hos-killer
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی1
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
سلام کسی که شهید مدنی باشه داریم اینجا؟

میشه پایه دقیق مرحوم رو بگی؟پاسخ : سمپادی های تبريز
یکی از سمپادیای مدنی از بینمون رفت !
کسی هست که دلیلشو بدونه ؟
:/تسلیت
کیو کیو ، روبروی سر در اصلی دانشگاه تبریزفضای کار اشتراکی که این روزها تو تبریز باز باشه و جای نسبتا امنی هم باشه داریم؟
سلامفضای کار اشتراکی که این روزها تو تبریز باز باشه و جای نسبتا امنی هم باشه داریم؟
کیو کیو ، روبروی سر در اصلی دانشگاه تبریز
همون اسماونی که شما میگید قوشاقاف نیست؟ یا عوض شده؟ اونو رفتم ولی کیو کیو نشنیدم.
خیلی شلوغهکیو کیو ، روبروی سر در اصلی دانشگاه تبریز
کیوکیو فک کنم منظورشون همونیه که داخل پاساژ جواهره همونی که شبیه پله و متروکه موندهاونی که شما میگید قوشاقاف نیست؟ یا عوض شده؟ اونو رفتم ولی کیو کیو نشنیدم.
آره دیر رفتنی جا پیدا نمیشه ولی طبقه بالاش آرومهخیلی شلوغه
محیطشم چندان جالب نیس
داخل کوچه مقصودیه ام یکی هست اسمش یادم نیس،اما وقتی وارد کوچه بشین متوجهش میشین که فضا کار اشتراکیه،یه فضا با تم سیاههآهان QQ در واقع مخفف همون QoushaQaf میشه. اینو رفتم. این در عمل کافه هستش. شبیه لمیز تهران.
جای دیگه نمیشناسید؟ که رسما فضای اشتراکی باشه.
کتاب کاف خییلی سر و صداش زیاده معلوم نیست اومدی کتاب بخونی درس بخونی یا حرف بزنی : (داخل کوچه مقصودیه ام یکی هست اسمش یادم نیس،اما وقتی وارد کوچه بشین متوجهش میشین که فضا کار اشتراکیه،یه فضا با تم سیاهه
فقط اینکه فضاش کوچیکتره و محدودیت اسموک نداره ممکنه سردرد شین اگر مدت طولانی بمونین اونم باز بخودتون بستگی داره.
فک کنم تو ابرسانم یه کتاب فروشی هس اسمش کاف عه اگر اشتباه نکنم بالای اونم فضای کار داره البته بابت اینکه دقیقا این کتاب فروشیه مطمئن نیستم اینو
اینو من رفتم. تنها مشکلش اینه که فضاش کوچیکه و محدود. باید زود رفت تا جا گرفت. پایینش کتابفروشیه و بالاش فضای کار. راجب امنیتش نمیدونم الان با این وضعیت جای مناسبی باشه یا نه، ولی من دوستش داشتم محیط خوبی داره.فک کنم تو ابرسانم یه کتاب فروشی هس اسمش کاف عه اگر اشتباه نکنم بالای اونم فضای کار داره البته بابت اینکه دقیقا این کتاب فروشیه مطمئن نیستم اینو
کاف بود دیگه اسمش؟اینو من رفتم. تنها مشکلش اینه که فضاش خیلی کوچیکه و محدود. باید خیلی زود رفت تا جا گرفت. پایینش کتابفروشیه و بالاش فضای کار. راجب امنیتش نمیدونم الان با این وضعیت جای مناسبی باشه یا نه، ولی من دوست داشتم محیط خوبی داره.
آره. همون نزدیکی دبیرستان علوی رو میگی دیگه؟کاف بود دیگه اسمش؟
به اون دبیرستان دقت نکردم راستشآره. همون نزدیکی دبیرستان علوی رو میگی دیگه؟