• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
طبق متن دفترچه انتخاب رشته کنکور 1404:
« پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون تمام دوره‌های آموزش رایگان «شامل: دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان تربیت دبیر شهید رجایی» و همچنین پذیرفته شدگان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره‌ها، اعم از رایگان و غیر رایگان (روزانه و غیر روزانه) آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، چه در دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود ثبت نام کنند و چه ثبت نام نکنند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت؛ در صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۶، باید تا قبل از پایان ثبت‌نام آن آزمون، از دانشگاه یا مؤسسه قبولی خود انصراف قطعی دهند

چند توصیه:
1- اگه قصد جدی در این زمینه داری، میتونی امسال اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی دوازدهم در رشته مورد نظر خودت کنی تا در کنکور 1406 صرفا نیاز به ایجاد سابقه تحصیلی یازدهم داشته باشی.
2- دقت کن برای تغییر رشته از تجربی به ریاضی، کار سختی در پیش نداری بجز درس گسسته. در سایر دروس دوازدهم (بخش های مخصوص رشته ریاضی درس فیزیک، هندسه دوازدهم و حسابان دوازدهم) کار تو اصلا سخت نیست اما در صورتی که قصد تجربی به انسانی داری، در درس فنون دوازدهم و عربی دوازدهم حتما نیازی داری که دروس پایه دهم و یازدهمش رو خودت یکبار بخونی تا بتونی از دروس دوازدهم انسانی به خوبی سر در بیاری (به خصوص در قسمت اختیارات فنون دوازدهم، حتما نیاز به آشنایی کامل با تقطیع داری) اما در بقیه دروس (تاریخ، جغرافیا، فلسفه دوازدهم، جامعه و...) کار سختی نداری اگه به دروسش علاقه داشته باشی
مرسی
طبق متن دفترچه انتخاب رشته کنکور 1404:
« پذیرفته شدگان رشته‌های با آزمون تمام دوره‌های آموزش رایگان «شامل: دوره‌های روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان تربیت دبیر شهید رجایی» و همچنین پذیرفته شدگان چهار رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی تمامی دوره‌ها، اعم از رایگان و غیر رایگان (روزانه و غیر روزانه) آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، چه در دانشگاه یا مؤسسه محل قبولی خود ثبت نام کنند و چه ثبت نام نکنند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ را نخواهند داشت؛ در صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۶، باید تا قبل از پایان ثبت‌نام آن آزمون، از دانشگاه یا مؤسسه قبولی خود انصراف قطعی دهند

چند توصیه:
1- اگه قصد جدی در این زمینه داری، میتونی امسال اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی دوازدهم در رشته مورد نظر خودت کنی تا در کنکور 1406 صرفا نیاز به ایجاد سابقه تحصیلی یازدهم داشته باشی.
2- دقت کن برای تغییر رشته از تجربی به ریاضی، کار سختی در پیش نداری بجز درس گسسته. در سایر دروس دوازدهم (بخش های مخصوص رشته ریاضی درس فیزیک، هندسه دوازدهم و حسابان دوازدهم) کار تو اصلا سخت نیست اما در صورتی که قصد تجربی به انسانی داری، در درس فنون دوازدهم و عربی دوازدهم حتما نیازی داری که دروس پایه دهم و یازدهمش رو خودت یکبار بخونی تا بتونی از دروس دوازدهم انسانی به خوبی سر در بیاری (به خصوص در قسمت اختیارات فنون دوازدهم، حتما نیاز به آشنایی کامل با تقطیع داری) اما در بقیه دروس (تاریخ، جغرافیا، فلسفه دوازدهم، جامعه و...) کار سختی نداری اگه به دروسش علاقه داشته باشی
مرسیییی
من ۲ سال اولو ریاضی بودم یعنی سابقه ۱۱ دارم ترمیم نمیخواد. سال آخر رفتم تجربی ولی گاهی شک میکنم که سر مسائل مهاجرت و اینها برگردم مهندسی بخونم.

• دابل‌لایک
امتیازات: Dr.Hz
کنکوریای امسال مراقب خودتون باشید
نمیدونم اونایی که مشاور دارن اصلا چجوری در ارتباطن ):

مرسی

مرسیییی
من ۲ سال اولو ریاضی بودم یعنی سابقه ۱۱ دارم ترمیم نمیخواد. سال آخر رفتم تجربی ولی گاهی شک میکنم که سر مسائل مهاجرت و اینها برگردم مهندسی بخونم.
بحث تغییر از پزشکی به مهندسی واقعا ابعاد گسترده‌ای داره. از تغییر شرایط آتی ایران تا این افزایش میل به قوانین سختگیرانه مهاجرتی در کشورهای اروپایی، همه و همه عوامل تاثیر گذاری هستند.

توصیه میکنم تا ترم 3 رو فعلا مشغول رشته پزشکی باش، اجازه بده بیشتر در این فضا باشی اون موقع میتونی تصمیم بهتری بگیری. ضمنا میتونم تو رو اون زمان با دوستانی که این کار رو انجام دادند و پشیمون شدند و در عین حال کسانی که این کار رو کردند و بسیار راضی هستند آشنا کنم که صحبت کنی. اما این تصمیم از ترم اول نگیر

کنکوریای امسال مراقب خودتون باشید
نمیدونم اونایی که مشاور دارن اصلا چجوری در ارتباطن ):
تقریبا با شاگردام از طریق دود در ارتباطم. (نه تماس، نه پیامک کار نمیکنه. حتی پیامرسان داخلی)
البته مشکل اصلیشون ارتباط با من نیست، مشکل خیلی هاشون اینه که دسترسیشون به فیلم‌های آموزشی‌شون قطع شده.

سلام نمی‌دونم دارم زمان مناسبی این سوال رو ‌می‌پرسم یا نه; راستش چندماهه که با این مشکل دارم دست‌و‌پنجه نرم می‌کنم.
من اصلاً درصد شیمی‌م تا یه حدی بالاتر نمی‌ره. برای حل این‌ مشکل چندتا منبع زدم(هر یکی از اون یکی یه‌جورایی سخت‌تر)آزمون زماندار زدم حتی قبل آزمون یه دور مباحث رو هم می‌خوندم ولی درصدم چه زیاد خونده باشم (مثلا چندهفته پیش بود ۱۶ ساعت در کل هفته شیمی خوندم و مجموعا ۳۰۰ تست اما درصدم شد ۵۳.۳) چه نخونده باشم بین ۴۰ ۵۰ ۶۰ متغیره و مشکلم بخاطر یادگیری نیست و فکر کنم بیشتر کمبود زمانه چون برای دفترچه فیزیک وقت زیادی می‌ذارم و تقریبا ۲۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه وقت دارم برای دفترچه شیمی. حالا فیزیک و دفترچه ریاضیات رو اگه یه هفته وقت زیادش براش بذارم اون نتیجه ای که میخوام رو می‌گیرم شاید...
اما برای شیمی نمی‌دونم.وقتی تحلیل میکنم متوجه می‌شم الان...در حال حاضر من..من میتونم این سوال رو حل کنم اما چرا سر جلسه آزمون نمی‌تونم؟و یجورایی وقتی سوال ها ترکیبی میشه نمی‌تونم سریع ارتباط بگیرم و سوال رو رد می‌کنم؟و شاید هم بخاطر استرس سرجلسه ازمونه؟ ممنون می‌شم کمکم کنید و از تجربیات تون بهم بگید:‌‌‌)
من یادمه هادیان فرد می‌گفت یه مهارتی توی شیمی هست که شما باید یاد بگیرید با یه نگاه چند ثانیه‌ای به سوال های آزمون بفهمید که آیا ارزش وقت گذاشتن داره یا نه و اینطوری بتونید اول به سوالای آسون تر و سریع تر برسید. و به نظرم این خودش وقتی یه درصدی رو سکیور کردی بهت اعتماد به نفس می‌ده که بقیه سوالا رو با اعتماد به نفس و آرامش حل کنی و شاید همین که می‌گی تو خونه حل رو بلدی ولی سرجلسه نه به خاطر استرسه باشه.

این وسط منم بپرسم
من خیلی خیلی خیلی توی دفترچهٔ دوم وقت کم میارم. اول شیمی رو جواب می‌دم چون برام آسون‌تره منطقاً، و چون لیترلی همهٔ سوالای شیمی رو بلدم کل تایم دفترچه‌م سر اون می‌ره و فیزیک تقریباً هیچی نمی‌رسم جواب بدم
یهو درصد شیمیم یه چیز فضایی می‌شه و فیزیکم می‌شه ۲۰ درصد 🙏🏻
چیکار باید بکنم واقعاً. هر آزمون بدتر می‌شه
فیزیکمم نشرالگو می‌زنم با این وجود حس می‌کنم تسلط کافی ندارم
ولی منبع دوم فیزیک زدن با توجه به اینکه تجربیم اصلاً کار منطقی‌ایه؟ چون اونقدری وقت ندارم دوتا منبع واسه فیزیک بزنم

این وسط منم بپرسم
من خیلی خیلی خیلی توی دفترچهٔ دوم وقت کم میارم. اول شیمی رو جواب می‌دم چون برام آسون‌تره منطقاً، و چون لیترلی همهٔ سوالای شیمی رو بلدم کل تایم دفترچه‌م سر اون می‌ره و فیزیک تقریباً هیچی نمی‌رسم جواب بدم
ولی منبع دوم فیزیک زدن با توجه به اینکه تجربیم اصلاً کار منطقی‌ایه؟ چون اونقدری وقت ندارم دوتا منبع واسه فیزیک بزنم
ی آزمون اول فیزیک رو بزن بعد برو شیمی ببین نتیجه تغییری می کنه یا نه؟

این وسط منم بپرسم
دفترچه دوم دفترچه کابوسیه حقیقت:((
و اینکه چرا منطقی نباشه؟ در دفاع از فیزیک باید بگم که درسیه که بعد یه مدت تست زدن دیگه میتونی بگی ۹۰ درصد تیپ تستارو دیدی ولی مثلا درباره ریاضی اینا نمیشه این رو گفت واقعا.

Back
بالا