هرکسی از یه دید به انجمن نگاه میکنه و از یه دید نظر میده
من که الان اومدم و انقاد میکنم از این تاپیک،دیدم به این انجمن این بود که بیایم تخصصی تر به بحث ها بپردازیم و تاپیک های خوب رو ادامه بدیم ،تاپیک های خوب بزنیم و اینجوری حداقل کاری کنیم که کسایی که علاقه دارن تو انجمن پیداشون شه.کسایی هم که به اینجور بحث هایی علاقه ندارن مجبور نیستن بیان خب!که بخوایم به زور مسابقه یا 20سوالی بیارمشون!
دید شما اینجوریه که فعالیت انجمن رو بالا ببریم به قیمت پایین اومدن کیفیت؟
وجود 20سوالی چه ربطی به تاپیک های دیگه داره؟ الان من دو روز پیش یه پست دادم هیچکی اعلام وجود نکرده ... بعد از همون موقع تاحالا این تاپیک چند صفحه رفته روش؟
چرا نیایم این اصطلاح ها و چیزهایی که شما میگید توی اون تاپیک یاد میگیرید رو توی تاپیک های دیگه خیلی بهتر و منسجم تر یادتون ندیم؟ / یاد نگیریم .
من از دید خودم دارم میگم. چرا تاپیک مهم انجمن پزشکی بیست سوالیه؟ / من میام توی انجمن و یه نگاه میکنم میبینم بیست سوالی تاپیک خوب و مهم این انجمنه، میبینم همه ی تاپیک های خوب توی صفحه های 4 و 5ن.همه ی امیدم از این انجمن بی امید میشه!
چرا به جای اینکه بیام توی اون تاپیک بپرسم بیماریه؟ مربوط به اعضای درونیه؟ مربوط به اعضای بیرونیه و غیره (این خوش بینانه بود! من نخوندم سوال ها رو اونجا

) به جای اینکه برم فلان کتاب و فلان سایت رو بخونم که به جواب برسم، جواب رو توی هر تاپیک دیگه ای مطرح نکنم و بررسیش کنیم؟ خیلی بهتر و کامل تر نخواهد بود؟
بحث اینه وقتی یه کاری رو میشه خیلی بهتر انجامش داد،چرا بدترین راه رو انتخاب کنیم؟