• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تبريز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام کسی که شهید مدنی باشه داریم اینجا؟

پاسخ : سمپادی های تبريز

یکی از سمپادیای مدنی از بینمون رفت ! :(
کسی هست که دلیلشو بدونه ؟
:/تسلیت
میشه پایه دقیق مرحوم رو بگی؟
علی یوسفی هم سال قبلش فوت کرده بوده،پایه اونم میشه کسی بگه؟

جالبه منم یه سمپادی تبریز ولی ینفر آشنا نمیبینم :shrugging: ماشالله همه هم قبلا فارغ التحصیل شدن فقط ماییم درحال مطالعه :satistied: :laughing: کسی از ناحیه 3 اینجا هست ؟ علامه امینیو میگم : \

کسی هست که دندان تبریز بخونه؟!
ورودی ۱۴۰۰ ترجیحا یا با ۱۴۰۰ای ها لینک باشه

هنوزم کسی هست که از فرزانگان تبریز کنکور قبول شده باشه؟ اینطور که معلومه برای سالهای پیش بودن همه
دنبال یه راهنما هستم.

فضای کار اشتراکی که این روزها تو تبریز باز باشه و‌ جای نسبتا امنی هم باشه داریم؟
سلام
من تو تبریز کیوکیو رفتم، فضای کار اشتراکیه اما ممکنه یه مقدار شلوغ باشه،ینی اکثرا شلوغه
فضاش باحاله فقط اینکه فری اسموک نیس فضای داخلش
به لحاظ امنیت نمیدونم الان چطوری باشه تو این وضعیت
فلکه دانشگاه،روبروی درب اصلی دانشگاه،پاساژ جواهر

اونی که شما میگید قوشاقاف نیست؟ یا عوض شده؟ اونو رفتم ولی کیو کیو نشنیدم.
همون اسم

کافه تروث هم بود یدونه کافه بالای سینما بهمن بود فقط ساعت های میتونستید استفاده کنید
یکی دیگه هم ویژه اشتراکی زده بودن این فعلا یادم نیست

کیو کیو ، روبروی سر در اصلی دانشگاه تبریز
خیلی شلوغه
محیطشم چندان جالب نیس

اونی که شما میگید قوشاقاف نیست؟ یا عوض شده؟ اونو رفتم ولی کیو کیو نشنیدم.
کیو‌کیو فک کنم منظورشون همونیه که داخل پاساژ جواهره همونی که شبیه پله و متروکه مونده

آهان QQ در واقع مخفف همون QoushaQaf میشه. اینو رفتم. این در عمل کافه هستش. شبیه لمیز تهران.

جای دیگه نمیشناسید؟ که رسما فضای اشتراکی باشه.

آهان QQ در واقع مخفف همون QoushaQaf میشه. اینو رفتم. این در عمل کافه هستش. شبیه لمیز تهران.

جای دیگه نمیشناسید؟ که رسما فضای اشتراکی باشه.
داخل کوچه مقصودیه ام یکی هست اسمش یادم نیس،اما وقتی وارد کوچه بشین متوجهش میشین که فضا کار اشتراکیه،یه فضا با تم سیاهه
فقط اینکه فضاش کوچیکتره و محدودیت اسموک نداره ممکنه سردرد شین اگر مدت طولانی بمونین اونم باز بخودتون بستگی داره.
فک کنم تو ابرسانم یه کتاب فروشی هس اسمش کاف عه اگر اشتباه نکنم بالای اونم فضای کار داره البته بابت اینکه دقیقا این کتاب فروشیه مطمئن نیستم اینو

داخل کوچه مقصودیه ام یکی هست اسمش یادم نیس،اما وقتی وارد کوچه بشین متوجهش میشین که فضا کار اشتراکیه،یه فضا با تم سیاهه
فقط اینکه فضاش کوچیکتره و محدودیت اسموک نداره ممکنه سردرد شین اگر مدت طولانی بمونین اونم باز بخودتون بستگی داره.
فک کنم تو ابرسانم یه کتاب فروشی هس اسمش کاف عه اگر اشتباه نکنم بالای اونم فضای کار داره البته بابت اینکه دقیقا این کتاب فروشیه مطمئن نیستم اینو
کتاب کاف خییلی سر و صداش زیاده معلوم نیست اومدی کتاب بخونی درس بخونی یا حرف بزنی : (

• لایک
امتیازات: Cooly
اینو من رفتم. تنها مشکلش اینه که فضاش کوچیکه و محدود. باید زود رفت تا جا گرفت. پایینش کتابفروشیه و بالاش فضای کار. راجب امنیتش نمیدونم الان با این وضعیت جای مناسبی باشه یا نه، ولی من دوستش داشتم محیط خوبی داره.

اینو من رفتم. تنها مشکلش اینه که فضاش خیلی کوچیکه و محدود. باید خیلی زود رفت تا جا گرفت. پایینش کتابفروشیه و بالاش فضای کار. راجب امنیتش نمیدونم الان با این وضعیت جای مناسبی باشه یا نه، ولی من دوست داشتم محیط خوبی داره.
کاف بود دیگه اسمش؟

Back
بالا