علوم پایه که میگی حتی زیست رو هم شامل میشه؟!! راضین انگار ها!نیستن؟ فائزه مثلا؟به نقل از سَعیده :این فقط درمورد بچه عای فنی صادقه ، علومی ها به غلط کردن میفتن بابت انتخابشون اغلب!!!
به نقل از مهســـــــــــــا :علوم پایه که میگی حتی زیست رو هم شامل میشه؟!! راضین انگار ها!نیستن؟ فائزه مثلا؟
جدی؟!یعنی این فائزه و حسن و اینام که اینقدر خفنن باز راضی نیستن؟! جدی من تصورم خیلی هیجانانگیز بود از زیستبه نقل از سَعیده :سمپادی ای ندیدم که از جو علوم راضی باشه. اوضاع زیست هم خیلی هیجان انگیز نیست.
به نقل از مهســـــــــــــا :جدی؟!یعنی این فائزه و حسن و اینام که اینقدر خفنن باز راضی نیستن؟! جدی من تصورم خیلی هیجانانگیز بود از زیست
شوخی میکنی ، نه ؟به نقل از سَعیده :حسن و فایزه و الهام و شقایق بایدیفالت خفنن ، اینا همه المپیادی بودن و به مفهومی بودن عادت دارن ، مستقل از اساتیدشون خفنن.
زیست جو علمیش از فیزیک هم تهوع آور تره
به نقل از آنــا :اينا اطلاعيه نزدن يا من كورم؟
به نقل از آنــا :اينا اطلاعيه نزدن يا من كورم؟
اینجا اطلاعیه زده واسه پزشکیا :www.md90tums.ir بخش ورودی 93به نقل از Carina :منم اطلاعیه ای ندیدم، غیرعادی نیست؟باید اومده باشه تا الان.
الان دقیقا منظورت از پردیس اصلی چیه ...به نقل از SalehM :بعد اینکه الان همه مهندسی ها پردیس فنی هستن؟ کلا ما کاری با پردیس اصلی نداریم؟
منظورم اونیه که تو میدون انقلابه، نه اونی که تو امیرآباده.به نقل از سپهر (Old Alex Delpiero) :الان دقیقا منظورت از پردیس اصلی چیه ...![]()
تو همون جایی که می گی پردیس اصلی هم یه دانشکده فنی هست که سال اول رو شما تقریبا همش اونجایی...
رشته هایی مثل برق و کامپیوتر و متالوژی می دونم مثلا شاید یه روز یه آزمایشگاه پردیس فنی داشته باشید ...
خب همون که سپهر گفتبه نقل از SalehM :منظورم اونیه که تو میدون انقلابه، نه اونی که تو امیرآباده.![]()