• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم هنوز نمیدونم پ.خ چیه )): کسی میدونه لطفاً بگه
(پ.ن: اولین هفته هایی هست که اینجا فعالیت میکنم و خیلی سر نمی‌زنم به سایت جهت اندکی Information)

اعتراف ميكنم كه سالها از منگنه به جاى تفنگ استفاده ميكردم و اصلا كاربرد اصليشو همين تفنگ بودن ميدونستم!
بالاخره،دوران جاهليت طفوليته ديگه :D

اعتراف میکنم تا چند لحظه پیش فکر میکردم مَنوط، مُنَوَّط خونده میشه :-"

تا مدتها خيال ميكردم ادمين دو يكى به غير از مطهريه!
و اعتراف میکنم تا این لحظه منم فکر میکردم دونفر متفاوتن :-"

اعتراف میکنم تا مدتی از @a.khakpour77 می‌ترسیدم آخه تذکر میداد می‌ترسیدم بن م کنه روزای اول ، بعد دیدم خیلی عشقه تازه مرکز سمپاد ما هم بوده

اعتراف میکنم همه رو تصور میکنم... :-"
اگه دوستام باشن که همیشه تصورشون میکنم الان تو چه حالتین و قیافشون چه جوریه...
کابرای اینجا رم همه رو تصور میکنم... همه رو :)) :))
و معمولا تصوراتم بسی داغونه چون یه بار خورده تو ذوقم... :D

اعتراف میکنم همه رو تصور میکنم... :-"

جاداره منم اعتراف کنم خیلیاتونو وقتی ح.ب میزارید تصور میکنم
لباس
مو
صدا
چیزی که بش فکر میکنید
دکوراسیون جایی که توش هستید
حتی ماه تولداتون(البته این کم پیش میاد)
:-" آیا این یک بیماری محسوب میشه؟
کاش بعد امتحانا اون تاپیک "بچه های سایت رو بکشید" رو دوباره راه بندازید دلم میخواد نقاشیتونو بکشم:D

اعتراف میکنم :هیچ وقت نمیرم دنبال تاپیک بگردم و سرچ کنم ؛همیشه هر چی اون بالا بود و نگاه میکنم، خودم و وفق میدم پست میذارم
(حالا بعضی وقتا هم نه )

اعتراف میکنم وقتی یوسی مس میرفتم ترم higher(تلفظش میشه هایر) رو هایقر تلفظ میکردم. جلوی مدیر موسسه گفتم: ما کی میریم ترم هایقر؟

ینی داشتن سرامیکا رو با دندون میکندن از خنده

وقتی تازه خوندن یاد گرفته بودم چندتا کلمات رو با اینکه شنیده بودم و معنی شو هم میدونستم ولی نمیتونستم درست بخونم و نمیفهمیدم چیه.
مثل کلمه مسن :)) :D

اعتراف میکنم تابحال gta بازی نکردم
و کلا اعتراف میکنم جز فوتبال و نید فور اسپید بازی دیگه ای انجام ندادم (((:

اعتراف میکنم بچه که بودم فک میکردم اگه یه چیزی رو از تو گوشی برای یکی دیگه بفرستی دیگه خودت اون رو نداری. ( بعد همیشه با خودم میگفتم اینا چقدر دست و دل بازن که حاضرن یه چیزی رو که مال خودشونه بدن به یکی دیگه :)) :-" )

اعتراف می کنم سر کلاس فلسفه ی دقیقا دو هفته پیش تازه فهمیدم
که
من نابغه سالهای ساله که تثلیث رو میخوندم
ta sa liaaatttttttt:-"
چرا دقیقا وقتی که میخواستی کلاس بزاری و معنیشو برا کلاس توضیح بدی می فهمیدی نحلتیییییی ~X(

کلا شاید یک هفته بشه که فهمیدم گوشی یه اپشن dark mode داره و قبلش نور گوشی رو خیلی کم میکردم که کور نشم = )))))

اعتراف میکنم یکی از تفریحاتم عوض کردن
پشت سر هم مود های دارک و لایت سایتع:-"

اعتراف میکنم تا چندسال پیش فکر میکردم اون چیز نارنجی روی شکل فایرفاکس، آتیشه : //
.
اون اوایل که واتساپ تازه مد شده بود وقتی بچه ها مینوشتن وُیس(voice) میخوندم ویس(veace) :-"

آخرین ویرایش:
اعتراف میکنم هنوز بلد نیستم اماما چندمینن و باهمون لحن و ریتم اون شعر پیش دبستانی(امام اول علی دوم حسن فرزند او صاحب اخلاق نکو سوم حسین شهید دین ....)میتونم بفهمم البته به جز سه تای اول:-"

Back
بالا