اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم که از اعتراف کردن خیلییی میترسمX_X

اعتراف میکنم یه روز برای اینک از امتحان در برم آبلیمو و گلاب با هم بردم سر کلاس توی قاشق وسط کلاس ریختم خوردم و بالا اوردم کسی هم نفهمید امتحان هندسه البته چون همه بد دادن دوباره امتحان گرفتن

اعتراف میکنم بعضی وقتا چیزایی ب پدرو مادرم گفتم ک احتمالا دلشونو شکونده و من الان تازه میفهمم چ غلطی کردم و خیلی خیلی پشیمونم و خیلی ادم بیشعوریم :((:((X_X

همچنین اعتراف میکنم قرار بود ی شنبه استراحت باشه بعد برم سر درسم ولی از دو شنبه تا حالا هیچ غلطی نکردمo_O~X(:((

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
اعتراف میکنم اوایل عضویتم هر کی لایکم میکرد میرفتم تعداد لایک دریافت شده با تعداد لایک داده شدشو میدیدم ک ببینم این عادتشه همونطوری کشکی لایک میکنه یا واقعا از پست من خوشش اومده:)):)):)):)):)):)):))

اعتراف می کنم خیلی بچه تر که بودم از مامانم پرسیدم مامان مرغ نر و خروس ماده هم داریم؟:)):eek::|

اعتراف میکنم که با دوستم یع بشر بزرگو تو ازمایشگاه شکوندیم و جمعش کردیم و به معلممون و بقیه هم نگفتیم:))

اعتراف میکنم از چند نفر بدم میاد اما تظاهر میکنم دوسشون دارم:|

اعتراف میکنم که چیزی رو که الان میخوام بنویسم رو یه بار دیگه اینجا نوشته بودم ولی چون حواسم نبود و نقل قول کردم حذف شد:))
اعتراف میکنم یه استوانه مدرج تو مدرسه رو پارسال و یدونه دیگه رو امسال شکوندم :eek: به معلم ها هم نگفتم /m\ @iam._.armi هم میدونه :RedHeart
اعتراف میکنم یه بار تو جمع گفتم امام خامنه ای رحمته اله علیه :D آخه فک میکردم رحمته اله علیه برای احترام گفته میشه :)):))

آخرین ویرایش:
اعتراف می کنم الان بعد از حدود هشت سال اومدم اعتراف هام توی این تاپیک رو دارم می خونم و خیلی دلم برای اون روزایی که میومدم سمپادیا و تو تاپیک های مختلفش می‌نوشتم تنگ شده...
کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم ...
هیچ وقت...

اعتراف میکنم که بعضی وقتا هیچی واسم مهم نیست {...}

اعتراف میکنم تا قبل کلاس ششم نمی‌تونستم فعل ماضی و مضارع رو از هم تشخیص بدم و ادعا میکردم که بلدم...

اعتراف میکنم تمام هندزفری هامو خودم خراب میکردم وبعد میگفتم داداشم خراب کرده تا برام بخرن دوباره:(

اعتراف میکنم از ایگنور شدن در حد مرگ میترسم
به قدری میترسم ک اگه یک درصد احتمال بدم کسی ممکنه ایگنورم کنه اصلا نزدیکش نمیشم و اگه کسی ایگنورم کنه خیلی خیلی بد و وحشتناک ناراحت میشم ((((((:

اعتراف میکنم اگه کسی ایگنورم کنه، چنان ایگنورش میکنم که انگار اصلا وجود نداشته. خدا نیاره روزیو ک من کسیو ایگنور کنم وگرنه وای ب حالش!

من اعتراف میکنم تا الان انشا و هنرم بیست نگرفتم

اعتراف میکنم یه بار بدون اینکه کسی برهمه پسر خاله را تو درد سر انداختم

Back
بالا