• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برای ما بسیج دانشجویی دانشکده برگزار می‌کرد 😁
ولی نگران نباش اگر جایی هم یاد نگیری، تو اکسترنی به بعد، میتونی از همکاران پرستاری یاد بگیری و روی بیماران اورژانس تمرین کنی که سیف هم باشه. 😬 ترجیحا مسمومیت‌ها
راستش دنبال اینم زود تر یادبگیرم یه جور کار تزریقات و پانسمان هوم کر طور به عنوان فعالیت دانشجویی انجام بدم یه درآمد چه ای کسب کنم تا اون موقع نمیتونم صبر کنم :))
به نظرتون این کار خطرات و عواقبی خواهد داشت؟

هلال احمر،
کمیته‌های تحقیقات،
جهاد دانشگاهی؟! شهرها هم برگزار میکنن

+من کمیته تحقیقات رفتم
کی رفتید؟ هزینه اش حدودا اطلاع دارید چقدر بود؟
مدرکی بهتون دادن که اعتبار داشته باشه؟

دوستان کسی جایی دوره ای برای تزریقات پانسمان سرم رفته؟ کجا باید بریم اصلا چیزی هست برگزار کنه؟حلال احمر داره همچین د‌وره ای؟
خود دانشگاهتون اصولا برگزار می‌کرد اگه حضوری بود.

دوستان کسی جایی دوره ای برای تزریقات پانسمان سرم رفته؟ کجا باید بریم اصلا چیزی هست برگزار کنه؟حلال احمر داره همچین د‌وره ای؟
هلال احمر و توی درس سمیولوژی هم کارگاه معمولا برگزار میکنن
ولی من تو بیمارستان یاد گرفتم از یه پرستار خواستم یادم بده و حقیقتا خیلی خوب یاد داد و همونجا رو مریض یاد گرفتم

هلال احمر و توی درس سمیولوژی هم کارگاه معمولا برگزار میکنن
ولی من تو بیمارستان یاد گرفتم از یه پرستار خواستم یادم بده و حقیقتا خیلی خوب یاد داد و همونجا رو مریض یاد گرفتم
حلال احمر یاد بگیریم جایی هست بتونیم بریم تست کنیم؟ شما تجربه ای برای این کار های هوم کر طور تزریقات پانسمان دارین؟

حلال احمر یاد بگیریم جایی هست بتونیم بریم تست کنیم؟ شما تجربه ای برای این کار های هوم کر طور تزریقات پانسمان دارین؟
باسن اعضای خانواده
شاید هم همونجا روی باقی کسایی که اومدن یاد بگیرن

هلال احمر رو من خودم نرفتم ولی فک کنم روی این مولاژطور ها بتونین تست کنین ولی من بازم پیشنهادم بهت همون بیمارستان و بیمار واقعیه، یکم پیدا کردن رگ و اینا قلق داره ،معمولا بیمارای مسن توی بخش اورژانس و مخصوصا سرپاییش میذارن تزریقات انجام بدی

دوستان دارای تجربه
این سوزن آمپول جدی ممکنه تو بدن طرف بشکنه؟
من فوبیا داشتم توم بشکنه و کارم به جراحی بکشه ولی خب یه بار هرچی سعی کردم سوزن بشکنم با دست نشد و حتی خم شد:)) فوبیای چرتیه؟

دوستان دارای تجربه
من فوبیا داشتم توم بشکنه و کارم به جراحی بکشه ولی خب یه بار هرچی سعی کردم سوزن بشکنم با دست نشد و حتی خم شد:)) فوبیای چرتیه؟
من تا حالا ندیدم بشکنه ولی همیشه بهم گفتن مراقب باش :))

سلام بچه‌ها دانشگاه‌های شما چیزی درمورد حضوری‌شدن/مجازی‌شدن ترم‌ها گفتن اخیرا؟ خبر آخر چیه؟
اینترنی برقراره
استاجری برقراره

باقی مقاطع غیرحضوری تا اطلاع ثانوی

کی رفتید؟ هزینه اش حدودا اطلاع دارید چقدر بود؟
مدرکی بهتون دادن که اعتبار داشته باشه؟
اوایل دانشجوییم بود یادم نیست هزینه‌ش رو دقیق. ولی خیلی خیلی خیلی کم بود
مدرک هم دادن ولی فکر نمیکنم آنچنان بکار بیاد

هلال احمر بود فکر کنم، تابستون پارسال سه و نیم داده بودن بچه‌ها

دوستان دارای تجربه
با تجربه نیستم ولی مورد داشتیم شکسته بعدا رفته اتاق عمل درش اوردن....جنسای الان یا هندیه یا ایرانی اعتماد نشه بهتره بعضی وقتا انقباض عضله توی بعضی افراد استرسی اونقدری زیاد هست که نیدل بشکنه .....درکل ترس داشته باشه ادم بیشتر احتیاط مبکنه تا اینکه بی مهابا بزنه به یکی کار به جراحی بکشه....کار به جراحی مبکشه چون طرف تا ته نیدل رو برده تو ...در حد نیم سانت باید بیرون باشه اگر شکسته بشه با چیزی بشه کشید بیرون....‌.نه فوبیای چرتی نیست یک در صد هزار ممکنه اتفاق بیوفته ....

ما تو استاجری بیهوشی، یکی از کارای روزانه‌مون که براش لاگ بوک هم داشتیم، رگ گرفتن بود. پانسمان هم تو اینترنی جراحی خیلی زیاد جزو وظایف بود‌.
تو اینترنی طب هم خود پرستارا خیلی همکاری میکردن و اتفاقا خوشحال میشدن که یاد بدن و یه کم کمک کنیم به بار کاری.
به جز همه اینا هم، من تو دوره هایی که تو دانشگاه پیش میومد توضیحات تئوری رو شنیدم، اما در بهترین حالت مولاژ داشتن فقط.
تمرین روی آدم واقعی، سوپروایز میخواد که فقط بیمارستان و کمک گرفتن از پرستارا به ذهنم میرسه

دوره های مراقبت از زخم رو اگر شرکت کنیم بعد کجا میتونیم کار کنیم کسی تجربه ای داره؟

ما تو استاجری بیهوشی، یکی از کارای روزانه‌مون که براش لاگ بوک هم داشتیم، رگ گرفتن بود. پانسمان هم تو اینترنی جراحی خیلی زیاد جزو وظایف بود‌.
تو اینترنی طب هم خود پرستارا خیلی همکاری میکردن و اتفاقا خوشحال میشدن که یاد بدن و یه کم کمک کنیم به بار کاری.
ببخشید یعنی توی اینترنی جراحی پانسمان جز وظایفتون بودن؟ همزمان اوردر هم خودتون می‌ذاشتید برای مریض؟
به جز همه اینا هم، من تو دوره هایی که تو دانشگاه پیش میومد توضیحات تئوری رو شنیدم، اما در بهترین حالت مولاژ داشتن فقط.
تمرین روی آدم واقعی، سوپروایز میخواد که فقط بیمارستان و کمک گرفتن از پرستارا به ذهنم میرسه
ما لیترلی روی همدیگه امتحان کردیم.:))

دوره های مراقبت از زخم رو اگر شرکت کنیم بعد کجا میتونیم کار کنیم کسی تجربه ای داره؟
دوست من پرستار بود، بعد از دوره، مطب پزشک متخصص کار کرد‌. جزئیاتش رو نمیدونم.

ببخشید یعنی توی اینترنی جراحی پانسمان جز وظایفتون بودن؟ همزمان اوردر هم خودتون می‌ذاشتید برای مریض؟

ما لیترلی روی همدیگه امتحان کردیم.:))
اردر کمتر پیش میومد و با هماهنگی رزیدنت ها بود. پانسمان ها یه دور صبح ۵.۵ برای همه رو عوض میکردیم، یه دور هم عصر اگه اردر داشت😁

• لایک
امتیازات: @z@r
Back
بالا