moreda
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- ریاضی
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- کامپیوتر نرم افزار
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
من که ندیدم جایی ممنوع باشه(همین چند وقت پیش با بچه ها رفتیم چیتگر و هیچ مشکلی ندیدیم)
بعد به نظرم انقدر بحث جدی ای نیست و هر انسانی حق دوچرخه سواری داره
در حدی که برای اسب سواری حرفه ای یک برگه هم صادر میکنن که در آینده مشکلی پیش نیاد
و عده ای با استفاده از همین یه واقعیت هایی رو پنهان میکنن
ولی کلا به نظرم هرکس مسئول کار خودشه اگه یه چنین اتفاقی افتاد به خودش مربوطه
من که ندیدم جایی ممنوع باشه(همین چند وقت پیش با بچه ها رفتیم چیتگر و هیچ مشکلی ندیدیم)
بعد به نظرم انقدر بحث جدی ای نیست و هر انسانی حق دوچرخه سواری داره
درباره اکثر این چیزایی که گفتید و مدت طولانی و اینا نمی دونم ولی در باره آخرین گزاره لزوما درست نیسبه نقل از geranom :ببخشید اما در همچین بحثی بهتره یکم واضح تر حرف بزنید
البته من فکر میکنم بدونم منظور شما از رد شده چیه!! که اولاً هیچ جا رد نشده!!!
بلکه گفتند مضرراتی داره ، اون هم ساعت های طولانی مدت!
البته این مضرات برای آقایون و خانوم ها بوده! :)
همونطور که میبینیم آسیب هم برای دختران هست و هم برای پسران
البته یک دلیل مضحک به ظاهر علمی دیگر هم آوردن که واقعاً به شعور انسان توهین میکنه که به صورت زیر هست :
و حالا بخونید راجع به بیماری جیپ سواران
البته چیز دیگری هم که مطرح هست پرده بکارت هست که میگن ممکنه موجب آسیب به بکارت یک دختر بشه
حالا 2 تا بحث مطرح هست :
1-آیا پرده بکارت دارای کارکرد خاصی در بدن میباشد و آسیب رسیدن به اون موجب نقص میشه؟
خیر، تاکنون رابطه ای مسقیمی بین وجود پرده بکارت و هدف تطبیقی آن در روند تکاملی انسان پیدا نگردیده است!
2- آیا پریدن از بلندی یا ورزش سنگین باعث پاره شدن پرده بکارت میشود؟
خیر معمولاً انجام حرکات بدنی شدید ، پریدن ، اسب سواری و ... منجر به پارگی پرده بکارت نمیگردد و تنها وارد کردن شئ خارجی در بدن است که امکان پارگی را بوجود میاورد
× میدونم که این پست کمی غیر متعارف بود! اما میخواستم بگم برای این نوع احکام ، دلیل علمی نتراشید لطفاً
در حدی که برای اسب سواری حرفه ای یک برگه هم صادر میکنن که در آینده مشکلی پیش نیاد
و عده ای با استفاده از همین یه واقعیت هایی رو پنهان میکنن
ولی کلا به نظرم هرکس مسئول کار خودشه اگه یه چنین اتفاقی افتاد به خودش مربوطه

[/nb]