Phoenixyeah
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
در یه سطحی توضیح بدین ریاضیام بفهمن
کلمات از بهم پیونستن چند تا حرف به وجود اومدن 🗿کلمات چجوری اختراع شدن
بعضیا میگن مثلا بعضی زبانا و کلمات نوشتاری از یه ریشه بودن ولی خب همون اولین ریشه چجوری ایجاد شده
خب ولی شکل نوشتاری شو چجوری در اوردنکلمات از بهم پیونستن چند تا حرف به وجود اومدن 🗿
واقعا تعریف دیگه ای برا کلمات نیست
ریشه اولشون رو نمیدونم . فک کنم یه سری صدا ها بودن که دست به دست شدن و وقتی خواستن اون مفهوم رو به نوشتار تبدیل کنن شده ریشه
آقا من رشتم ریاضیه دارین عذابم میدینا
خوبه بیام منم نحوه محاسبه کانون آینه های سهمویو بگم؟😂
نگاه کنین توی قلب ی سری سلول هست(سلولای عصبیم همینجورین) داخلش ی غلظتی از یون سدیم پتاسیمه بیرونش هم همینطوردر یه سطحی توضیح بدین ریاضیام بفهمن
کاملا من در اوردیهخب ولی شکل نوشتاری شو چجوری در اوردن
چرا خربزه اسمش خربزست؟ رو چه اساسی؟
حالا باز نمیدونم چقدر درستهخر در زبون ترکی به معنای بزرگ هستش و بزه به معنای خیار و خربزه یعنی خیار بزرگ.
یه روز یه خر با بز ازدواج میکنه بچشون میشه خربزه؟چرا خربزه اسمش خربزست؟ رو چه اساسی؟
یکی از اقوام ، کشاورزی صنعتی انجام میدن ، گفتن تو زمستون به زنبوراشون ، شکر ؟! میدن .پیوند واندروالسی تشکیل میده(یادم رفته بود قرار بود جواب بدم😅🤣)
زنبورا تو زمستون ک گلی نیست از چی تغذیه میکنن؟
تو یه کتابچه راجع به اصطلاحات فارسی میگن با یه داستان اینو رایج کردن(روایت اول)چرا خربزه اسمش خربزست؟ رو چه اساسی؟
زیستبا چی خودم و بکشم که ۲۰ درصد ریاضی امروز و بشوره ببره؟
داوود خدادوستکی اولین بار یه سنگ سفید دیده بعد گفته بزار اینو بندازم تو مثلا قورمه سبزی ببینم چه مزه ای میشه و بعد نمک اختراع شده
یا مثلا یکی گفته بزار این لوبیا را بریزم تو این سبزی ببینم چیچی میشه ( قورمه سبزی)
حبابایی ک میاد سطح ابو بو کن...آیا ماهی ها هم میگوزن؟
V و W هر دوتاشون از U منشا گرفتن، لذا دبل یو. برای اطلاعات بیشتر ویکیپدیای دبلیو را چک کنیدچرا به دبلیو ( W ) نمیگن دبل وی ؟
( البته تو سوئدی میگن دبل وی ولی چرا انگلیسی دبلیوئه ؟ )
دقیقا همینطورهآیا پلاک ماشینا براتون مهمه؟
وقتی یه ماشین میبینید که پلاکش برا یه شهره خوبیه خوشتون میاد ؟
یا من فقط مرض دارم؟