مثبت
مهمان
من ندیدم واقعا کسی پز بده که سمپاد درس میخونه
زیاد منطقی نیست
زیاد منطقی نیست
من مشکلم با اینه که چرا اصلا راهنمایی نیازه که بچهها مدارسشون جدا بشه؟به نظرم سمپادی بودن مخصوصا الان با این کلاسای مجازی کنکور صرفا بیشترین تغییری که ایجاد میکنه توی راهنمایی هستش.
دیگه غرور نیاز نداره این که

من کلا پوینت مثبت راهنمایی رو اون ساید تربیتیش میدونم.من مشکلم با اینه که چرا اصلا راهنمایی نیازه که بچهها مدارسشون جدا بشه؟
اوکی دبیرستان رو میفهمم
ولی سمپاد راهنمایی از سن خیلیییی پایین به بقیه این حس رو میده که من باهوش نیستم و پذیرفته نشدم. از طرفی اینکه مثلا ما فیزیک و زیست داشته باشیم راهنمایی چه پوینتی داشت؟
خب مشکل منم همینهمن کلا پوینت مثبت راهنمایی رو اون ساید تربیتیش میدونم.
نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی تجربههایی من توی راهنمایی داشتم که اگه یه مدرسه عادی بودم شاید اون تجربه ها رو کسب نمیکردم و الان آدم کاملا متفاوتی بودم.

نمیشه اینجوری جواب داد حقمونه چون آزمون ورودی رو قبول شدیم؟خب مشکل منم همینه
چرا این تجربهها حق من بود و حق همه بچهها بدون دادن ورودی نبود؟
سوالم اینه که این اخلاقیه؟نمیشه اینجوری جواب داد حقمونه چون آزمون ورودی رو قبول شدیم؟
در واقع آزمون ورودی آدما رو یه دست میکنه. از لحاظ اخلاقی، مالی، انگیزهای و ...
و خب وقتی یه دست باشه راحت تر میشه یه مسیر براش برنامه ریزی کرد که فلان فضیلت های اخلاقی و مهارت های زندگی و اجتماعی رو یاد داد.
و البته که باید همه مدارس تا حد امکانشون این کار رو بکنن ها، ولی توی مدرسه راهنمایی من این رو حس کردم و فک میکنم کمکم کرد و خواهد کرد

موافقممن بحثم حتی نابغه بودن یا نبودن نیست
بحثم نابغه بودن رو نشونه برتری گذاشتنه.
نمیدونم چطور توضیح بدم.
آقا شما یه آزمون میگیری و آدمایی که بیشتر ممکنه تو کنکور و المپیاد و کلا تحصیل این شکلی موفق بشن رو جذب میکنی و فیلتر میکنی
خب معلومه نتایج بهتری هم خواهی داد. همینقدر واضحه.
و اصلا اوکی تو واقعا داخل فلان درس نابغهای. چقدر خوب و عالی
ولی آیا این حس برتری باید بده؟
مشکل من اینجاست

نمیدونم اخلاقیه یا نهسوالم اینه که این اخلاقیه؟
که به تو آموزش بهتری بدیم چون درست بهتره؟ اونی که نمیتونه درس رو یادبگیره نباید معلم بهتری داشته باشه؟
کلا خاصیت سمپاد همینهسوالم اینه که این اخلاقیه؟
که به تو آموزش بهتری بدیم چون درست بهتره؟ اونی که نمیتونه درس رو یادبگیره نباید معلم بهتری داشته باشه؟
این همه کلاس و تست هوش و...نمیدونم اخلاقیه یا نه
ولی آزمون درسی نبودا. قبل از سال های ما آزمون از مطالب درسی گرفته میشد ولی برای ما کاملا هوش بود.
حالا اینکه چقدر آزمونش استاندارد بوده و با درس خوندن یا نخوندن میشد توش تغییر ایجاد کرد رو نمیدونم
خب من همینو میگم.کلا خاصیت سمپاد همینه
جداسازی کسایی که قویترن و پس زدن کسایی که مشکل درسی دارن
این اخلاقی نیست قطعا ولی وجود داره همچین چیزی کاملا و اصلا رد نمیشه
خب اره دقیقا همینه،یه ایرادیه که به سمپاد وارده و کاملا درستهخب من همینو میگم.
فرصت آموزش خوب انگار گرفته میشه از بقیه.
من متوجه پوینت تخصیص منابع و فلان هستم
ولی این هم اخلاقی نبودنش رو توجیه نمیکنه به نظرم. یعنی تلاش باید به سمت آموزش عمومی خوب بره نه اینکه اقا ما پول نداریم نمیتونیم پس هرکی تا الان تونست درس خوند خانوادش پول کتاب تست داشت بیاد پرورشش بدیم