سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در یه سطحی توضیح بدین ریاضیام بفهمن

کلمات چجوری اختراع شدن
بعضیا میگن مثلا بعضی زبانا و کلمات نوشتاری از یه ریشه بودن ولی خب همون اولین ریشه چجوری ایجاد شده
کلمات از بهم پیونستن چند تا حرف به وجود اومدن 🗿
واقعا تعریف دیگه ای برا کلمات نیست

ریشه اولشون رو نمیدونم . فک کنم یه سری صدا ها بودن که دست به دست شدن و وقتی خواستن اون مفهوم رو به نوشتار تبدیل کنن شده ریشه

کلمات از بهم پیونستن چند تا حرف به وجود اومدن 🗿
واقعا تعریف دیگه ای برا کلمات نیست

ریشه اولشون رو نمیدونم . فک کنم یه سری صدا ها بودن که دست به دست شدن و وقتی خواستن اون مفهوم رو به نوشتار تبدیل کنن شده ریشه
خب ولی شکل نوشتاری شو چجوری در اوردن

آقا من رشتم ریاضیه دارین عذابم میدینا
خوبه بیام منم نحوه محاسبه کانون آینه های سهمویو بگم؟😂
در یه سطحی توضیح بدین ریاضیام بفهمن
نگاه کنین توی قلب ی سری سلول هست(سلولای عصبیم همینجورین) داخلش ی غلظتی از یون سدیم پتاسیمه بیرونش هم همینطور
در حالت عادی همه چیر از جایی ک غلیظ تره به جایی میره ک غلظت کمه
بدن از شیب غلظت رو حفظ میکنه همیشه و این جا به جایی یون ها جریان الکتریسیته ایجاد میکنه

خب ولی شکل نوشتاری شو چجوری در اوردن
کاملا من در اوردیه
تو الان میتونی برای خودت ی زبون درست کنی
مثلا زبون مینیون ها خودش ی زبون واحده ک برای هر صدایی ک تولید میکنن ی معادل تو زبان ما وجود داره... میبینی ی ادم بیکار نشسته زبون ساخته برای خودش.. حالا اگه بیکار ترم باشه میشه ی مشت شکل براش درس میکنه..
همین

پیوند واندروالسی تشکیل میده(یادم رفته بود قرار بود جواب بدم😅🤣)

زنبورا تو زمستون ک گلی نیست از چی تغذیه میکنن؟
یکی از اقوام ، کشاورزی صنعتی انجام میدن ، گفتن تو زمستون به زنبوراشون ، شکر ؟! میدن .

ویرایش : الان در اینترنت جستجو کردم ، نوشته بود از عسلی که خودشون ساخته اند استفاده میکنن

چرا خربزه اسمش خربزست؟ رو چه اساسی؟
تو یه کتابچه راجع به اصطلاحات فارسی میگن با یه داستان اینو رایج کردن(روایت اول)

که انگار یه نجار پس از داستانای طولانی یه چندتا تخم و دونه به دست میاره که خودش ندیده. تقدیم میکنه به پادشاه انوشیروان. اونا هم میکارنش. بعد دو نوع میوه که یکیش خربزه و یکیش هندونه بوده درمیان.
خربزه هه رو میدن یک خر و بز لاغر بخورن. میبینن اونا چاق میشن اسمش _> خربزه
هندونه رو میدن یه گدای هندی،جون میگیره اسمش -> هندونه

البته از نظر اتیمولوژیستی و علمی(ریشه کلمات) میگن که :«در نام این میوه خوشمزه نه خر اشاره به آن حیوان درازگوش دارد و نه بزه به آن حیوان چموش!خربزه که در زبان فارسی میانه به صورت خربوچک/خربوژکتلفظ می شده،در واقع متشکل از دو واژه پارسی است: خر (به معنای بزرگ،مثل خرمهره یا خرمگس)و بوچینه(چیدنی بودار:به خیار هم گفته می شده).بنابراین خربزه یعنی خیار بزرگ،یا میوه ی خوشبوی بزرگ.این واژه به صورت قارپوز یا قرپوزه به ترکی رفته (به معنی هندوانه) و از طریق زبان تاتاری به روسی قدیم(اسلاو) راه یافته است».

کی اولین بار یه سنگ سفید دیده بعد گفته بزار اینو بندازم تو مثلا قورمه سبزی ببینم چه مزه ای میشه و بعد نمک اختراع شده
یا مثلا یکی گفته بزار این لوبیا را بریزم تو این سبزی ببینم چی‌چی میشه ( قورمه سبزی)

کی اولین بار یه سنگ سفید دیده بعد گفته بزار اینو بندازم تو مثلا قورمه سبزی ببینم چه مزه ای میشه و بعد نمک اختراع شده
یا مثلا یکی گفته بزار این لوبیا را بریزم تو این سبزی ببینم چی‌چی میشه ( قورمه سبزی)
داوود خدادوست
screenshot_20230616-195449_chrome_70en.jpg

چرا به دبلیو ( W ) نمیگن دبل وی ؟
( البته تو سوئدی میگن دبل وی ولی چرا انگلیسی دبلیوئه ؟ )

آیا پلاک ماشینا براتون مهمه؟ :))
وقتی یه ماشین میبینید که پلاکش برا یه شهره خوبیه خوشتون میاد ؟ :))
یا من فقط مرض دارم؟

چرا به دبلیو ( W ) نمیگن دبل وی ؟
( البته تو سوئدی میگن دبل وی ولی چرا انگلیسی دبلیوئه ؟ )
V و W هر دوتاشون از U منشا گرفتن، لذا دبل یو. برای اطلاعات بیشتر ویکی‌پدیای دبلیو را چک کنید :-"

آیا پلاک ماشینا براتون مهمه؟ :))
وقتی یه ماشین میبینید که پلاکش برا یه شهره خوبیه خوشتون میاد ؟ :))
یا من فقط مرض دارم؟
دقیقا همینطوره =))
من هر وقت تو مشهد نمره تهران میبینم یک عشقی میکنم طرف تهرونیه !
بعد تو تهران نمره 12 میبینم کیف میکنم طرف همشهریه ;))

Back
بالا