پاسخ : علاقه ی دختران به فوتبال
فرض میکنیم کشوارا اصلا ب زنان بیشتر از مردان اهمیت میدادن تو فوتبال و رقابت شدیدی هم بود تو فوتبال زنان.باز فکر میکنین آیا ک زنان بهتر میبود فوتبالشون؟ لطفا یسری چیزا رو نگین
لطفا یسری چیزا رو نگین
اینک میگین غیرقابل قیاسه تا حدی درست ولی بالاخره دوتا تیمن..اکه شرایط یکسان بود هم باز مردان بهتر بودن صد در صد ب دلیل شرایط فیزیکی و جسمیشون

فرض میکنیم کشوارا اصلا ب زنان بیشتر از مردان اهمیت میدادن تو فوتبال و رقابت شدیدی هم بود تو فوتبال زنان.باز فکر میکنین آیا ک زنان بهتر میبود فوتبالشون؟
 لطفا یسری چیزا رو نگین
لطفا یسری چیزا رو نگیناینک میگین غیرقابل قیاسه تا حدی درست ولی بالاخره دوتا تیمن..اکه شرایط یکسان بود هم باز مردان بهتر بودن صد در صد ب دلیل شرایط فیزیکی و جسمیشون

هرچند بهتر و بدتر بی معنیه و من کلا مخالف هر نوع "مقایسه" ای هستم. دو تیم هستن ولی "امکان نداره" شرایط براشون یکسان باشه،چون دو تا آدم متفاوت ن به هرحال. ولی برتری های جسمی لزوما تو فوتبال باعث بهتر بودن نمیشه(مثلا بازیکنای تکنیکی با توان فیزیکی کمتر خیلی وقتا از بازیکنای قدرتی موثر تر بودن و تونستن به تیماشون بیشتر کمک کنن) و به هرحال غیرممکن هم نبود که بتونه بهتر باشه(البته من هنوزم معنی این بهتر بودن رو نفهمیدم
 هرچند بهتر و بدتر بی معنیه و من کلا مخالف هر نوع "مقایسه" ای هستم. دو تیم هستن ولی "امکان نداره" شرایط براشون یکسان باشه،چون دو تا آدم متفاوت ن به هرحال. ولی برتری های جسمی لزوما تو فوتبال باعث بهتر بودن نمیشه(مثلا بازیکنای تکنیکی با توان فیزیکی کمتر خیلی وقتا از بازیکنای قدرتی موثر تر بودن و تونستن به تیماشون بیشتر کمک کنن) و به هرحال غیرممکن هم نبود که بتونه بهتر باشه(البته من هنوزم معنی این بهتر بودن رو نفهمیدم   )
)