• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روابط اجتماعی تون بالاس؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع نایت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر خودتون روابط اجتماعى خوبى دارين؟

• رای‌دهندگان
    158
پاسخ : بیایین کمی اجتماعی بشیم

به نقل از وکیل آینده! :
چیُ توضیح بدم؟
65.gif
------>فات

اینکه چه مواقعی نیاز به مقدمه چینی هست
ببین شما مجله کتاب یا هرچیزیُ میخونی بدون مقدمه نیست درسته؟پس مقدمه یکی از اصولی ترین کارهایی هست که باید تو معاشرت هامون بلد باشیم.و اینکه خب مقدمه ها متفاوتند.شما اگه میخوای با یک نفر سر یک موضوع سیاسی بحث کنی و عقاید طرف رُ بپرسی باید اول چنتا سوال بپرسی "فلان موضوعُ فهمیدی؟"،"سیاست چیز جالبیه"،"من نسبت به موضوعات سیاسی چنین نظری دارم" و بعد شروع کنی و نظرای اونم در مورد نظرای خودت بخوای.بعد وارد اون موضوعی که میخواستی دربارش بحث کنی بشی.ولی حالا مثلن تو میخوای با یک دوست صمیمیت درد و دل کن و ناراحتیتُ بگی.خب من همیشه همون اول مکالمه خیلی گرم میگیرم و سعی میکنم به یادش بیارم که دوستیم.که صمیمی ترین دوستمه و یه سری مسائلُ تا حالا فقط به اون گفتم.یا اینکه بهش میگم "چقد آدم موقع درد و دل کردن با تو راحته"،"چقد خوبه که میشه با تو حرف بزنم"،"میدونی چند روزِ دنبالم که با یک نفر بافهم حرف بزنم" و خیلی چیزای دیگه.بعد شروع کنی و بگی فلان مشکلُ دارم.تا اون هم باهت همدردی بکنه و راهنماییت بکنه.

• لایک
امتیازات: fteh

چون دیدم حالت بحثه حال نداشتم می شه یکی بگه اولین مشخصه ی اجتماعی بودن چیه؟
می خوام بدونم و روی خودم کار کنم. من اصن اجتماعی نیستم و این خیلی بده

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
چون دیدم حالت بحثه حال نداشتم می شه یکی بگه اولین مشخصه ی اجتماعی بودن چیه؟
می خوام بدونم و روی خودم کار کنم. من اصن اجتماعی نیستم و این خیلی بده
ببین اینجوری نیست که بگی یک مشخصه خاصی داره.اما برای مثال میتونم بگم همین که شما بتونید راحت سر بحثُ با یک نفر باز کنید و یا راحت بتونید دوست پیدا کنید تو یک محیط غریب میتونه از مشخصات اجتماعی بودن باشه.برای مثال همین که شما بتونید حرف بزنید با آدم های جدید و اونایی که نمیشناختینشون و ... .من اینجوری میبینم باز نیلوفر مگه بیاد روانشناسانه و براساس مطالعات علمیش توضیح بده.

پاسخ : روابط اجتماعی تون بالاس؟!

به نظر شما كسايى كه روابط اجتماعى خوبى ندارن مى‌تونن اون رو تقويت كنن يا مسئله‌اى ِ كه تغيير دادنش ممكن نيست؟ اگه مى‌شه چه‌طور؟ اگه خودتون تجربه‌اى در اين مورد داريد ممنون مى‌شم بگين.

ببينيد من اصلا سمت كسي نميرم كه باش صحبت كنم (نه كه از قصد واقعا نميتونم...)

اما اگه يه نفر بياد سمت من بگه سلام ديگه اينقدر ميتونم باش صبت كنم كه سرشو بخورم :D

و كلا اينجوري خيلي دوست پيدا ميكنم

بنابراين ميشه گفت نه چون خودم به سمت كسي قدم بر نميدارم

به نقل از Jok3R :| :
ببينيد من اصلا سمت كسي نميرم كه باش صحبت كنم (نه كه از قصد واقعا نميتونم...)

اما اگه يه نفر بياد سمت من بگه سلام ديگه اينقدر ميتونم باش صبت كنم كه سرشو بخورم :D

و كلا اينجوري خيلي دوست پيدا ميكنم

بنابراين ميشه گفت نه چون خودم به سمت كسي قدم بر نميدارم

یعنی روابط اجتماعی رو صرف قدم برداشتن به سمت آشنایی با بقیه میدونید ؟؟

بالايى: غير از اينه مگه؟ معمولا كسايى كه روابط‌عمومى شون خيلى خوبه تا يكى تو جمع بياد مى‌تونن سريع باهاش ارتباط برقرار كنن و باهاش آشنا بشن. ديدم كه ميگم. :د

چه چیزایی روی روابط اجتماعی تاثیر میذارن ؟ :-?

محیط ژنتیک اموزش

اگه تو مدارس اموزش داشتیم فک کنم نظر سنجی بالا این نمیشد جوابش :|

به نقل از صَواع. :
بالايى: غير از اينه مگه؟ معمولا كسايى كه روابط‌عمومى شون خيلى خوبه تا يكى تو جمع بياد مى‌تونن سريع باهاش ارتباط برقرار كنن و باهاش آشنا بشن. ديدم كه ميگم. :د

آغا شاید من حاضر نباشم برای آشنا شدن با یک فرد دیگه توی یک محیط پیش قدم شم ، اما با افرادب ک آشنا میشم حالا به هر صورتی رابطه قوی و خوبی بسته به اون محیط بسازم ..

دو تا بالایی نظرتون چیه همینو بزاریم نظرسنجی بعدی ح.ب ؟؟

منظورم اين نبود كه حالا تو هر جمعى رفتن شروع مى‌كنن با همه آشنا شن، ولى خب وقتى كه احساس كنن لازم باشه با يه نفر دوست شن، مى‌تونن راحت اين‌كار رو انجام بدن.

Back
بالا