• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Horrible Ghost
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره بش افتخار میکنم، احتمالا هرجای دیگه ای هم بودم یه دلیلی پیدا میکردم به اونجا افتخار کنم. آدمیزاد دوست داره بخشی از چیزی باشه. با نود میلیون آدم شریک میشی وقتی ایرانی هستی و این برای من موضوع شیرینیه.
اما فراتر از این اگر بخواد بره، میره برام تو زمینه ی برتری جویی و رقابت طلبی که خب میونه ای باشون ندارم.

به نظر من برای جواب دادن به این پرسش اول باید مفهوم "ایرانی بودن" رو تعریف کنیم چون خیلی افراد ایرانی بودن رو با "خودم بودن" اشتباه میگیرن.

بنظر من افتخار به چیزی که نقشی توی اون نداشتیم معنی نداره. شاید شکل بهتر سوال این باشه که آیا وقتی شده که از ایرانی بودنتون شرمگین شده باشید؟ چون این شکلی بیشتر میشه در مورد احساسات حرف زد نه صرفا تعصب.
باهاتون موافقم افتخار معنی نداره ولی چرا باید چیزی که بازم توش نقشی نداشتیم شرمگین بشیم؟چرا خجالت بکشیم؟ خب یه چیز اکتسابی نیست
توی چند صفحه اول خوندم که یه سریها گفتن افتخار میکنم ولی مشکل از مردممون هست فلان و... خب مردم از ایران حساب نمیشن جدا هستن مگه؟
همونطور که رها گفت باید اول تعریف کنیم ایرانی بودن یعنی چی
بیشتر چیزی که الان میگن افتخار میکنیم یا گذشته اش هست یا یه تصور ذهنی که ازش ساخته شده ایران مگر فقط تاریخش هست؟
هرکسی یه حسی به جایی که به دنیا اومده داره و بنظرم این حس میتونه تغییر بکنه در طول زمان

بله
مهم هم نیست کشور ایرانه یا نه
کلا هر ادمی برای اینکه جامعه موفقی بسازه باید با علاقه تو کشورش زندگی کنه

Back
بالا