• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های تبريز

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آدم نباید خیلی روی چیزی تاکید کنه وگرنه برعکسش پیش میاد 😀😀😀
:)) دکتر مشخصه بد در دام تبریزی ها گرفتار شدین ....:)) خداروشکر توصیه تون توی انتخاب رشته کنکوریای اینجا تاثیر گذاره ملکه ذهنمون شده ... شما هم تاکید نکنید بچه های دیگه تاکید میکنن تبریز نزنین :))

ای بابا فقط یک نفر؟

پونزدهم اینا
من از ۱۰ ام هستم تبریز👩‍🦯

مطهری برا فضای کاری که پرسیده بودی، دوناتیم توی ولیعصر خوبه(مخصوصا اون میز بزرگ تَهی)
هم دلبازه، هم اینروزا خلوته
@Admin2

دکتر مشخصه بد در دام تبریزی ها گرفتار شدین ....:))
از روز دوم سوم جنگ تبریزم :))

من از ۱۰ ام هستم تبریز👩‍🦯

مطهری برا فضای کاری که پرسیده بودی، دوناتیم توی ولیعصر خوبه(مخصوصا اون میز بزرگ تَهی)
هم دلبازه، هم اینروزا خلوته
@Admin2
عه ایول گفتی. اون یکی شعبه دوناتیم رفتم خرید کردم اصلا وایب خوبی نداشت. شعبه ولیعصر رو ندیدم ولی.

در کل درک نمیکنم چطور تبریز فضای کار اشتراکی نداره. تهران کلیییی داره. تبریز یه دونه هم درست حسابیشو نداره.

از روز دوم سوم جنگ تبریزم :))

عه ایول گفتی. اون یکی شعبه دوناتیم رفتم خرید کردم اصلا وایب خوبی نداشت. شعبه ولیعصر رو ندیدم ولی.

در کل درک نمیکنم چطور تبریز فضای کار اشتراکی نداره. تهران کلیییی داره. تبریز یه دونه هم درست حسابیشو نداره.
یدونه فلکه دانشگاه هست کیو کیو.
اونو رفتین؟

یدونه فلکه دانشگاه هست کیو کیو.
اونو رفتین؟
اونو دیدم. اون کافه هست نه فضای کار اشتراکی. حالا درسته توش میشه کار کرد ولی ظاهر این دو تا باهم فرق اساسی داره

تا مجبور به فرار از تبریز نشدیم جمع شید چند نفر بشیم دورهمی بذاریم حداقل.
دکتر ظاهرا صداهای امشب کار خودشونو کردنا:‌)

کاش سال کنکورم‌ نبود منکه با کله میومدم واقعا

رفتم اولین پستای این تاپیکو خوندم. برام جالبه که از اون موقع تا الان هر کدوم از دبیرایی که اسمشون برده شده هنوزم هستن و عوض نشدن، یا تو مدرسه خودمون یا آموزشگاها. آقای پرنیان، سلامی، خادم، ولایی و ...

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Cooly
به معلما و بقیه زیاد اشاره شده توی پستا خواستم منم به یه نفر دیگه از مدرسه‌مون اشاره کنم، با سابقه ترین فرد مدنی، کسی که از روزی که خشت اول اون مدرسه رو گذاشتن تا به امروز اونجا بوده و هر دوره‌ای از بچه های مدرسه باهاش خاطره دارن. مجید آقا. بابای مدرسه. قطعا به هر کسی که تو مدرسه ما خونده از آقا مجید بگی می‌شناستش و لبخند میاد رو لبش. یه مرد زحمتکش و خونگرم و شوخ‌طبع که باعث شده هیچ وقت خنده از رو لب بچه‌ها پاک نشه :)

Back
بالا