- نام مرکز سمپاد
- حضرت محمد
- شهر
- Albuquerque
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- خیر
- رشته دانشگاه
- پزشکی
منبع واسه فارما و پاتو چی خوبه دوستان؟
بله درست میفرماییدحرفم این بود که برای پژوهش محدود به دانشگاه و اساتید خودت نیستی. دوستی داشتم لیسانس دانشگاه آزاد بود ولی با استادای علوم پزشکی تهران ریسرچ کار میکرد. من نمیدونم دقیقا کجاها دسترسی داری ولی خب همون محدوده که دسترسی داری ببین پژوهشکده ای چیزی هست یا نه. دانشگاه دیگری هست یا نه. فیلدهای متفاوتی هم پرس و جو کن. محدود به رشته خودت نباش. بین رشته ای هم تست کن.
من واسه این دوتا خیلی با کتاب خوندن راحت نبودم و نمیتونستم جلو برم.منبع واسه فارما و پاتو چی خوبه دوستان؟
دکترآباد و پلاسماتو هم احتمالا ویدیوهایی داشته باشنممنونممن واسه این دوتا خیلی با کتاب خوندن راحت نبودم و نمیتونستم جلو برم.
واسه پاتو به نظرم ویدیوهای pathoma خوب بودن، فقط الان نمیدونم چطوری میشه پیدا کرد. قبلا یه بات تو تلگرام داشت.
تو اپ imd هم هست ولی اشتراک میخواد.
من فایل کتابش رو دارم، تو ویدیوها هم همین مطالب تو اسلایدها بودن و خودش با رسم شکل توضیح میداد
https://uupload.ir/view/pathoma_783y.pdf/
واسه فارما هم ویدیوهای اسکچی خوبن، مجددا مشکل گیر آوردنشون در شرایط فعلی هستدکترآباد و پلاسماتو هم احتمالا ویدیوهایی داشته باشن
توی تهران پژوهشکدهی ICSS روی کاگنتیونوروساینس کار میکنه و اکثر پروژههاشون بینرشتهای هست. دانشکدهی فنّی دانشگاه تهران یک مرکز نقشهبرداری مغز داره که دورههایی با محوریت نوروساینس برگزار میکنه و شرکت توی دورههاش میتونه مفید باشه. انجمن علمیهای دانشکدهها هم معمولاً فعالن در این زمینه.توی تهران پژوهشکدهای رو میشناسین بیشتر در حوزه نوروساینس و یا فیلدهای بین رشتهای با مهندسی و علوم پایه که به عنوان یه دانشجوی پزشکی بتونیم بریم تو پروژه هاشون همکاری کنیم؟ یا مثلا اساتیدی که تو این زمینه کار کنن یا انجمن هایی که تو دانشگاههای تهران تو این حوزه فعال باشن و اینجوری بشه جوین شد بهشون. من از جو غیرپویای دانشگاه خودم خستهام، لطفا اگه جایی و فرصتی تو تهران میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنین
خیلی ممنونمتوی تهران پژوهشکدهی ICSS روی کاگنتیونوروساینس کار میکنه و اکثر پروژههاشون بینرشتهای هست. دانشکدهی فنّی دانشگاه تهران یک مرکز نقشهبرداری مغز داره که دورههایی با محوریت نوروساینس برگزار میکنه و شرکت توی دورههاش میتونه مفید باشه. انجمن علمیهای دانشکدهها هم معمولاً فعالن در این زمینه.
اگه به تلگرام وصل شدی این چنلا رو چک کنخیلی ممنونم
IPM هم گزینه خوبیه احتمالاتوی تهران پژوهشکدهای رو میشناسین بیشتر در حوزه نوروساینس و یا فیلدهای بین رشتهای با مهندسی و علوم پایه که به عنوان یه دانشجوی پزشکی بتونیم بریم تو پروژه هاشون همکاری کنیم؟ یا مثلا اساتیدی که تو این زمینه کار کنن یا انجمن هایی که تو دانشگاههای تهران تو این حوزه فعال باشن و اینجوری بشه جوین شد بهشون. من از جو غیرپویای دانشگاه خودم خستهام، لطفا اگه جایی و فرصتی تو تهران میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنین
IPM رو که خیلی دوست دارم ولی اونجا همه تقریبا انگار تحصیلات تکمیلی هستن. میذارن ما هم همکاری کنیم؟IPM هم گزینه خوبیه احتمالا

NBICتوی تهران پژوهشکدهای رو میشناسین بیشتر در حوزه نوروساینس و یا فیلدهای بین رشتهای با مهندسی و علوم پایه که به عنوان یه دانشجوی پزشکی بتونیم بریم تو پروژه هاشون همکاری کنیم؟ یا مثلا اساتیدی که تو این زمینه کار کنن یا انجمن هایی که تو دانشگاههای تهران تو این حوزه فعال باشن و اینجوری بشه جوین شد بهشون. من از جو غیرپویای دانشگاه خودم خستهام، لطفا اگه جایی و فرصتی تو تهران میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنین
یکی از دوستان دانشجوی پزشکی من هم اونجاست. رشته که مهم نیست توانایی ها مهمه.IPM رو که خیلی دوست دارم ولی اونجا همه تقریبا انگار تحصیلات تکمیلی هستن. میذارن ما هم همکاری کنیم؟
وقتی کمبود دارویی هست و در شرایط خاص، بهترین دارو در دسترسترینشونه@Dr. Becoming خانم دکتر شما میدونین؟

دکتر آباد و انتشارات تیمورزاده. نمایشگاه کتاب هم شاید بتونی با تخفیف بگیریبچهها
من برای چندتا بخش میخوام کیوبی کتابشو بگیرم
سایت خود کامران احمدی داره، اما کتابی که دو روز پیش ۳۰۰ و خوردهای بود و کرده ۵۰۰😂😂
سایت دیگهای میشناسید که داشته باشه؟
اگه مشکلی با مسائل اخلاقیش ندارید، پرینتبچهها
من برای چندتا بخش میخوام کیوبی کتابشو بگیرم
سایت خود کامران احمدی داره، اما کتابی که دو روز پیش ۳۰۰ و خوردهای بود و کرده ۵۰۰😂😂
سایت دیگهای میشناسید که داشته باشه؟

مرسییی عزیزم❤️دکتر آباد و انتشارات تیمورزاده. نمایشگاه کتاب هم شاید بتونی با تخفیف بگیری
چون تعداد صفحاتش بالاستاگه مشکلی با مسائل اخلاقیش ندارید، پرینت
نه بعید میدونم یکی بشهمرسییی عزیزم❤️
چون تعداد صفحاتش بالاست
تقریبا هزینهاش با همون خریدنش یکی میشه😂
تقریبا یکی میشهنه بعید میدونم یکی بشه
A5ه صفحاتش

اینجا آچارو ۱۴ اینا میگیرننه بعید میدونم یکی بشه
A5ه صفحاتش