• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این برای طرح‌ه یا تعهد به خدمت؟؟
وثیقه گذاشتن منظورته؟ این واسه تعهد خدمته. طرح که دیگه اصلاً راه در رو نداره حتماً باید بری. برای پسرا که نظام وظیفه اصلاً کارش گیر اینه و اگه نری انگار سربازی نرفتی، برای دخترا و پسرایی که سربازی ندارن هم اصلاً مجوز فعالیت نمیدن اگه طرح نرفته باشی انگار فرقی با کسی که پزشکی نخونده نداری در قانون.

خیلی بد شد که،‌ چرا سایت ریکت گریه نداره :))
حالا این قرارداده چقدر بدتر از سالی ۴۰۰ میلیون پول مفت دادنه؟
ببین کلاً هزار تا ساز و کار گذاشتن که کسی نتونه کلک رشتی بزنه. تعقیب قضایی داره فکر کنم اگه زیرش بزنی اصلاً :)) حتی همین وثیقه گذاشتن هم به این راحتیا نیست، پیش‌نیازش اینه تو آلردی یه تاییدیه‌ای نامه‌ای چیزی از یک سری دانشگاه مشخص (که خود وزارت مشخص کرده و تعدادشونم زیاد نیست) داشته باشی که آقا من همه چیم اوکی شده و دارم میرم اینجا برای تحصیلات تکمیلی و بعدش برگردم، که حالا تازه مؤقت یه نامه‌ای بزنن به اون دانشگاه که بیا این رو ما تأیید میکنیم مدرکش معتبره بذار بیاد درس بخونه.

حالا چند وقت پیش یک صحبت‌هایی بود دربارۀ اینکه بعضی دانشگاه‌ها ممکنه بدون نیاز به اصل مدرک پایان‌تحصیل هم دانشجو پذیرش کنن و مجبور نباشی التماس وزارت بهداشت ایران رو بکنی برای گرفتن مدرکت ولی خب من چیزی بیشتر ازش نشنیدم در حد همون میل و آرزو باقی موند گویا :))

خب پس مدرک سراسری چه فرقی با تعهدی کرد الان؟
با مدرک سراسری اگه دنبال مهاجرت نباشی، تقریباً هیچ مشکلی برای کارت نداری. بعد از تموم کردن طرحت هر جا که خواستی میتونی فعالیت کنی و بعد از جمع کردن امتیاز مطب کافی هر جا که خواستی مطب بزنی و اینا. البته قطعاً تعهد خدمتت پر نمیشه و مدرکت آزاد نخواهد شد. ولی تعهدی اینطوری نیست؛ تو مشخصاً باید در یک جای خاص که از قبل مشخص شده کار کنی و جای دیگه حق فعالیت نداری. و اینکه خب تایم تعهدی هم خیلی بیشتره من کمتر از 10 سال نشنیدم.

از کجا بفهمیم تعهد خدمتمون برای منطقه ۲ و ۳ حساب شده یا همون منطقه ۱؟ چجوری بفهمم با همون رتبه کشوری هم همین دانشگاه قبول میشدم؟

از کجا بفهمیم تعهد خدمتمون برای منطقه ۲ و ۳ حساب شده یا همون منطقه ۱؟ چجوری بفهمم با همون رتبه کشوری هم همین دانشگاه قبول میشدم؟
براساس منطقه قبولیه کلا
اگر سهمیه منطقه یک قبول شدی ۵/۵ سال باید تو ایران کار کنی
اگر منطقه دو و ۳ میشه ۱۱ سال

براساس منطقه قبولیه کلا
اگر سهمیه منطقه یک قبول شدی ۵/۵ سال باید تو ایران کار کنی
اگر منطقه دو و ۳ میشه ۱۱ سال
نه جزو منطقه ۲ بودم👩‍🦯 جدی اصلا عادلانه نیست

نه جزو منطقه ۲ بودم👩‍🦯 جدی اصلا عادلانه نیست
زمان ما بر اساس سهمیه قبولی کنکور نبود اتفاقا. خیلی ها از منطقه ۲ و ۳ با منطقه ۱ حساب شدن. باید از آموزش بپرسید.

سلام
دوستان چند تا سوال
جز ۲.۵ درصد برتر علوم پایه شدن و رینگ، دیگه چجوری میشه استریت شد؟

بعد توی دفترچه انتخاب رشته کنکور گفته بود ما باید به اندازه سال‌های تحصیلمون توی ایران کار کنیم. بعد آیا این ۷ سال میشه یعنی کل دوره تحصیل محاسبه میشه؟
بعد همین برای رزیدنتی هم هست؟ مثلا اگه رزیدنتیمون ۵ ساله باشه ۵ سال هم به ازای اون تعهد خدمت داریم؟
فکر میکنم مدال های طلا و نقره (برنز رو مطمئن نیستم) المپیادهای دانشجویی هم استریت میشن. یه روش خیلی مناسبیه برای استریت شدن.

درباره رفتن به طرح هم اطلاعاتی دارین که برای دختر مجرد چجوریاس؟
حق انتخاب یا اولویت میدن یا نه؟

کسی پی دی اف کتاب ایمنی شیراز انتشارات راد رو داره؟

یه جا دیدم یه نفر گفته بود برای وثیقه گذاشتن ترمی 400هست ولی در واقع سالی 400زده
img_20260423_010536_885_ldqa.jpg

تعهدی کلا استریت شدن و اینا توش معنی نداره نه ؟

میخوام درس بخونم که برای شیفت بیمارستان دچار مشکل نشم.
کسی تجربه داره که توی اسکرین و اتفاقات یه بیمارستان کوچیک معمولا چه کیس هایی میان؟

ببین کلاً هزار تا ساز و کار گذاشتن که کسی نتونه کلک رشتی بزنه. تعقیب قضایی داره فکر کنم اگه زیرش بزنی اصلاً :)) حتی همین وثیقه گذاشتن هم به این راحتیا نیست، پیش‌نیازش اینه تو آلردی یه تاییدیه‌ای نامه‌ای چیزی از یک سری دانشگاه مشخص (که خود وزارت مشخص کرده و تعدادشونم زیاد نیست) داشته باشی که آقا من همه چیم اوکی شده و دارم میرم اینجا برای تحصیلات تکمیلی و بعدش برگردم، که حالا تازه مؤقت یه نامه‌ای بزنن به اون دانشگاه که بیا این رو ما تأیید میکنیم مدرکش معتبره بذار بیاد درس بخونه.
این برای پزشکی هست یا کلا همه رشته های وزارت بهداشت؟

سلام، می‌تونی بری امور فارغ‌التحصيلان دانشگاهت (آموزش دسترسی نداره) و بگی برات چک بکنن تعهد خدمتت بر اساس چه منطقه‌ایه. خیلی ساده و سریع کد ملیتو میزنه و اطلاعات سازمان سنجشت میاد.
یه روش هم وجود داره خودت بفهمی اینه که چک کنی رتبه‌‌ت از کسایی که منطقه ۱ بودن و قبول شدن تو همون کلاس خودت، بهتر بوده باشه.

وثیقه؟ دیگه هیچ جوره نمیشه از بهداشت مدرک و آزاد کرد؟😐
فک کنم دیگه نشه
بجه ها بالاتر هم گفتن انگار این وثیقه برای اینه بری ادامه تحصیل بدی و برگردی، حالا من در این موردش اطلاع ندارم ولی لئو میگفت بزنی زیرش جریمه ش بیشتره و اینا

سلام ممکنه یک EKG داشته باشیم که Axis اش LAD باشه اما توی تحلیل دقیق تر به جای اینکه هایپرتروفی چپ و احتمال MI راست داشته باشیم .....LVH نباشه ، enlargement دهلیز راست نباشه ولی RVH داشته باشیم .. دهلیز راست enlargement داشته باشه p piked و p pulmonar در D2 دیده بشه هایپرتروفی هر دو بطنه؟!

عکسش رو گذاشتم

i01408_IMG_20260424_195059.jpg

یک سوال دیگر...توی یک EKG توی لید V۱ ما p بای فازیکی داریم که نیمه اول موج p inverted هست و دیپ تر شده میتونیم بگیم نیمه اول بارز تره.....پس enlargement دهلیز راست رو داریم ؟! ....توی D2 هم p piked دیده میشه‌....از طرفی احساس میکنم اون p inverted نیمه اول موج نیست نیمه دومشه واینطور همه چیز کلا برعکس میشه و به نفع enlargement دهلیز چپ میشه

اینم عکسش هست enlargement کدوم دهلیز رخ داده ؟!...طبق Axis اش که RAD میشه احتمال هایپرتروفی راست و MI چپ رو داریم..‌‌.پس همون نتیجه گیری اولم صحیح تره ؟!

h210_IMG_20260424_164059.jpg

Back
بالا