• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
منبع واسه فارما و پاتو چی خوبه دوستان؟

حرفم این بود که برای پژوهش محدود به دانشگاه و اساتید خودت نیستی. دوستی داشتم لیسانس دانشگاه آزاد بود ولی با استادای علوم پزشکی تهران ریسرچ کار میکرد. من نمیدونم دقیقا کجاها دسترسی داری ولی خب همون محدوده که دسترسی داری ببین پژوهشکده ای چیزی هست یا نه. دانشگاه دیگری هست یا نه. فیلدهای متفاوتی هم پرس و جو کن. محدود به رشته خودت نباش. بین رشته ای هم تست کن.
بله درست میفرمایید
راستش به این فکر میکنم که تو اولین فرصت پیش چند تا از اساتید برم.
چون اولین تجربه ای که چند سال پیش داشتم با یه استادی که خیلی تعریفش رو میکردن و سابقه نسبتا خوبی هم داشت خیلی جالب پیش نرفت برام و حس کردم یه سری اتفاقا که نباید افتاد و کلی زحمت هدر رفت از اون به بعد خیلی سخت تر انتخاب می‌کنم شروع هر کار رو و از همه مهم تر ترجیح میدم استادی باشه که آدمای اشتباه رو به زور به کار اضافه نکنه
خیلی ممنون از راهنماییتون

آخرین ویرایش:
منبع واسه فارما و پاتو چی خوبه دوستان؟
من واسه این دوتا خیلی با کتاب خوندن راحت نبودم و نمیتونستم جلو برم.
واسه پاتو به نظرم ویدیوهای pathoma خوب بودن، فقط الان نمیدونم چطوری میشه پیدا کرد. قبلا یه بات تو تلگرام داشت.
تو اپ imd هم هست ولی اشتراک میخواد.
من فایل کتابش رو دارم، تو ویدیوها هم همین مطالب تو اسلایدها بودن و خودش با رسم شکل توضیح میداد
https://uupload.ir/view/pathoma_783y.pdf/
واسه فارما هم ویدیوهای اسکچی خوبن، مجددا مشکل گیر آوردنشون در شرایط فعلی هست:( دکترآباد و پلاسماتو هم احتمالا ویدیوهایی داشته باشن

آخرین ویرایش:
توی تهران پژوهشکده‌ای رو میشناسین بیشتر در حوزه نوروساینس و یا فیلدهای بین رشته‌ای با مهندسی و علوم پایه که به عنوان یه دانشجوی پزشکی بتونیم بریم تو پروژه هاشون همکاری کنیم؟ یا مثلا اساتیدی که تو این زمینه کار کنن یا انجمن هایی که تو دانشگاه‌های تهران تو این حوزه فعال باشن و اینجوری بشه جوین شد بهشون. من از جو غیرپویای دانشگاه خودم خسته‌ام، لطفا اگه جایی و فرصتی تو تهران میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنین

من واسه این دوتا خیلی با کتاب خوندن راحت نبودم و نمیتونستم جلو برم.
واسه پاتو به نظرم ویدیوهای pathoma خوب بودن، فقط الان نمیدونم چطوری میشه پیدا کرد. قبلا یه بات تو تلگرام داشت.
تو اپ imd هم هست ولی اشتراک میخواد.
من فایل کتابش رو دارم، تو ویدیوها هم همین مطالب تو اسلایدها بودن و خودش با رسم شکل توضیح میداد
https://uupload.ir/view/pathoma_783y.pdf/
واسه فارما هم ویدیوهای اسکچی خوبن، مجددا مشکل گیر آوردنشون در شرایط فعلی هست:( دکترآباد و پلاسماتو هم احتمالا ویدیوهایی داشته باشن
ممنونم

• لایک
امتیازات: @z@r
توی تهران پژوهشکده‌ای رو میشناسین بیشتر در حوزه نوروساینس و یا فیلدهای بین رشته‌ای با مهندسی و علوم پایه که به عنوان یه دانشجوی پزشکی بتونیم بریم تو پروژه هاشون همکاری کنیم؟ یا مثلا اساتیدی که تو این زمینه کار کنن یا انجمن هایی که تو دانشگاه‌های تهران تو این حوزه فعال باشن و اینجوری بشه جوین شد بهشون. من از جو غیرپویای دانشگاه خودم خسته‌ام، لطفا اگه جایی و فرصتی تو تهران میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنین
توی تهران پژوهشکده‌ی ICSS روی کاگنتیونوروساینس کار میکنه و اکثر پروژه‌هاشون بین‌رشته‌ای هست. دانشکده‌ی فنّی دانشگاه تهران یک مرکز نقشه‌برداری مغز داره که دوره‌هایی با محوریت نوروساینس برگزار میکنه و شرکت توی دوره‌هاش میتونه مفید باشه.‌ انجمن علمی‌های دانشکده‌‌ها هم معمولاً فعالن در این زمینه‌.

آخرین ویرایش:
توی تهران پژوهشکده‌ی ICSS روی کاگنتیونوروساینس کار میکنه و اکثر پروژه‌هاشون بین‌رشته‌ای هست. دانشکده‌ی فنّی دانشگاه تهران یک مرکز نقشه‌برداری مغز داره که دوره‌هایی با محوریت نوروساینس برگزار میکنه و شرکت توی دوره‌هاش میتونه مفید باشه.‌ انجمن علمی‌های دانشکده‌‌ها هم معمولاً فعالن در این زمینه‌.
خیلی ممنونم

IPM هم گزینه خوبیه احتمالا

NBIC
دانشگاه تهران
اساتید دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران اونجا هستن
ریسرچ های خوبیم در زمینه ی کاگنیتیو دارن
اگر‌راه ارتباطی اینا خواستی پ‌خ بده

IPM رو که خیلی دوست دارم ولی اونجا همه تقریبا انگار تحصیلات تکمیلی‌ هستن. میذارن ما هم همکاری کنیم؟
یکی از دوستان دانشجوی پزشکی من هم اونجاست. رشته که مهم نیست توانایی ها مهمه.

بچه‌‌ها
من برای چندتا بخش میخوام کیوبی کتابشو بگیرم
سایت خود کامران احمدی داره، اما کتابی که دو روز پیش ۳۰۰ و خورده‌ای بود و کرده ۵۰۰😂😂
سایت دیگه‌ای میشناسید که داشته باشه؟

بچه‌‌ها
سایت خود کامران احمدی داره، اما کتابی که دو روز پیش ۳۰۰ و خورده‌ای بود و کرده ۵۰۰😂😂
دکتر آباد و انتشارات تیمورزاده. نمایشگاه کتاب هم شاید بتونی با تخفیف بگیری

بچه‌‌ها
اگه مشکلی با مسائل اخلاقیش ندارید، پرینت

دکتر آباد و انتشارات تیمورزاده. نمایشگاه کتاب هم شاید بتونی با تخفیف بگیری
مرسییی عزیزم❤️
اگه مشکلی با مسائل اخلاقیش ندارید، پرینت
چون تعداد صفحاتش بالاست
تقریبا هزینه‌اش با همون خریدنش یکی میشه😂

Back
بالا