• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باور های غلط

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Your feline
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : باور های غلط

اینکه میگن هرکی از بچگی موهاشو کوتاه نکنه قدش بلند نمیشه چیه؟ ;D اصن هیچ پایه علمی داره؟
به دوستم گفتن قدت به خاطر این کوتاهه که موهاتو کوتاه نکردی پروتئین هایی که مصرف کردی برای رشد موهات استفاده شده.!! بلندی مو که تاثیری روی رشدش نداره باز با همون سرعت رشد میکنه، نه؟ :- ?

به نقل از پری ناز :
اینکه میگن هرکی از بچگی موهاشو کوتاه نکنه قدش بلند نمیشه چیه؟ ;D اصن هیچ پایه علمی داره؟
به دوستم گفتن قدت به خاطر این کوتاهه که موهاتو کوتاه نکردی پروتئین هایی که مصرف کردی برای رشد موهات استفاده شده.!! بلندی مو که تاثیری روی رشدش نداره باز با همون سرعت رشد میکنه، نه؟ :- ?
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشن.رشد به خاطر بلندشدن استخوانه که غضروف تبدیل به استخوان میشه

نخیر ربطی نداره!اینم ی باوره غلطه!

یه باور غلط که خیلی رایجه اینه که مردم فکر می‌کنن هر داروی گیاهی، بدون عوارض و بدون خطره. مثلا می‌رن توی عطّاریا، از این داروهای گیاهی می‌خرن، بدون مشورت با پزشکشون مصرفش می‌کنن و سیاستشون هم اینه که خب ضرری نداره که، گیاهیه. امّا این همه سمّ گیاهی وجود داره در عالم. هر چیز گیاهی مساوی نیست با بی‌ضرر بودن.
خلاصه که برای مصرف داروهای گیاهی هم حتما با پزشکتون مشورت کنید. چون می‌تونه عوارض داشته باشه و به اندازه‌ی دارو‌های شیمیایی خطرناک باشه.

میگن اگه موها میریزه قرص ضد بارداری رو له کنی بذاری رو پوست سر باعث رشد مو میشه
ک اینم ی باور غلطه
اره قرصه هورمونایی داره ولی بزاری روی سر تاثیر در رشد موها نداره

+بعضیا میگن اگه میخواید موهاتون پرپشت شه زرده ی تخم مرغ رو به مدت 5دقیقه قبل از حمام کردن بذارید رو سرتون
آیا باور غلطیه؟

+چرا وقتی کسی میترسه حلقه طلا یا چیزایی که از طلای خالص هست رو تو آب میذارن ؛بعد آب رو به کسی که ترسیده میدن؟‏!‏

یه باور غلط دیگه هم اینه که هوای سرد باعث مریض شدن می‌شه و سرما خوردگی بیشتر تو ماه های سرد اتفاق میفته . ولی این موضوع به هوای سرد ربط نداره .
به این دلیل هست که مردم به خاطر سرما بیشتر تو خونه و فضاهای سربسته می‌مونند، برای همین بیشتر با هم در ارتباط نزدیک هستن و یه سری از میکروب‌ها که عامل سرما خوردگی اند فرصت بیشتری برای پراکنده‌ شدن دارن. :-?

به نقل از angel of moon :
یه باور غلط دیگه هم اینه که هوای سرد باعث مریض شدن می‌شه و سرما خوردگی بیشتر تو ماه های سرد اتفاق میفته . ولی این موضوع به هوای سرد ربط نداره .
به این دلیل هست که مردم به خاطر سرما بیشتر تو خونه و فضاهای سربسته می‌مونند، برای همین بیشتر با هم در ارتباط نزدیک هستن و یه سری از میکروب‌ها که عامل سرما خوردگی اند فرصت بیشتری برای پراکنده‌ شدن دارن. :-?
نه خوب به نظرم به سرما ربط داره
مثلا شما از حموم میاین بخوابین جلو کولر سرما میخورین یا اینکه بعد از یه برف بازی یا آب بازی حتی تو تابستون میگن دوش آب گرم بگیرین بخاطر اینه که سرمانخورین
شاید یکی از عوامل سرماخوردگی بیرون نرفتن مردمه ولی عامل اصلیش سرماست چون سرما یه نوع عملکرد کاهنده تو بدن داره دقت کردین وقتی سردتونه خوابتون میگیره این اتفاق بخاطر همینه. سرما عملکرد سلول ها رو کم میکنه و طبیعتا مقاومت بدن کم میشه و ویروس های سرماخوردگی از این موقعیت استفاده میکنن و وارد بدن و فرد رو مبتلا میکنن

تاپیکمو نیگا ;;;) بیا بالا مامانی ;;;) :-"""

یه باور غلط رایجی که هست ، باور به این جمله ست که
" من فلان منبع گیاهی آهن رو مصرف می کنم ، و دیگه مکمل آهن مصرف نمی کنم . "

غلظت آهن در منابع گیاهی ش ، بسیار کمتر از نیاز بدنه .البته در خصوص مقدار و حدود مصرف مکمل آهن و فولیک اسید باید باتوجه به سن و جنسیت به پزشک مراجعه بشه تا مصرف کننده به عوارض جانبی ازدیاد مصرف هم دچار نشه .

راجع به یک سری مواد دیگه هم این باور هست ، که رفته رفته کاملش می کنم .

زدن ریش با تیغ باعث بیشتر شدنش میشه تا جایی که من شنیدم باور غلطی است

Back
بالا