• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار زن در خارج از خانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatima !!!!!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به کار همسرتان در خارج از خانه چیست ؟ ( لطفا آقا پسرا فقط )

• در هر صورت راضی ام و مشکلی ندارم .

رای‌ها: 70 54.7%
  • در هر صورت مخالف ام .

رای‌ها: 7 5.5%
  • در صورتی که کار وی مانع از حضور او در خانه نشود و وظایف همسری خود را انجام دهد ایرادی ندارد .

رای‌ها: 32 25.0%
  • در صورتی که من توانایی ادراه خانه از نظر مالی را به بهترین نحو دارم کار کردن همسرم در خارج از خانه ه

رای‌ها: 19 14.8%

• رای‌دهندگان
    128
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : کار زن در خارج از خانه

ببين ليمو راستش اين که از نقل قولي که کردي چيزي نفهميدم سخ بود خو...
بعد بيا از اين زاويه نگاه کنيم. يکي از تفاوت هاي مهم انسان و حيوان بي نهايت طلبي انسانه! انسان نياز داره يه انگيزه اي برا زندگي خودش پيدا کنه. يه انگيره اي برا تلاشي که داره مي کنه! اين انگيزه رو کار کردن به زن مي ده. آدم تو زندگي نياز داره به حس نياز به ترقي. حالا سوال من اينه آيا اين حسو خونه به آدم مي ده؟ ترقي به چي؟ به اين که به کجا برسي؟ يه زني که زندگيش تو خونه خلاصه مي شه به کدوم يک از اينا مي رسه؟ آشپز خوبي بشه! خونه داريش معروف بشه بعدش که چي؟ اينا دغدغه ها ي خيگي قديمي و دور افتاده اي نيس واسه يه زن که توانايي اينو داره پا به پاي يه مرد و حتي بيشتر کار کنه؟

• لایک
امتیازات: n.a

هم لیمو داره تند میره هم شما ها.
توجه کنید کشور ما یک کشور درحال توسعه ست که هنوز فرهنگ سنتی خودش رو داره و داره تمایل پیدا میکنه به مدرنیته.
هنوز در خانواده ها از مادر ؛ همون توقع تربیت و آشپزی و ... اینها رو میره و از طرفی زن دوست داره و البته حقش هست که کار کنه.
شاغل بودن و خانه دار بودن همزمان بهش فشار میاره . و به دنبالش تاثیراتی منفی بر مادر و رفتارش داره.
ما نمیتونیم بگیم زن میتونه وظایف خانه داری ش رو کناز بذاره؛ چون بهرحال درست یا غلط قاطی فرهنگمون شده.
هم چنین نمیتونیم از تاثیرات مثبت کار بر زن چشم پوشی کنیم.
پس باید یک تعادل بین اینها برقرار کنیم.
زن میتونه کار کنه و همزمان به خونه ش هم برسه مثل مادر من و خیلی از مادرهای شما.
به شرطی که اوضاع رو طوری بکنیم که بهش فشار نیاد.
همین.
اگر بهش فشار نیاد هیچ مشکلی یوجود نخواهد اومد و مطمئن باشید یک بچه نه مادری میخاد که یک سره بالا سرش یاشه و نه مادری که رنگش رو هم نبینه.

تاثيرات خوندن جزوات اجتماعي شعله جون رو ويدا:-"
من باحرفش کاملا موافقم تو دنيايي که داره به سمته مدرنيته ميره توقعات و انتظارات هم عوض ميشه چون جامعه داره عوض ميشه
قبلا از زن توقع ميرفت که فقط توخونه کارکنه و بچه هارو نگه داره ولي الانه که عرف جامعه عوض شده و به زن ازادي بيشتر داده شده چرا اين کاررو نکنه؟؟؟
فوايد کار زن از مضرراتش بيشتره کاري که به زندگي شخصي و وظايف همسري لطمه نزنه چه اشکالي داره؟
الان ديگه زن نميپذيره که توي خونه بشينه شايد کار يه جنبه ي استقلال داره واسش ميتونه شخصيت متکي به خودشو تحقق ببخشه تو کار

خدا نکشه این اجتماعی رو... :-"
خوب ببینید من حرفم اینه زن حق داره بخواد به راحتی کار کنه و کسی حق نداره جلوشو بگیره
اگه به وظایف مادری و همسر داریش نمی رسه این دیگه اشتباه خود فرده
همان طور که مرد باید علاوه بر کارش به وظایف خونه داری و همسر داریش برسه
و اگه نکنه این دیگه اشتباه خود فرده
دقت کن حرفی از خونه داری نزدم
خونه داری وظیفه ی زن نیست
می گم هر کس چه مرد چه زن می تونه تو وظایف خانوادگی اش کوتاهی کنه این به فرد ربط داره نه به جنسیت
کاملا با این که ما تو یه کشور توسعه یافته هستیم و چه بخوایم چه نخوایم تفکرات جامعه سنتیچه درست چه غلط هنوز از بین نرفته
و نمی تونیم از این جامعه که توش چنین تفکراتی هست طالب پذیرش 100 درصد این افکار باشیم
مسلما زمان می بره تا چنین چیزی جا بیفته تو جامعه
ولی ما الان نمی خوایم برا جامعه قانون بذاریم که داریم بحث می کنیم ببینیم واقعا درسته یا نه! ;D

باهاش هیچ مشکلی ندارم اتفاقا خیلی بهتر از تو خونه موندن و سبزی پاک کردن به همراه نقل ونباتاش(بدگویی و غیبت و اینجور چیزا)
اما بعضی از خانما که کش شلوارشون به یه ماشین مدل بالا وصل شده لیاقت ندارن تو جامعه اینطور معرفی شن
خوبه آدم موقعیت اجتماعی ای که بدس میاره رو اخلاقش تاثیر نزاره

با اینکه طرفدار کار کردن زن در بیرون هستم ولی به عنوان یک فرزند خانواده وقتی مامانم سر کاره دوست دارم خونه باشه انگار ونه رو بدون مامان دوست ندارم ... ;D

به نقل از Limooo torsh :
فاطی شر : مگه زندگی مشترک نیست ؟ محتاج بودن ؟ هر دو در کنار هم یک زوج میسازند
هست ولی شما خودت دوست داری مثلا به همسرت بگی یه کم پول به من بده!
نه دیگه کسی دوست نداره!

تصوراتتون از زندگی مشترک اصن... 8-|
بیخود نیس آمار طلاق اینقد بالای تو ایران، همین شماهایین که با این تفکرات مسخره و بچه گانه مزدوج میشین و بعد از 6 ماه طلاق میگیرین
برادر من، خَواهر من، زندگی مشترک این چیزا نیس که "به همسرت بگی یه کم پول به من بده!" انگار که داری ازش التماس می کنی!

تو زندگی مشترک هر دو طرف باید منطقی و بزرگونه فکر کنن و ابدا از این خبرا نیست که به شوهر التماس کنین واسه پول! یا طرف اومده میگه "خودم پول در میارم رو پای خودم وا میستم :>"
انگار مثلا زن و شوهر آخر شب میشینن بعد شوهره میگه "من امروز 100 تومن کار کردم :>" زنه میگه "دلت بسوزه من 150 کار کردم :> :>" بعد شوهره میگه :-<

نه آقا، از این خبرا نیس
شما رو به هرچی باور دارید قسم میدم، تا وقتی تفکراتتون در حد "من بیشتر دارم تو کمتر، دلت بسوزه :>" های مهد کودک بیشتر نیست ازدواج نکنید
حداقل فایدش اینه که سرانه طلاق رو پایین میارید با این کار

به نقل از GCD :
تصوراتتون از زندگی مشترک اصن... 8-|
بیخود نیس آمار طلاق اینقد بالای تو ایران، همین شماهایین که با این تفکرات مسخره و بچه گانه مزدوج میشین و بعد از 6 ماه طلاق میگیرین
برادر من، خَواهر من، زندگی مشترک این چیزا نیس که "به همسرت بگی یه کم پول به من بده!" انگار که داری ازش التماس می کنی!

تو زندگی مشترک هر دو طرف باید منطقی و بزرگونه فکر کنن و ابدا از این خبرا نیست که به شوهر التماس کنین واسه پول! یا طرف اومده میگه "خودم پول در میارم رو پای خودم وا میستم :>"
انگار مثلا زن و شوهر آخر شب میشینن بعد شوهره میگه "من امروز 100 تومن کار کردم :>" زنه میگه "دلت بسوزه من 150 کار کردم :> :>" بعد شوهره میگه :-<

نه آقا، از این خبرا نیس
شما رو به هرچی باور دارید قسم میدم، تا وقتی تفکراتتون در حد "من بیشتر دارم تو کمتر، دلت بسوزه :>" های مهد کودک بیشتر نیست ازدواج نکنید
حداقل فایدش اینه که سرانه طلاق رو پایین میارید با این کار
آقا یه چیزی
الان تو همش داری بحث پول ونیاز مالی رو می گی
من به شخصه تو این موضوع قبول دارم که حق با تو هست
ولی واقعا این 3 نفری که زدن "در هر صورت مخالفم "و اون 7 نفری که گفتن" در صورتی که من توانایی ادراه خانه از نظر مالی را به بهترین نحو دارم کار کردن همسرم در خارج از خانه هیچ لزومی ندارد" اینه که واقعا به نظرتون کار فقط نیاز مالی رو رفع می کنه
اصلا نیاز دیگه ای آدم به کار به نظرتون نمی تونه داشته باشه؟

بستگی به کارش داره
اگه معلمی یا استاد دانشکاه باشع خعلی خوبه ولی کارای دیه نع

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا