- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
آدم نباید خیلی روی چیزی تاکید کنه وگرنه برعکسش پیش میاد 😀😀😀پس هر جا بزنید فقط تبریز نزنید چی شد؟!
آدم نباید خیلی روی چیزی تاکید کنه وگرنه برعکسش پیش میاد 😀😀😀پس هر جا بزنید فقط تبریز نزنید چی شد؟!
آخ آخآدم نباید خیلی روی چیزی تاکید کنه وگرنه برعکسش پیش میاد 😀😀😀

آدم نباید خیلی روی چیزی تاکید کنه وگرنه برعکسش پیش میاد 😀😀😀
دکتر مشخصه بد در دام تبریزی ها گرفتار شدین ....
خداروشکر توصیه تون توی انتخاب رشته کنکوریای اینجا تاثیر گذاره ملکه ذهنمون شده ... شما هم تاکید نکنید بچه های دیگه تاکید میکنن تبریز نزنین 
من از ۱۰ ام هستم تبریز👩🦯ای بابا فقط یک نفر؟
پونزدهم اینا
از روز دوم سوم جنگ تبریزمدکتر مشخصه بد در دام تبریزی ها گرفتار شدین ....![]()

عه ایول گفتی. اون یکی شعبه دوناتیم رفتم خرید کردم اصلا وایب خوبی نداشت. شعبه ولیعصر رو ندیدم ولی.من از ۱۰ ام هستم تبریز👩🦯
مطهری برا فضای کاری که پرسیده بودی، دوناتیم توی ولیعصر خوبه(مخصوصا اون میز بزرگ تَهی)
هم دلبازه، هم اینروزا خلوته
@Admin2

یدونه فلکه دانشگاه هست کیو کیو.از روز دوم سوم جنگ تبریزم
عه ایول گفتی. اون یکی شعبه دوناتیم رفتم خرید کردم اصلا وایب خوبی نداشت. شعبه ولیعصر رو ندیدم ولی.
در کل درک نمیکنم چطور تبریز فضای کار اشتراکی نداره. تهران کلیییی داره. تبریز یه دونه هم درست حسابیشو نداره.
اونو دیدم. اون کافه هست نه فضای کار اشتراکی. حالا درسته توش میشه کار کرد ولی ظاهر این دو تا باهم فرق اساسی دارهیدونه فلکه دانشگاه هست کیو کیو.
اونو رفتین؟
دکتر ظاهرا صداهای امشب کار خودشونو کردنا:)تا مجبور به فرار از تبریز نشدیم جمع شید چند نفر بشیم دورهمی بذاریم حداقل.
اگه تایمش قبل زمان برگشت من باشه میامتا مجبور به فرار از تبریز نشدیم جمع شید چند نفر بشیم دورهمی بذاریم حداقل.
آره بابا معلوم نیست چقدر زنده ایمدکتر ظاهرا صداهای امشب کار خودشونو کردنا:)
خب زمان برگشتت رو باید بگی بدونیم.اگه تایمش قبل زمان برگشت من باشه میام
احتمالا تا ۱۴ ام هستمخب زمان برگشتت رو باید بگی بدونیم.