• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هدایای خلاقانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.gh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

dr.gh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
اگر تا بحال هدیه ای به کسی دادید که میدونید خلاقانه است (یعنی خودتون درست کرده باشید) یا ایده ای دارید ، اینجا بنویسید اگر عکس هم باشه که چه بهتر.

پاسخ : هدایای خلاقانه

ایده‌ی خوبیه.
حتما همه اون ایده‌ی معروف «بسته‌ی کادو» رو می‌شناسید. شخص جعبه رو باز می‌کنه، می‌بینه عه! یه جعبه‌ی دیگه. همین‌طور الی آخر تا وقتی که به یه جعبه‌ی کوچیک می‌رسه. اون ایده‌ی معروف «جعبه‌درجعبه».
شما چه ایده‌هایی دارید؟ بسته‌بندی خلّاقانه، کادوی‌ خلّاقانه، نحوه‌ی کادو دادن به‌شکل خلّاقانه و... .

من برا دوستای صمیمیم(مخصوصا بغل دستیام)اصولا به جز کادو میام تمام مکالمه های تو کلاسمونو( :-" )که دارم یا همینجوری اینور اونور لحظاتو توصیف کردیمو تاریخ زدیمو یا کپی میکنم یا اگر حال نداشتم همینجوری کاغذارو نصف میکنم :-" نصفشو میدم بهش !بعد اصن اینا خیلی عالی میشن!کلی میشه بهشون خندید!

خب من یه بار یه همچین کاری کردم که عکس طرف رو داشتم، پپرینت گرفتم، یه قاب عکس خریدم گذاشتم توش و بهش هدیه دادم!
و کار دیگه که امسال واسه تولد شیرین کردیم این بود که، شیرین مسافرت بود، بعد من یه کاغذ بردم مدرسه همه روش واسش تبریک تنوشتیم و ... بعد گذاشتم نتو پاکت نامه، روش نوشتم برسد به دست شیرین و آدرس کلاسمون رو واسه مبدا نوشتم و آدرس خونه ی شیرین رو تو مقصد، بعد انداختم تو خونشون. وقتی از مسافرت اومد دید و احتمالا ذوق کرد :-"
البته اگه پستش میکردم جالب تر بود ولی خب امکانات کم بود :دی :-"

من میگم برای اینکه طرق سوپرایز بشه، کادو رو بزاریم تو یه جعبه ای که شکل عجیبی داره... مث هرم یا هر چیز دیگه :-"
بعد دور تا دور جعبه رو با روزنامه مث کاغذ کادو بپوشونید.... >)
اصن طرف ازکنجکاوی میمیره ... :-"

چند روز پیش متوجه شدم یکی از دوستان خیارشور دوست میدارد (تازه باهاش اشنا شدم)
میخوام روز تولدش خیارشور بهش کادو بده ... ;D
بسته بندیش هم یه کاریش میکنم دیگه

من اینو بگم شاید براتون جالب باشه!
ما میخوستیم واسه دوستمون یه کادوی خلاقانه بگیریم ، بعد گفتیم یه کم سرِ کارش بذاریم ;D :-"
یه بسته آدامس ـو خیلی شیک و مجلسی گذاشتیم توی جعبه ی کادویی و خیلی رلکس دادیم بهش ;;)
وقتی بازش کرد ، آدامس رو دید قیافه ـش واقعا دیدنی بود :)) ولی سعی کرد خودشُ کنترل کنه :-"
هیچی دیگه!واسه ی سرِکار گذاشتنِ بقیه ، این ایده ی خوبیه ;;) ;D
فقط کادوی اصلی رو بعد بش بدین که بنده ی خدا از حال نره ... :-"

يه مغازه هست كه توش پره نقاشيو چيزاي سفاليه خوشگلو كلي روسكه ناز و... ست. بعد كلا" همه چيزايي كه ميفروشه رو دست ساز چند تا هنرمند درست كردن 8-^.
بعد من واسه تولد داداشم ، ي جعبه ي كادوي قشنگ گرفتم. پولي كه ميخواستم بهش بدم رو داخل جعبه ، تا شده گذاشتم .
بعد ي جاكليدي كه تقريبا ميشه گفت عروسك بود نه جامدادي :-" رو با يه قاب عكس مغناطيسي كه روش نوشته بود pizza (داداشم پيتزا دوس داره ;)) ) رو دوتايي روي پول گذاشتم تا ديده نشه.
بعد كه كادو رو دادم فكر ميكرد هديه فقط جاكليدي (عروسك شيطون بود >) ) و قاب عكسه. اما وقتي از جعبه درآورد ديد پول هم هست ;)) داخل جعبه هم پر از پوشالاي رنگي بود 8-^

من ی دفعه تولده نزدیک ترین دوسدمو یادم رفت وقتی رسیدم مدرسه یادم اومد خیلی شیک و مجرسی ی جعبه بزرگ درست کردم ی ویفر موزیو گذاشتم توش وقتی بازش کرد حالتش دیدنی بود‏!‏‏(‏ویفررو زنگ تفریح خودم خوردم‏)‏
ی دفعه هم واسه تولده پسر خالم که بیست وسه سالشه ی پستونک خریدم گذاشتم تو ی جعبه خیلی گنده‏!‏

ابتدایی بودم
واسه یکی از دوستام یه تابلوی نقاشی با رنگ روغن بهش هدیه دادم تا همیشه هنرم یادش باشه
الآنشم که مامان و باباش منو میبینن میگن این همون دخترس که اون تابلو رو به دخترمون داده
منم این حالتی میشم :-[ :)

Back
بالا