• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تغذیه و رژیم غذائی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تغذیه و رژیم غذائی

به نقل از sadlove :
ادم بخواد وزن کم کنه باید چیکار کنه ؟

ورزش ک هفته دو بار میرم . برنجمم روزی 5 قاشق میخورم .
میوه اینا سعی میکنم زیاد بخورم .

شبا گرسنم میشه چیکار کنم ؟ :-"
ادمیم هستم گرسنم میشه با چیز ساده قانع نمیشم . اشکال داره تمل کنم گرسنگیو بخوابم همینجوری ؟ (چشمام خ ضعیفه بالا 5)
به نظر من بهترین راه واسه لاغر شدن اینه که اشتهات رو کم کنی . مثلا قبل از غذا اب بخوری یا این که قبل از خوردن غذای اصلی سبزیجات رو به عنوان پیش غذا بخوری . البته ورزش هم خیلی تاثیر داره به هیچ وجه نذارش کنار .

به نقل از sadlove :

ادمیم هستم گرسنم میشه با چیز ساده قانع نمیشم . اشکال داره تمل کنم گرسنگیو بخوابم همینجوری ؟ (چشمام خ ضعیفه بالا 5)

ی برنامه ای دیدم میگفت برای وزن کم کردن چای سبز بخورید اشتهاتونو کم میکنه،میلتون حتی ب غذای مورد علاقتون کم میشه خیلیم مؤثره و وزن کم میکنید!

چایی سبز از این لحاظ ک فشارو میاره پایین اشکال نداره ؟

به نقل از sadlove :

من رفتم دکتر تغذیه :-"
چن تاچیز گف!
گفت روزی حداکثر -500 تا کالری بسوزون !
سبزیجات 2 وعده در روز
میوه 5 وعده
در مورد ورزشو اینا هم گفت روزی 1 ساعت حداقل پیاده روی بکن ! ورزش هم بکن :-"
در مورد کالری هم گفت 3 تا 500 تا صبح ظهر شب بخور ، بقیش هم میان وعده !
+هیچوقت به خودت گرسنگی نده :دی

چجور مقدار کالریای مصرفی / سوزونده شده رو حساب میکنین ؟ :-"

به نقل از sadlove :
چجور مقدار کالریای مصرفی / سوزونده شده رو حساب میکنین ؟ :-"
خب خیلی نمیخواد دقیق شی !
خودش واسم حساب کرد گف 2500 میسوزونی 1800 تا 2000 تا بخور :-"
من دقیق حساب نمیکنم طبق یه اصول پیش میرم !
4 وعده 12 قاشقی برنج + 4 وعده 30 گرمی نون میخورم + 7 وعده گوشت(3 وعده سفید - 2 وعده ماهی - 2وعده قرمز) + چیزای دیگه :-"
تو این سایت کالری مصرفی :
http://upload7.ir?p=preview&s=1&q=SSgPxs3RXYU6aszf2y22TC3mWEtWTcRCUZjhhcZ7&s=1
تو این هم کالری سوزوندنی :
http://authoritynutrition.com/how-many-calories-per-day/
(Activity رو Sedentary life style انتخاب کن و میزان کالری که با ورزش و راه رفتن میسوزونی به Maintain weight اضاف کن!)

به نقل از sadlove :
چایی سبز از این لحاظ ک فشارو میاره پایین اشکال نداره ؟
یه جا خونده بودم بهترین زمانی که چای سبز تاثیر می ذاره و باعث کاهش وزن میشه 1 تا 2 ساعت قبل یا بعد از غذاست . از اونجایی که کالری لازم به بدن رسیده یا خواهد رسید فکر نکنم خیلی رو کاهش فشار نقش داشته باشه :-? ولی با این حال نباید تو مصرفش زیاده روی کرد .

به نقل از sadlove :

مهمتر از وزن کم کردن، کم کردن توده چربی بدنه. حالتی هست ک اصطلاحا بهش میگن skinny fat یعنی وزنت تو رنج نرماله اما درصد چربی بدن زیاده و توده عضلات پایین.
اگ ورزش همراه با تغذیه مناسب، کالری پایین ولی مواد مغزی کافی باشه و اختلالات هرمونی خاصی نداشته باشی، ب راحتی میتونی چربی بسوزونی. البته وضعیت بدنی فعلی هم مهمه.
در مورد تغذیه در درجه اول تنقلات junk food و کربوهیدراتهای ساده باید حذف کرد، تغذیه خیلی جاها جنبه روانی داره و رژیمهای سخت گیرانه میتونه باعث فشار روانی به فرد بشه تازه با فرض بر اینکه تمامی مواد مغزی لازم ر در اختیار بدن میزاره. همیشه رژیمهای سخت با cheat meal های منطقی همراهه.
بخاطر ورزش و چربی سوزی نیاز بدن ب آنتی اکسیدانها بالا میره، یکی از مهمترین انتی اکسیدانها ویتامینCـه. چای سبز هم منبع مناسبی از انتی اکسیدانها (پلی فنول)ـه. از طرفی چای سبز تئوبروماین داره ک دیورتیک و کاهش دهنده فشار خونه (در اصل وازودیلیتوره ک ب کاهش فشار خون منجر میشه)، اگ کسی ب مدت طولانی تو مصرف چای سبز زیاده روی کنه ممکنه دچار عوارض ناشی از ازدیاد مصرف تئوبروماین بشه ولی معمولا عوارض تئوبروماین ناشی از مصزف طولانی مدت و بیش از اندازه کاکائوـه. خلاصه اینکه اونقدر میزان تئوبروماین چای سبز بالانیست و مهمتر از اون مصرف هر وعده پایینه.
کارنیتین یه ترکیب ضروری برای متابولیسم چربی و یکی از اجزاء داروها و مکملهای چربی سوزه، تو بدن انسان بطور طبیعی بیوسنتز میشه و بعلاوه از غذاها هم تأمین میشه و تا حد خاصی تو متابولیسم چربی نقش داره، پس هیچ نیازی ب مصرف مکملهای چربی سوز نیست. مصرفش فقط برای افراد ورزشکار نتیجه داره و برای افراد عادی هزینه اضافیه.

طرف دیگه قضیه ورزش و فعالیت بدنیه، چه هدف افزایش وزن باشه چه کاهش، ورزش و تغذیه هردو مهمن. هیچکدوم ب تنهایی جوابگو نیست. هفته ای دو جلسه کمه. مؤثرترین حرکات ورزشی ب کمترین فضا نیاز دارن: پروانه، طناب زدن، burpee ,mountain climber. اسکات، لانگز، شنا سوئدی، بارفیکس و حرکات شکم (کرانچ، دوچرخه و ...) اگ بصورت پشت سر هم و باصطلاح circuit انجام بشه تأثیر فوق العاده بالایی تو کمترین زمان داره

من جدن نیاز دارم ب یکی ک رشتش تغذیه باشه تو فروم اگه هستن پ.خ بدن بم :D

و یه سوال اونم اینکه عایا میوه هایی مث پرتقال و خیار و نارنگی اینا باعث چاقی میشن با چایی بدون قند برای شبها ب جای شام ؟ :D

به نقل از sadlove :
من جدن نیاز دارم ب یکی ک رشتش تغذیه باشه تو فروم اگه هستن پ.خ بدن بم :D

و یه سوال اونم اینکه عایا میوه هایی مث پرتقال و خیار و نارنگی اینا باعث چاقی میشن با چایی بدون قند برای شبها ب جای شام ؟ :D
رشته تحصیلی آینده ان شاالله 8-^
دقیقن این میوه ها و سبزی که اسم بردی چربی سوز هستند یعنی نه تنها انرژی خودشون بلکه انرژی و چربی بقیه مواد هم می سوزونن. هویج هم خیلی خوبه من تجربه کردم شخصا .
چای هم که خودش جذب چربی رو کم می کنه و کلسترول خون رو هم کاهش میده البته فقط چای برای شام مناسب نیس . بدن ممکنه با کمبود مواد دیگه مواجه بشه .

Back
بالا