mehrad :|
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- حلی ۲ / سلام ایرانزمین / انرژی
- شهر
- تِران
خیلی وقتا شده یک سری افراد توی دوره های المپیاد ظاهر میشن که به قول معروف «خیلی خُوف و خفن» هستن.
مثال میزنم :
برای المپیاد کامپیوتر خیلی بودن ولی یکیشون که خیلی هم معروفه : استاد بزرگ حامد ولیزاده هست که سال دوم دبیرستان طلای کشوری المپیاد و سال سوم هم طلای جهانی المپیاد کامپیوتر رو گرفت.
برای المپیاد ریاضی : خانوم تینا ترکمان ، آقای الک بدرویا (جفتشون نقره کامپیوتر دارن و طلای ریاضی)
شاید بعضی از ما ها توی طول المپیاد خوندنمون یک سری از افراد رو الگو قرار بدیم برای خودمون و مثل اونا باشیم [توی بحث المپیاد]
و بعضی از ما ها خودمون رو الگو قرار دادیم برای المپیاد خوندن و دوست داریم که خودمون اسطوره باشیم و الگو دیگران.
و بعضی از ما ها هم فعلا [در حال حاظر] تا قبل از اینکه مدالی بگیریم یا چیزی ، یک نفر رو الگو قرار دادیم و مثل اون رفتار میکنیم و دوس داریم که در آینده الگو دیگران باشیم.
حاضرم شرط ببندم ۹۹٪ افراد جزو دسته سوم هستن.
شما جزو کدوم دسته هستین ؟!
~~ اگر کسی رو الگو قرار دادین ، اسم فرد رو همراه با مدالی که داره (کشوری یا جهانی) بگید + رشتتون رو فراموش نکنید.
شروع کنید. من هم خودم هم بعد از چند تا نظر میگم.
موفقتر باشین.

مثال میزنم :
برای المپیاد کامپیوتر خیلی بودن ولی یکیشون که خیلی هم معروفه : استاد بزرگ حامد ولیزاده هست که سال دوم دبیرستان طلای کشوری المپیاد و سال سوم هم طلای جهانی المپیاد کامپیوتر رو گرفت.
برای المپیاد ریاضی : خانوم تینا ترکمان ، آقای الک بدرویا (جفتشون نقره کامپیوتر دارن و طلای ریاضی)
شاید بعضی از ما ها توی طول المپیاد خوندنمون یک سری از افراد رو الگو قرار بدیم برای خودمون و مثل اونا باشیم [توی بحث المپیاد]
و بعضی از ما ها خودمون رو الگو قرار دادیم برای المپیاد خوندن و دوست داریم که خودمون اسطوره باشیم و الگو دیگران.
و بعضی از ما ها هم فعلا [در حال حاظر] تا قبل از اینکه مدالی بگیریم یا چیزی ، یک نفر رو الگو قرار دادیم و مثل اون رفتار میکنیم و دوس داریم که در آینده الگو دیگران باشیم.
حاضرم شرط ببندم ۹۹٪ افراد جزو دسته سوم هستن.
شما جزو کدوم دسته هستین ؟!
~~ اگر کسی رو الگو قرار دادین ، اسم فرد رو همراه با مدالی که داره (کشوری یا جهانی) بگید + رشتتون رو فراموش نکنید.
شروع کنید. من هم خودم هم بعد از چند تا نظر میگم.
موفقتر باشین.

المپیاد میخونم فقد ایشون رُ در حد اسطوره تصور میکُنم.
 المپیاد میخونم فقد ایشون رُ در حد اسطوره تصور میکُنم. 

روش تدریسشونم فوق العاده است.
روش تدریسشونم فوق العاده است. 

!)نمره کم اوردن...حالا هم ک سومم,هرزگاهی ک سر کلاسشون میشینم,شگفت زده میشم :)
!)نمره کم اوردن...حالا هم ک سومم,هرزگاهی ک سر کلاسشون میشینم,شگفت زده میشم :)