ninja
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲
بچه هااين چه سواليه آخه؟؟؟يادتون نميره؟مگه قراره الان که خونديدببنديدشب کنکوربازکنيد!
من خودم زبان فارسيوگذاشتم واسه بعدعيد!بعدعيدهم نخوندم!!!سوالاي کنکورزبان فارسيم نزدم!يعني ادبياتموماکزيمم 60درصدزدم!!واگه زبان فارسي ميزدم چي؟؟
بچه هاهمه درساروبخونيد!همه رو!!!!نزاريدبعد!هرچقدبيشتربخونيدتسلطتتون بيشتره! شمايي که عمومي روگذاشتيدبعد!پس ديگه بهونه نبايدداشته باشيدواسه اختصاصي!درحد100کارش ميکنيد؟؟؟؟
اشتباه بزرگيه!که متأسفانه بچه هافک ميکنن درسته!!!
بچه هااين چه سواليه آخه؟؟؟يادتون نميره؟مگه قراره الان که خونديدببنديدشب کنکوربازکنيد!
من خودم زبان فارسيوگذاشتم واسه بعدعيد!بعدعيدهم نخوندم!!!سوالاي کنکورزبان فارسيم نزدم!يعني ادبياتموماکزيمم 60درصدزدم!!واگه زبان فارسي ميزدم چي؟؟
بچه هاهمه درساروبخونيد!همه رو!!!!نزاريدبعد!هرچقدبيشتربخونيدتسلطتتون بيشتره! شمايي که عمومي روگذاشتيدبعد!پس ديگه بهونه نبايدداشته باشيدواسه اختصاصي!درحد100کارش ميکنيد؟؟؟؟
اشتباه بزرگيه!که متأسفانه بچه هافک ميکنن درسته!!!

تا اینکه کتاب کمکی بگیری. سعی کن کم کم عمومیارو بخونی نه یادت که نمیره باید خوندنت مداوم باشه بعد عید فقط با تست مرور کن. اصن مهم نیس که با کانون باشی مهم اینه که بتونی تمام درساتو باهم و به موقه تموم کنی...

اونم رياضي 2! توي تمرين مشكلي ندارم خيلي از سوالا به نظرم آسون ميان ولي توي آزمون اصلا انگار سبك سوالا با چيزايي كه من خوندم فرق ميكنه. در ضمن خيلي از سوالا هستند كه با اطمينان ميزنم ولي غلطن (اين ديگه فاجعس
براي عربي و فيزيك حدودا 15 دقيقه بيشتر از وقت آزمون لازم دارم!