• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته‌ها رو روست کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza__sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کامپیوتر دانشگاه آزاده دیگه تو تجربی پزشکی قبول نمیشن یا میرن پرستاری یا کامپیوتر دانشگاه آزاد (ایموجی سوت زدن)
علوم ازمایشگاهی و روانشناسی و مدیریت بازرگانی یادت رفت
یکی بغل دستمه از تجربی رفته ازاد بازرگانی میخونه

دوستان اینجا محل روسته رعایت کنین

پرستار فشاری

اگر موافق باشید دانشکده ها تیم شن بریم سراغ دیس دانشگاها

من خودم استارت بزنم دیس به نون و سنگک بزنم

از اونجایی که برقیا دوباره تاپیک آپ کردن لازم دونستم این تاپیک دوباره آپ بشه.

همتون در مرحله مقعدی گیر کردید و بهتره اول تعارض‌های ادیپی‌تون رو حل کنید و بعد راجع به ما نظر بدید😡
این مقعدی نمی دونم satire بود یا نه ولی جدی جدی فروید یه همچین چیزی داره آنالیتی فکر کنم‌ یا anus فکر می کنم نوشته بودن که کودک وقتی مواجه می شه با سوراخی از بدن خودش که مواد متهوع آور و متعفن ازش خارج می شه دچار یک شوک می شه ولی آره ده امتیاز بابت این استعاره:-[

این مقعدی نمی دونم satire بود یا نه ولی جدی جدی فروید یه همچین چیزی داره آنالیتی فکر کنم‌ یا anus فکر می کنم نوشته بودن که کودک وقتی مواجه می شه با سوراخی از بدن خودش که مواد متهوع آور و متعفن ازش خارج می شه دچار یک شوک می شه ولی آره ده امتیاز بابت این استعاره:-[
وای ما یکم روانشناسی (یه قطره) داشتیم این ترم میگفت کودک حس مالکیت میکنه رو مدفوعش کسی که تو این مرحله گیر کنه سلطه گر و قانون شکن یا ازونطرف وسواسی و فرمانبر و اینا میشه اصلا بخش عجیبی بود:((

دیس اگه خواستین به دانشگاهی کنید نوبت (اگر) به بابل رسید حتماا تگ بشم که دل پرریی دارمم

Back
بالا