کافونه کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,084 امتیاز 22,914 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ... سال فارغ التحصیلی 1400 امروز در 14:17 #981 به نقل از Mojo : بستگی داره که چه برقی برق شریف یا برق؟ برق شریف که خدا به کمرشون زده و خب. اما برق داستانش جداست کلیک کنید تا باز شود... کلا رشته برق مورد داره😔
به نقل از Mojo : بستگی داره که چه برقی برق شریف یا برق؟ برق شریف که خدا به کمرشون زده و خب. اما برق داستانش جداست کلیک کنید تا باز شود... کلا رشته برق مورد داره😔
Mojo the 8th greatest technician has ever lived فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,338 امتیاز 6,941 نام مرکز سمپاد مرکز سمپاد شهر همهی ایران سرای من است سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد نیاوردم والا دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر امروز در 14:19 #982 به نقل از کافونه : کلا رشته برق مورد داره😔 کلیک کنید تا باز شود... برق رشته ش به دو دسته تقسیم میشه برق شریف و برق برق شریف که معلومه ولی برق شاید سالم توشون باشه
به نقل از کافونه : کلا رشته برق مورد داره😔 کلیک کنید تا باز شود... برق رشته ش به دو دسته تقسیم میشه برق شریف و برق برق شریف که معلومه ولی برق شاید سالم توشون باشه
Mohammad05 کاربر خاکانجمنخورده عضو مدیران انجمن فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 2,063 امتیاز 16,777 نام مرکز سمپاد دیوانه خانه 3 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1402 دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 21 دقیقه پیش #983 به نقل از کافونه : من شاید ریضمو پاس نکرده باشم ولی جبرخطی پاس کردم. جبررررررررر☝🏻 کلیک کنید تا باز شود... صنایع مگه جبر داره؟
به نقل از کافونه : من شاید ریضمو پاس نکرده باشم ولی جبرخطی پاس کردم. جبررررررررر☝🏻 کلیک کنید تا باز شود... صنایع مگه جبر داره؟