم اولا آیا ندول یا ضایعه اولیه عود کرده یا نه،ثانیا به چربی اطراف پروستات و فاشیای مزورکتال دست اندازی داره یا نه....اگه بیمارتون تهران میتونه بیاد، بگید بیاد ما بررسی میکنیم...اگرم تبریز میتونه بره اونجا با همکاران صحبت کنیم
خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون

علت داغ شدن کف پا رو میدونین؟ اصلا دیفرنشیال دیاگنوزمون چی میتونه باشه؟ توی فردی که با درد پا اومده مثلا و فردی که هیچ مشکل خاصی نداره جز همین مورد.

علت داغ شدن کف پا رو میدونین؟ اصلا دیفرنشیال دیاگنوزمون چی میتونه باشه؟ توی فردی که با درد پا اومده مثلا و فردی که هیچ مشکل خاصی نداره جز همین مورد.
-نروپاتی محیطی از جمله دیابتی ها
- بیماری شریانیPAD
- سندروم tarsal tunnel
- التهاب عصب مانند GBS)
- التهاب مفصلیArthritis
- عفونت قارچی یا باکتریایی
-حساسیت ها،سایدافکت یکسری داروهای انتی پلاکت و انتی بیوتیک،
-اختلالات الکترولیتیCaوk،کمبود b12 و فولات

دوستان ترازودون کمکی به خواب من نداره آیا قطعش کنم؟ یا ادامه بدم؟(نهایت یکی دو ورقه مونده)
روان پزشکی که میرم پیشش فقط می‌نویسه خیلی صحبت نمیکنه

-نروپاتی محیطی از جمله دیابتی ها
- بیماری شریانیPAD
- سندروم tarsal tunnel
- التهاب عصب مانند GBS)
- التهاب مفصلیArthritis
- عفونت قارچی یا باکتریایی
-حساسیت ها،سایدافکت یکسری داروهای انتی پلاکت و انتی بیوتیک،
-اختلالات الکترولیتیCaوk،کمبود b12 و فولات
+ کفش بد، زیاد راه رفتن، دفرمیتی‌هایی مثل صافی کف پا و البته فاشئیت پلنتار (مخصوصاً با سن بالا و اضافه وزن) هم شایعن.

دوستان ترازودون کمکی به خواب من نداره آیا قطعش کنم؟ یا ادامه بدم؟(نهایت یکی دو ورقه مونده)
ترازودون بیشتر برای خواب تجویز میشه چون دوز درمانی ضدافسردگی و اضطرابش خیلی بیشتر از دوز خواب آورشه.
طبق اطلاعات دست و پا شکسته ای که دارم میتونی حذفش کنی و احتمالا زیاد به روند درمانت با داروهای دیگه آسیبی نزنه.
ولی خب کار درستی نیست که نظر بدم راجبش، من صرفا به روانپزشکی و داروهاش علاقمندم، تخصص ندارم.

شاید برای مورد دیگه ای تجویز کرده و حتی شاید بخواد دوزش رو بالا ببره به جای اینکه آروم آروم حذفش کنه
در نتیجه سر خود قطعش نکن
این دارو برای خواب هم زیاد نسخه میشه ولی داخل کارآزمایی هایی که انجام شده تاثیر چندان چشم گیر و پایداری برای درمان مشکلات خواب نداشته
هر وقت هم بخوان قطع کنن باید آروم دوزش رو کم کنن و بین دو هفته تا چهار هفته قطعش کنن و قطع ناگهانیش توصیه نمیشه

کسی میدونه چطور میتونم توی سامانه بیمه ها یک دسته بندی تمیز از نسخه های شایع ام داشته باشم که تک تک برای هرکس وارد نکنم؟ آیا اپلیکیشنی برای این منظور هست یا همونجا میشه اینکار رو کرد؟

سوال بعدی، ثبت نام بیمه های نیروهای مسلح چجور هست که بشه براشون نسخه زد؟ از طریق سایتش نتونستم اقدام کنم.

کسی میدونه چطور میتونم توی سامانه بیمه ها یک دسته بندی تمیز از نسخه های شایع ام داشته باشم که تک تک برای هرکس وارد نکنم؟ آیا اپلیکیشنی برای این منظور هست یا همونجا میشه اینکار رو کرد؟

سوال بعدی، ثبت نام بیمه های نیروهای مسلح چجور هست که بشه براشون نسخه زد؟ از طریق سایتش نتونستم اقدام کنم.
من تو دکترنکست دیده بودم که میشه نسخ پراستفاده و اقلام پراستفاده رو مشخص کرد. نمیدونم لزوما این آپشنش نیاز به خرید اشتراک داره یا همینجوری هم میشه

• لایک
امتیازات: riant
کسی فایل برانوالد رو داره؟

توی بیمه سلامت و نیروهای مسلح اول یه نسخه می‌نویسی و قبل از تایید نسخه "ذخیره پراستفاده" در کنار ثبت نسخه وجود داره، میتونی ذخیره کنی.
در سایت تامین اجتماعی در بین گزینه‌ها گمان کنم مدیریت اقلام پرمصرف هستش.. عنوانش گمان کنم "مدیریت نسخه‌های پراستفاده" هست و از اونجا ثبت می‌کنی.
مطب داری؟ با کار با پروانه مطب گمان کنم باید تماس بگیری با مدیریت شعبه شهرتون. در محل طرح و درمانگاه و ... خودشون برات اوکی می‌کنند همه‌شونو

• دابل‌لایک
امتیازات: riant
من نمیدونم آیا دارم در تاپیک درستی این سوال رو میپرسم یا نه، اگر اشتباهه پوزش، انتقالش بدید.

میخواستم ببینم آیا بیمارستان ها دیتاست هایی از مثلا آزمایش های بیمارانشون رو به همراه بیماری هر شخص ( مثلا نتیجه ی آزمایش خون یا... ی بیمار به همراه علائم و مشکلاتش و طبیعتا ناشناس) رو در اختیار دانشجویان قرار میده برای کار های تحقیقاتی؟ هرچند خودم دانشجوی پزشکی نیستم همونطور که میدونید ولی در اختیار داشتن دیتاست های اینجوری برای مدل کردن و پیشبینی کردن خیلی چیزا و انجام پروژه ها، جالب و کارآمد بود.

من نمیدونم آیا دارم در تاپیک درستی این سوال رو میپرسم یا نه، اگر اشتباهه پوزش، انتقالش بدید.

میخواستم ببینم آیا بیمارستان ها دیتاست هایی از مثلا آزمایش های بیمارانشون رو به همراه بیماری هر شخص ( مثلا نتیجه ی آزمایش خون یا... ی بیمار به همراه علائم و مشکلاتش و طبیعتا ناشناس) رو در اختیار دانشجویان قرار میده برای کار های تحقیقاتی؟ هرچند خودم دانشجوی پزشکی نیستم همونطور که میدونید ولی در اختیار داشتن دیتاست های اینجوری برای مدل کردن و پیشبینی کردن خیلی چیزا و انجام پروژه ها، جالب و کارآمد بود.
سلام، اولاً حتما در هر شرایطی باید اجازه بگیرید تا اطلاعات بیماران رو استفاده کنید. دوماً بستگی به بیمارستان داره. بعضی بیمارستان ها اصلاً دیتا نمیدن. بعضی دیگه هم با نشون دادن پروپوزال، هماهنگی با استاد، مدیر بخش، .‌.‌. راه هایی دارن که بهتون بدن. در کل میتونم بگم سخته مگر اینکه با استادی باشید که در همون بخش بیمارستان فعالیت داره. و اینکه در کل دیتاهای بیمارستان خیلی پراکنده است اینجوری نیست که یک فایل مرتب بتونید بردارید.

Back
بالا