• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره دارم. کجا برات بفرستم؟اگه بله یا ایتا داری بهم بگو چون آپلودر ها خیلی کندن. اگه نه هم صبح که نت قوی تره یه جوری برات آپلود میکنم
اره هم بله دارم هم ایتا، کدوم برات راحتتره؟

تو اصفهان اینجور نیست، انژیو و تمام کارها رو دست رزیدنت و فلو می‌دن،
بیمارستان خوبیم داره به شرط اینکه ماشین داشته باشی.
اساتیدم خوبن، و دارن چنج میشم به اساتید جوان،
کلا قلب اصفهان به نسبت خیلی جاها خوبه.
جو رزیدنتیم تا پارسال که ما بودیم خوب بود.
برگام شما متخصص اید؟

اون وقت پوینت این چیه؟:)) عملا فقط دارن خرکاری بیشتری میکشن و مسئولیت بیشتری روی سال دومی استاجر میندازن
پوینتش اینه که بعضی بخش ها به اینترن فشار کمتری میاد
و دیگه اینکه اولین روز ورود به بیمارستان و کشیک استیودنتی بگن برو ان جی برای بیمار کرونایی بذار🤣🥲

برعکس! من معدل فیزیوپات ۱ ام از علوم پایه خیلی خیلی بیشتر شد چون درس خوندنو توی این بازه بیشتر دوست داشتم و دروسش هم بیشتر مربوط به علم پزشکی بود
یه منبع خوب از منابع بازار در کنار جزوه هایی که دارین انتخاب کن. مثلا کیوبی یا گایدلاین یا هر منبعی که باهاش حس بهتری میگیری انتخاب کن و بخون(ترجیحا تست داشنه باشه که بتونی مطالبی که میخونی رو حالت کیس محور یاد بگیری. بدون تست های کیس طور اصلا درس خوندنت فایده نداره باید یاد بگیری چیزی که میخونی در عمل کجا و چطوری به دردت میخوره)
تو این وضع قطعی نت و عدم دسترسیها به منابع، بنظرتون از چه منابعی استفاده میشه کرد؟
من الان گاید و qb و پارسیانو دارم، کار راه بندازه؟
تازه به معجزه ی یوتیوب پی برده بودم که این وضع پیش اومد

تو این وضع قطعی نت و عدم دسترسیها به منابع، بنظرتون از چه منابعی استفاده میشه کرد؟
من الان گاید و qb و پارسیانو دارم، کار راه بندازه؟
تازه به معجزه ی یوتیوب پی برده بودم که این وضع پیش اومد
اره خوبه. کیوبی برای بعضی مباحث خیلی جامع و خوب گفته مثل یه درسنامه. برای بعضی دروس هم اصلا خوب نیست
برای مباحثی که خوب نیست، میتونین از همون پارسیان استفاده کنین
گایدلاین برای من متن سنگینی داشت و خیلی از نکاتش برای یه فیزیوپات لازم نبود ولی خب اگه باهاش ارتباط میگیری بخون
اگه کورس قلب دارین هم که خب مرسی از دکتر مجری🚶‍♀️

✳️UpToDate 2026
بدون نیاز به نصب

سایت مدیلیب اعلام کرد با توجه به شرایط کشور دسترسی به UpToDate را به صورت رایگان فراهم کرده است:

لینک:
https://new.medilib.ir

img_20260402_225143_3y3o.jpg

بیمار از دو سال پیش مبتلا به کنسر پروستات متاستاتیک بوده و تحت رادیوتراپی قرار گرفته و در حال حاضر تحت درمان با ابیراترون هستش‌.
به صورت دوره‌ای PSA چک می‌کنه. تو آخرین آزمایشش افزایش total PSA داره. این افزایش تا چه حدی قابل توجهه؟ افزایشش بسته به چه چیزهایی می‌تونه باشه؟

img_20260402_225143_3y3o.jpg

بیمار از دو سال پیش مبتلا به کنسر پروستات متاستاتیک بوده و تحت رادیوتراپی قرار گرفته و در حال حاضر تحت درمان با ابیراترون هستش‌.
به صورت دوره‌ای PSA چک می‌کنه. تو آخرین آزمایشش افزایش total PSA داره. این افزایش تا چه حدی قابل توجهه؟ افزایشش بسته به چه چیزهایی می‌تونه باشه؟
محاسبه افزایش سرعت PSA در سال،و دانسیته PSAکه درواقع نسبت PSAبه حجم پروستات هست،بیشتر در تعیین اندیکاسیون کاربرد داره که میخوایم برای بار اول بیمار رو بیوپسی سیستماتیک ۱۲ نمونه ای کنیم، یا در فردی که بیوپسی سیستماتیک ۱۲ نمونه ای اولیه منفی بوده ولی شک کلینیکال و ازمایشگاهی همچنان بالاس مفیده
تو این بیمار که کیس شناخته شده کنسر پروستات هست،بهترین کار انجام یه سونوگرافی ترانس رکتال پروستات و یک MRI مولتی پارامتریک پروستات هستش که ببینیم اولا آیا ندول یا ضایعه اولیه عود کرده یا نه،ثانیا به چربی اطراف پروستات و فاشیای مزورکتال دست اندازی داره یا نه....اگه بیمارتون تهران میتونه بیاد، بگید بیاد ما بررسی میکنیم...اگرم تبریز میتونه بره اونجا با همکاران صحبت کنیم

من احساس میکنم اشتباه عمل کردم توی فیزیوپاتم و استرس زیادی دارم، خیلی
اولش ک جو گیر شدم و مباحث رو با استاد از طریق رفرنس ها میخوندم
ک خیلی وقت گیره و خیلی هاشم ب درد من نمیخوره الان و بعدا هم یادم میره
دیگه الان میخوام ی کار دیگه کنم،نشستم و دوباره جزوه هامو سامون دادم
ی مقداری از ویدیوهای اساتید دیدم ،خیلی مفید تره همونارو ببینم و مطالبشو یادداشت کنم
با این تفاسیر، برای دروس مختلف، چه استاد هایی رو پیشنهاد میدین؟
هم خوب توضیح بدن و هم جامع و کامل باشن
(برای گوارش رو فعلا از دکتر گرجی دیدم و خوب بود)
اوضاع خیلی بده واقعا، سال پیش فقط سه ماه رفتم دانشگاه عملا

من احساس میکنم اشتباه عمل کردم توی فیزیوپاتم و استرس زیادی دارم، خیلی
اولش ک جو گیر شدم و مباحث رو با استاد از طریق رفرنس ها میخوندم
ک خیلی وقت گیره و خیلی هاشم ب درد من نمیخوره الان و بعدا هم یادم میره
دیگه الان میخوام ی کار دیگه کنم،نشستم و دوباره جزوه هامو سامون دادم
ی مقداری از ویدیوهای اساتید دیدم ،خیلی مفید تره همونارو ببینم و مطالبشو یادداشت کنم
با این تفاسیر، برای دروس مختلف، چه استاد هایی رو پیشنهاد میدین؟
هم خوب توضیح بدن و هم جامع و کامل باشن
(برای گوارش رو فعلا از دکتر گرجی دیدم و خوب بود)
اوضاع خیلی بده واقعا، سال پیش فقط سه ماه رفتم دانشگاه عملا
من از وضعیت الان اساتید و منابع جدید بی اطلاعم ولی زمان فیزیوپات خودم،برای داخلی فیلمهای دکتر گرجی رو با کتاب دکتر کرمی خوندم،برای پاتولوژی فیلمهای دکتر شهرام ثابتی رو با کتاب کرمی و برای فارما هم فیلم دکتر شفیعی مطهر رو با کتاب کرمی...
برا من این ترکیب عالی بود و پایه خوبی شد برام

من از وضعیت الان اساتید و منابع جدید بی اطلاعم ولی زمان فیزیوپات خودم،برای داخلی فیلمهای دکتر گرجی رو با کتاب دکتر کرمی خوندم،برای پاتولوژی فیلمهای دکتر شهرام ثابتی رو با کتاب کرمی و برای فارما هم فیلم دکتر شفیعی مطهر رو با کتاب کرمی...
برا من این ترکیب عالی بود و پایه خوبی شد برام
نظرتون راجع به دکتر پیرحاجی و تیموری چطور بوده؟

نظرتون راجع به دکتر پیرحاجی و تیموری چطور بوده؟
تیموری که زمان ما نبود اصلا....نمیدونم کیه...پیرحاحی هم یه مقداری گوش دادم نظر مساعدی نداشتم😁
نمیدونم الان دکتر صالحی( فوق روماتو بود تو اصفهان فک کنم) هست یانه...اون موقع که من رزیدنتی میدادم تو موسسه ماهان بود, داخلیاش عالی بود... اون سال من توی سوالات داخلی رزیدنتی فقط یه دونه غلط زدم....عالی بود فیلماش

تیموری تازه اومده ، جوونه
الان اومدم چنتا فیلم از دکتر گرجی رو بخرم دیدم توی همون سایت پارسیان هست

تیموری تازه اومده ، جوونه
الان اومدم چنتا فیلم از دکتر گرجی رو بخرم دیدم توی همون سایت پارسیان هست
دکتر گرجی فیلماش نامبروانه..شک نکن...بیس همه چی رو فرو میکنه تو مغزت...صرفا با رمز و کد حفظ نمیکنی...پاتوفیزیولوژی هارو درک میکنی...دیاگرام ها و نمودارهارو با تحلیل میفهمی....تو داخلی بینظیره...الان مدتیه از سیستم اموزشی و هیات علمی اومده بیرون و فقط تو مطب و کلینیک مریض میبینه ولی همچنان علاقمند به اموزش،همیشه به روز و فوق العادس...

Back
بالا