- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 2
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- IUT
- رشته دانشگاه
- EE
نماد AA زرد رنگ که روی جلوپنجره نصب میکنن ، مربوط به چیه ؟ اصلا AA مخفف چیه ؟
تو چجوری عطسه میکنی مردک؟آخه تو اسلامشهر سوار ماشین میشی تا عطسه میکنی تهرانی![]()
اغراق بود ولی جدی فاصله آنچنانی ندارنتو چجوری عطسه میکنی مردک؟
من هر روز دارم سر این مسافت به چیز میرم...
هیچی همینجوری میچسبونن جدیدا مد شده هر پژویی که میبینی از اینا چسبوندننماد AA زرد رنگ که روی جلوپنجره نصب میکنن ، مربوط به چیه ؟ اصلا AA مخفف چیه ؟

بستگی به اون کتابخونه دارهزمان عید کتابخونه ها بازن یا میبندن؟
بسته به نوع کتابخونه(خصوصی ؛ عمومی ، سازمانی ) فرق دارهزمان عید کتابخونه ها بازن یا میبندن؟

کسی که این تاپیک رو زده، فوت کرده!یک سری سوالات هستن که ممکنه از دیدن چیزی برای آدم پیش بیان و چون جای خاصی واسه مطرح کردنشون نیست، از ذهن آدم میرن
مثلا این که خط کشی جاده ها با چه ماشینی انجام میشه؟ یا سرقفلی یعنی چی؟ یا آیا درسته که دم مارمولک سم داره؟ یا به اون بیلبیلک های فلزی سر بند کفش چی میگن؟ و...
خلاصه سوالاتی از این قبیل که آدم نمیدونه از کجا بپرسه و شاید اهمیتی هم نداشته باشن
سوالات تصادفی! توی این تاپیک هم بپرسید هم جواب بدید، شاید خاک بخوره، شاید هم یشه یک مرجع خوب برای کسب اطلاعات تصادفی
وات د اکچوال فا-کسی که این تاپیک رو زده، فوت کرده!
با اینکه هیچ شناختی نداشتم ازشون، ولی خیلی متاثر شدم
روحشون شاد...

سوال منم همیشه بعد از مرگ یک نفر همین بودهوات د اکچوال فا-
رفع اسپم : آیا الان خودآگاهش متوجهش هست که چه تاپیک نابی زده؟
واکنش صادقانه مغزم به هر دفعه که این سوال مطرح میشه : سوال خوبی بود، سوال بعدیسوال منم همیشه بعد از مرگ یک نفر همین بوده
آیا الان میبینه و حس میکنه؟
یعنی ممکنه تو تک تک لحظات عزیزانش، کنارشون باشه؟

از لحاظ زیستی این درسته..مغزمون حاصل وجود ماست؟
اینجوری شاید میشه نگاه ریاضیاتی...یا ما اصلا وجود نداریم (در مقایسه با جهان اطرافمون اصلا چیز غیر ممکنی نیست، درست مثل وقتی که عدد اونقدر کوچیکه که همون صفر در نظرش میگیریم)
من وجود ندارم، به 1984 خوش اومدید!ینجوری شاید میشه نگاه ریاضیاتی...
اره میتونی بگی اصلا وجود نداری!
منظور من یه وجود روحانی بود که بعد وارد مغزمون شده باشه ، نه اینکه نطفه ی ما باعث وجود مغزمون شده.از لحاظ زیستی این درسته..
تا با دیدن پستان گاو ماده تحریک نشیم.چرا عکس روی شیرهای خوردنی گاو نره؟
مگه نر ها شیر دارن؟😪🤣
رفرنس دوغ آبعلی؟اما من هر وقت میخورم احساس میکنم شیرنیست://