Rmita
شیپ کن قهار
- نام مرکز سمپاد
- باغ وحش
- شهر
- تیمارستان
- سال فارغ التحصیلی
- 1410
میگفتی من بجات میرفتم خووومزخرف ترین اردوی عمرم
میگفتی من بجات میرفتم خووومزخرف ترین اردوی عمرم

علوم ازمایشگاهی و روانشناسی و مدیریت بازرگانی یادت رفتکامپیوتر دانشگاه آزاده دیگه تو تجربی پزشکی قبول نمیشن یا میرن پرستاری یا کامپیوتر دانشگاه آزاد (ایموجی سوت زدن)
کجا بردنتونمزخرف ترین اردوی عمرم
مشهد داداشکجا بردنتون
کاش منم یه همچین اردوی مزخرفی ببرنمشهد داداش
درسته مسلمان نیستم ولی برا اولین بار تو عمرم خواستم برم مشهدمشهد داداش
من کارم فشار گرفتنه عامو با فشاری دیس نمیشم قوی تر عمل کنپرستار فشاری
اعتراف میکنم خوب بود.من کارم فشار گرفتنه عامو با فشاری دیس نمیشم قوی تر عمل کن
من 02 بودم، تنها چیزی که ازش یادمه اینه که هممون مسموم و مریض شدیم۰۱ =)
تنها جایی که دوست داشتم برم و مسموم و مریض هم بشم..من 02 بودم، تنها چیزی که ازش یادمه اینه که هممون مسموم و مریض شدیم
تاپیک جدید 🤣اگر موافق باشید دانشکده ها تیم شن بریم سراغ دیس دانشگاها
من خودم استارت بزنم دیس به نون و سنگک بزنم
این مقعدی نمی دونم satire بود یا نه ولی جدی جدی فروید یه همچین چیزی داره آنالیتی فکر کنم یا anus فکر می کنم نوشته بودن که کودک وقتی مواجه می شه با سوراخی از بدن خودش که مواد متهوع آور و متعفن ازش خارج می شه دچار یک شوک می شه ولی آره ده امتیاز بابت این استعاره:-[همتون در مرحله مقعدی گیر کردید و بهتره اول تعارضهای ادیپیتون رو حل کنید و بعد راجع به ما نظر بدید😡

میشه لطفا از رشته تون بگید.خیلی واسم مهندسی انرژی و مواد جالبنما که جدید و ناشناختهایم و هیت نمیگیریم 🦦
وای ما یکم روانشناسی (یه قطره) داشتیم این ترم میگفت کودک حس مالکیت میکنه رو مدفوعش کسی که تو این مرحله گیر کنه سلطه گر و قانون شکن یا ازونطرف وسواسی و فرمانبر و اینا میشه اصلا بخش عجیبی بوداین مقعدی نمی دونم satire بود یا نه ولی جدی جدی فروید یه همچین چیزی داره آنالیتی فکر کنم یا anus فکر می کنم نوشته بودن که کودک وقتی مواجه می شه با سوراخی از بدن خودش که مواد متهوع آور و متعفن ازش خارج می شه دچار یک شوک می شه ولی آره ده امتیاز بابت این استعاره:-[

این ۲ تا رشتست هامیشه لطفا از رشته تون بگید.خیلی واسم مهندسی انرژی و مواد جالبن