• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غرور ِ سمپادی بودن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع datis68
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سمپادیا مغرورن؟

• بله.همشون.

رای‌ها: 42 7.1%
  • اکثرشون.

رای‌ها: 211 35.6%
  • بعضیاشون.

رای‌ها: 225 38.0%
  • تعداد اندکشون.

رای‌ها: 85 14.4%
  • همه متواضع اند.

رای‌ها: 31 5.2%

• رای‌دهندگان
    592
Up
ببینید سمپاد خیلی ویژگی‌های خوب داره و هممون میدونیم.
ولی باید بپذیریم که حجم بالایی از بچه‌های سمپاد داخل روابط خارج از سمپاد دچار مشکل می‌شن.
اینکه تو داخل درس بهتری و .. خیلی عالیه!
ولی حواس آدم‌ها پرت میشه از اینکه در درس بهتر بودن باعث نمیشه یه شخص از بقیه آدم‌ها برتر باشه.
خیلی مواقع در بحث و گفت و گو‌ها هم این نمایان میشه.
خیلیا میگن ما وقتی میریم دانشگاه نمیتونیم اصلا با غیر سمپادی‌ها دوست شیم! خیلیاشون چیزای بدیهی رو نمیفهمن!
خب شاید تو روابط اجتماعیت ضعیفه!
از طرفی یکی از دلایل مخالفت با سمپاد این بود که وقتی بچه خیلی ضعیف و خیلی قوی داخل یه کلاس نیستن نمیتونن درک خوبی از هم پیدا کنن و جامعه چند قطبی میشه.
وقتی هیچوقت تجربه نکنی داخل کلاست یکی خیلی خیلی درسش ضعیف باشه خود به خود باورهات طور دیگه‌ای چیده میشن
حتی ممکنه شخصی رو به تمسخر بگیری و چیزای دیگه شبیه به این.
من بحثم این نیست که ایده سمپاد کلا غلطه و فلان
بحثم اینه که تا یه سنی اتفاقا بچه‌ها باید با همه جور آجیلی داخل یه کلاس باشن و این بد نیست.

به نظرم سمپادی بودن مخصوصا الان با این کلاسای مجازی کنکور صرفا بیشترین تغییری که ایجاد میکنه توی راهنمایی هستش.
دیگه غرور نیاز نداره این که

به نظرم سمپادی بودن مخصوصا الان با این کلاسای مجازی کنکور صرفا بیشترین تغییری که ایجاد میکنه توی راهنمایی هستش.
دیگه غرور نیاز نداره این که
من مشکلم با اینه که چرا اصلا راهنمایی نیازه که بچه‌ها مدارسشون جدا بشه؟
اوکی دبیرستان رو میفهمم
ولی سمپاد راهنمایی از سن خیلیییی پایین به بقیه این حس رو میده که من باهوش نیستم و پذیرفته نشدم. از طرفی اینکه مثلا ما فیزیک و زیست داشته باشیم راهنمایی چه پوینتی داشت؟

من مشکلم با اینه که چرا اصلا راهنمایی نیازه که بچه‌ها مدارسشون جدا بشه؟
اوکی دبیرستان رو میفهمم
ولی سمپاد راهنمایی از سن خیلیییی پایین به بقیه این حس رو میده که من باهوش نیستم و پذیرفته نشدم. از طرفی اینکه مثلا ما فیزیک و زیست داشته باشیم راهنمایی چه پوینتی داشت؟
من کلا پوینت مثبت راهنمایی رو اون ساید تربیتیش میدونم.
نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی تجربه‌هایی من توی راهنمایی داشتم که اگه یه مدرسه عادی بودم شاید اون تجربه ها رو کسب نمیکردم و الان آدم کاملا متفاوتی بودم.

من کلا پوینت مثبت راهنمایی رو اون ساید تربیتیش میدونم.
نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی تجربه‌هایی من توی راهنمایی داشتم که اگه یه مدرسه عادی بودم شاید اون تجربه ها رو کسب نمیکردم و الان آدم کاملا متفاوتی بودم.
خب مشکل منم همینه
چرا این تجربه‌ها حق من بود و حق همه بچه‌ها بدون دادن ورودی نبود؟

کسایی که سال اولشونه خیلیییییی مغرور میشن و فکر میکنن شاخ غول شکوندن. بعد از اون دیگه غرورش میخوابه

خب شاید این حرفم دیسلایک زیاد بگیره و‌ مخالف زیاد داشته باشه ولی بهرحال عقیده ام محترمه :))

بنظر من سمپاد زمان مریم میرزاخانی، و دهه ی شصتیا و تا اواسط هفتاد رو با سمپاد الان نباید مقایسه کرد. کیفیت ادمها اصلا یجور دیگه ای بوده. چه دانش اموزا چه دبیرا. بعدش انقدر سمپاد زیاد شد که دیگه سمپادی بودن معنی خودش رو از دست داد. خودم وقتی معاونمون گفت اولویت اولت رو بزن فرزانگان سه چون به منطقه میخوره با خودم گفتم ای بابا سمپاد رو هم که منطقه بندی کردن. نمیدونم شاید چرت میگم ولی اون سال بالا بالاییامون یجور دیگه ای بودن.. معلم المپیادامون یجور دیگه ای بودن.. راستش سمپادی ایی که زیاد درس میخوند رو هیچوقت سمپادی نمیدونستم نه که بد باشه درس خوندن ولی دلم میخواست ادمایی مثه شایان عزیزی که روزی دو ساعت المپیاد میخوندن و طلا میشدن بیشتر بودن!!!

سمپاد در کنار ویژگی های خوبی که داره، حدی هم داره. من افراد متاسفانه زیادی رو میشناسم که الان که کلاس دوازدهم هستم فقط به سمپادی بودنشان مینازن😐 یعنی افتخار دیگه ای ندارن، انگار سمپادی بودن فقط یکجور مدرک کاغذیه که ثابت می‌کنه«من یه موجود احتمالا خرخون نابغه هستم» وگرنه شما میتونید سمپادی نباشید و افتخارات خیلی بیشتری از بعضی سمپادیا بدست بیارید، سالانه تعداد زیادی سمپادی که مثلا برچسب نابغه روشون زده میشه در امتحان کنکور شکست میخورن چه برسه مراتب بالاتر! خود من قبول شدن تو سمپاد رو بخش کوچکی از اهداف زندگیم میبینم و اصلا بهش به عنوان یک افتخار جهههههاااااانننننی و بییییینظظیییررر نگاه نمیکنم. چون فهمیدم که حداقل ۶۰ درصد سمپادی ها تا سال دوازدهم دیگه سمپادی نیستن، بعضیاشون هم فقط تا یکی دو سال اول دانشگاه دووم میارن. درصد کمی از سمپادی ها واقعا «نابغه» هستن.

من بحثم حتی نابغه بودن یا نبودن نیست
بحثم نابغه بودن رو نشونه برتری گذاشتنه.
نمیدونم چطور توضیح بدم‌.
آقا شما یه آزمون میگیری و آدمایی که بیشتر ممکنه تو کنکور و المپیاد و کلا تحصیل این شکلی موفق بشن رو جذب میکنی و فیلتر میکنی
خب معلومه نتایج بهتری هم خواهی داد. همینقدر واضحه.
و اصلا اوکی تو واقعا داخل فلان درس نابغه‌ای. چقدر خوب و عالی
ولی آیا این حس برتری باید بده؟
مشکل من اینجاست

خب مشکل منم همینه
چرا این تجربه‌ها حق من بود و حق همه بچه‌ها بدون دادن ورودی نبود؟
نمیشه اینجوری جواب داد حقمونه چون آزمون ورودی رو قبول شدیم؟
در واقع آزمون ورودی آدما رو یه دست میکنه. از لحاظ اخلاقی، مالی، انگیزه‌ای و ...
و خب وقتی یه دست باشه راحت تر میشه یه مسیر براش برنامه ریزی کرد که فلان فضیلت های اخلاقی و مهارت های زندگی و اجتماعی رو یاد داد.
و البته که باید همه مدارس تا حد امکانشون این کار رو بکنن ها، ولی توی مدرسه راهنمایی من این رو حس کردم و فک میکنم کمکم کرد و خواهد کرد

نمیشه اینجوری جواب داد حقمونه چون آزمون ورودی رو قبول شدیم؟
در واقع آزمون ورودی آدما رو یه دست میکنه. از لحاظ اخلاقی، مالی، انگیزه‌ای و ...
و خب وقتی یه دست باشه راحت تر میشه یه مسیر براش برنامه ریزی کرد که فلان فضیلت های اخلاقی و مهارت های زندگی و اجتماعی رو یاد داد.
و البته که باید همه مدارس تا حد امکانشون این کار رو بکنن ها، ولی توی مدرسه راهنمایی من این رو حس کردم و فک میکنم کمکم کرد و خواهد کرد
سوالم اینه که این اخلاقیه؟
که به تو آموزش بهتری بدیم چون درست بهتره‌؟ اونی که نمیتونه درس رو یادبگیره نباید معلم بهتری داشته باشه؟

من بحثم حتی نابغه بودن یا نبودن نیست
بحثم نابغه بودن رو نشونه برتری گذاشتنه.
نمیدونم چطور توضیح بدم‌.
آقا شما یه آزمون میگیری و آدمایی که بیشتر ممکنه تو کنکور و المپیاد و کلا تحصیل این شکلی موفق بشن رو جذب میکنی و فیلتر میکنی
خب معلومه نتایج بهتری هم خواهی داد. همینقدر واضحه.
و اصلا اوکی تو واقعا داخل فلان درس نابغه‌ای. چقدر خوب و عالی
ولی آیا این حس برتری باید بده؟
مشکل من اینجاست
موافقم
و حس میکنم اتفاقا کسی که نابغه باشه کمتر توی اون فاز میره که بخواد فخر بفروشه و مغرور بشه و اینا.

سمپاد آخرین باری که سمپاد بود دهه 70 بود
بعدش شد کلاس کنکور با چاشنی اندکی المپیاد
فکر نمیکنم کلاس کنکور غروری داشته باشه

که به تو آموزش بهتری بدیم چون درست بهتره‌؟ اونی که نمیتونه درس رو یادبگیره نباید معلم بهتری داشته باشه؟
نمیدونم اخلاقیه یا نه
ولی آزمون درسی نبودا. قبل از سال های ما آزمون از مطالب درسی گرفته میشد ولی برای ما کاملا هوش بود.
حالا اینکه چقدر آزمونش استاندارد بوده و با درس خوندن یا نخوندن میشد توش تغییر ایجاد کرد رو نمیدونم

کلا خاصیت سمپاد همینه
جداسازی کسایی که قویترن و پس زدن کسایی که مشکل درسی دارن
این اخلاقی نیست قطعا ولی وجود داره همچین چیزی کاملا و اصلا رد نمیشه

نمیدونم اخلاقیه یا نه
ولی آزمون درسی نبودا. قبل از سال های ما آزمون از مطالب درسی گرفته میشد ولی برای ما کاملا هوش بود.
حالا اینکه چقدر آزمونش استاندارد بوده و با درس خوندن یا نخوندن میشد توش تغییر ایجاد کرد رو نمیدونم
این همه کلاس و تست هوش و...

کلا خاصیت سمپاد همینه
جداسازی کسایی که قویترن و پس زدن کسایی که مشکل درسی دارن
این اخلاقی نیست قطعا ولی وجود داره همچین چیزی کاملا و اصلا رد نمیشه
خب من همینو میگم.
فرصت آموزش خوب انگار گرفته می‌شه از بقیه.
من متوجه پوینت تخصیص منابع و فلان هستم
ولی این هم اخلاقی نبودنش رو توجیه نمی‌کنه به نظرم. یعنی تلاش باید به سمت آموزش عمومی خوب بره نه اینکه اقا ما پول نداریم نمیتونیم پس هرکی تا الان تونست درس خوند خانوادش پول کتاب تست داشت بیاد پرورشش بدیم

من نظرم اینه غروری که سمپاد ایجاد میکنه اجتناب ناپذیره(با تفاوت سمپاد فعلی و قبلی ها کاری ندارم‌. قطعا تعدد مدارس کیفیت رو کمتر کرده)
تنها کاری که میشه کرد اینه که ارتباط بین فارغ التحصیلان و دانش آموزها از طریق مدرسه تا حدی باقی بمونه. یکسری رسوم تو حلی داشتیم ما که گمونم هنوز هم برقرار باشه مثل افطاری های سالانه که فارغ التحصیلان به عنوان بهونه ای برای بازگشت به مدرسه ازش استفاده میکردن یا اینکه اساتید خصوصا تو المپیاد، فارغ التحصیلان خود مدرسه بودن.
این چه کمکی میکنه؟ در ظاهر با بزرگتر کردن لوپ عملا داریم بازتولید میکنیم این کالت رو برای بچه ها. ولی به نظرم نفع مهمتری داره و اون اینه که فارغ التحصیلان میتونن این دیدگاه رو برای دانش آموزان جا بندازن که تاثیر هوش در موفقیت اصلا انقدری که مطرح شده نیست. شما کافیه یکی دوسال تو دانشگاه وقت بگذرونی، با دیگرانی خارج از سمپاد ارتباط بگیری و نمرات امتحانات رو رصد کنی تا بفهمی هوش بخش مهمی هست اما تمام داستان نیست.
به هر طریق این تلاش برای واقعی تر کردن نگاه دانش آموزان به دنیا، متاسفانه زمان ما توسط مشاورین مدرسه ایجاد نمیشد. اما حس میکنم اگر این باگ برطرف بشه غرور سمپادی قابل کنترل بشه.

خب من همینو میگم.
فرصت آموزش خوب انگار گرفته می‌شه از بقیه.
من متوجه پوینت تخصیص منابع و فلان هستم
ولی این هم اخلاقی نبودنش رو توجیه نمی‌کنه به نظرم. یعنی تلاش باید به سمت آموزش عمومی خوب بره نه اینکه اقا ما پول نداریم نمیتونیم پس هرکی تا الان تونست درس خوند خانوادش پول کتاب تست داشت بیاد پرورشش بدیم
خب اره دقیقا همینه،یه ایرادیه که به سمپاد وارده و کاملا درسته
میگن ما افرادی رو میخوایم که پول داشتن کتاب تست خریدن کتاب فلان خریدن این شدن اون شدن حالا ما میاریمشون تو مدرسه‌ی خودمون و صرفا بقیه نمیان چون یا اندازه اونا پول نداشتن یا شرایطشون جوری نبوده که درس بخونن،اوج بی عدالتیه،من با شما موافقم

• دابل‌لایک
امتیازات: Roxan
Back
بالا